AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 04. 02.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 02.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 02.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 02.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 02.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6, VV Krisztián, VV Iza, VV Zsófi

A lakók annyira megörültek a promós szuperhős bulinak, hogy majd kiugrottak a bőrükből. Promóbuli, mert a tematikája az Amerika Kapitány 2 című film, aminek a történétet Zsolt előadásában hallhatjuk hosszas feladatfelolvasás közben.

Aurélió repesett a gyönörűségtől, azt azonban bevallotta, hogy ő még film első részét sem látta. A legnagyobb bajba viszont Zsófia került, mert nem tudta eldönteni, hogy mit vegyen fel a rengeteg kosztümdarab közül. Külön élvezet azt hallgatni, ahogy mindezt ecseteli elhúzott, vékony, kissé nyávogós stílusban. 

A promóbuliban házi bajnokásgot is tartottak a lakók, aminek az volt célja, hogy kiderítsék, ki a legjobb fiú, és ki a legjobb lány szuperhős. Itt éppen Iza és Zsófi próbálják utcaharcosként kitaszítani egymást a körből.

A buli jól sikerülhetett, elég sokat ihattak a lakók, amit meg is értünk, színes italokat kaptak, amiket kémcsőből kellett meginniuk. Kisztián úgy látszik, hogy nem szereti a kémcsöveket, mert a buli egy pillanatában felkapott egy üveg vodkát, és aznap este azt választotta hűséges cimborájának.

Meg is itta mindet, és hirtelen kitört belőle a hosszú kések éjszakáján megismert fazonja. Elkezdett féltékenykedni, amiből a végén egy hatalmas “takarodj a szemem elől” típusú veszekedés kerekedett az újdonsult szerelmespár között. Iza a szikla ugyanis nem bírta elviselni, hogy őszinte szerelmi vallomása ellenére sem hiszi el a fiú, hogy nem csalná meg és már nem tetszik neki Zsolt. 

Komment 0