Címkék: Valóvilág 6

Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert, akivel párbajozni megy.

Ezen szerintem nem sokan lepődtünk meg, az érdekes és mulattató inkább az volt, ahogy Attila köznyelven szólva végig szopatta Auréliót. Megkérte, hogy ne dohányozzon, hogy ne aludjon a szobában és hogy fogja meg a poharát.

Balhé is volt, Viki kiborult azon, hogy a cicbabák kikenték magukat. Viki szerint felesleges ennyi időt a szépítkezésre fordítani, Iza és Zsófi szerint pedig érdemes szépnek lenni az utolsó napokon. Abban talán vikinek volt igaza, hogy nem volt túl elegáns olyan sokáig váratni a régi lakókat az udvaron.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Aurélió, VV Iza, VV Viki, VV Zsófi

Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt Seherezádától, Attila pedig azonnal letaglózta azzal, hogy ki kell pakolnia a cuccait, mert ő akar a helyén aludni. Ez nyilván csak vicc volt, de ha nem, készülhetünk egy Aurélió-féle kirohanásra, máskülönben igen csalódottak leszünk és firtatni kezdjük a villabika rátermettségét.

A villaélet most nagyon unalmas lehet, nemhiába küldték be az erősítést. A tegnapi napon csak lézengtek a lakók és mindenki arról ábrándozott hogy milyen lenne, ha megnyernék a fődíjat. Kivételesen Zsófia ábrándozott a legkomolyabban a nyereményről. Annyi biztos, hogy az új lakásába majd rózsaszín szőnyeget és függönyt fog vásárolni, az autóba pedig rózsaszín kárpitot és rengeteg autóillatosítót, hogy mindig jó illat legyen.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart dobozt. Amikor lehúzták a leplet a titokzatos áram alá helyezett dobozról, nem hittek a szemüknek. 12 millió forintot, egy lakás és egy autó kulcsát találták benne.

Percekig elvarázsolta őket a gondolat, hogy közülük fogja megkapni valaki a teljes vagyont. Krisztiánt saját bevallása szerint azonnal leverte a víz és majdnem elsírta magát.

Majd sorra elmondták, hogy ki mire költené a pénzt. Túlságosan meglepő dolgokat nem mondtak, de azért volt akinél egy pillanatra elgondolkodtunk.

Aurélió kezdte a sort, aki elmondta, hogy a havi appanázsból elvinné az édesapját azokra a helyekre, ahol már régen járt. Teljesen belelkesedett a gondolattól, hogy vidékiként Pesten élhet az álomlakásban, térképpel és GPS- szel járná a pezsgő várost.

Ha Iza nyerne, akkor sok mindenre költené a pénzt, nyilván magának megvenne minden szép és jót, de szívesen támogatna belőle beteg gyerekeket is, mert adni jó és szeret segíteni. Azt, hogy ezalatt mire gondolt, nem lehet tudni, szép lenne, ha két Gucci táska helyett csak egyet venne és a másik félmilliót elutalná valamelyik kórháznak. Megpróbáljuk úgy értelmezni amit mondott, hogy mintha nem egy világbékés szépségkirálynő választáson hallanánk. Annyit még hozzátett, hogy nem szeretné, hogy a pénz elvigye az eszét...Meglátjuk sikerül-e neki, pénzzel vagy pénz nélkül neki azért ez könnyen megy. Az észeldobás.

Viki szerint ez a nyeremény egy élet munkája, ami feltehetően sosem tudna megteremteni magának. A kocsit és a lakást is használná, de a pénzt a szüleinek és a tesóinak adná, mert annyi mindent tettek érte, és oly sok mindenben támogatták, hogy azt nem is tudná jobban megköszönni nekik.Szerencsére utána Zsófi jött egy sokkal életszerűbb tervvel. Ő csak a fele nyereményt adná a szüleinek, a lakást és a kocsit pedig használná. A rózsaszín lány nem tervezte túl a pénz elköltésének lehetőségeit, ezzel be is fejezte a álmodozást.

Meglepő módon Krisztián teljesen határozottan kezdte sorolni a pénze elköltésének módjait. Ha nyerne, kifizetné a szülei hiteleit, felkötözne a testvérével Pestre és nyitna egy büfét persze befektetési célokkal és megszerezné a jogosítványt.

Ez eddig még talán tartható lenne, ha nem akarná elvinni a haverjait Ibizára bulizni és nem akarná a maradék összeget betenni a bankba. Kicsit talán túlköltekezett a nánsi fiú, de még látszólag még mindig ő gondolta végig a legalaposabban, hogy mi lenne ha nyerne. Elmosolyodott azon a gondolaton is, hogy nem kell többet bicikliznie, ha nem akarna.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk ezzel, hogy ha volt olyan buta, hogy ilyen könnyen alárendelte magát Viki akaratának, akkor igya meg a levét. Azért az furcsa volt, hogy Viki is rá rakta a jelét, annyit igazán megtehetett volna, hogy legalább egy kis gesztussal jelét adja, hogy neki köszönheti a védettségét.

Teó a jövő vasárnapi párbajra Auréliót, Izát és Zsófit viheti ki, de mivel a többiek közölték, hogy párbaj nélkül nem sikkes bekerülni a “top” ötbe, így nyilván Zsófit fogja választani. (Teó nem igazán tudott eddig meglepetést okozni, így feltehetően most sem fog.)

Tegnap este volt a dalos versenyük záróbulija, ahol mindenki előadta magát. Persze a legérdekesebb az volt, hogy Krisztián és Iza hogyan tudtak együttműködni. Iza menet közben sokat hisztizett (néha alappal) és persze veszekedtek, köpködtek és gyűlölködtek. Nem lehet azt mondani, hogy kifejezetten rosszak voltak, hozták a többiek által is elért igen alacsony színvonalat. Jó, ők nem énekesek, csak afféle bezárt emberek.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A játék a gusztustalan állatos kareoké fantázia nevet kapta, annyi volt a lényege, hogy az énekes pároknak úgy kellett találkoznia az anyatermészet bizarr szülöttjeivel, hogy közben énekelniük kellett.

A legnagyobb showt-nyilván Aurélió adta, szegénynek letakart dobozokba kellett belenyúlnia dalolászás közben. Igazából mindenki hozta a formáját, Zsófi csak tolta a butaságokat, miközben mindent Aurélió csinált meg helyette, bár őszintén bevallva a nézők ennek inkább örülhettek, mert Zsófi nyilván ugyan olyan hisztit csinált volna, mint Iza, aki nem volt hajlandó befeküdni egy kukacokkal és trutyival, valamint piócával megfűszerezett vizes üvegkádba.

De térjünk vissza Caversaccióra, aki nem sírta el magát, cserébe viszont többször kirázta az undor,a mi aző esetében kifejezetten szórakoztató volt. Ha tehetnénk,visszaküldenénk, hogy még lássuk a reakcióit, azok pedig, akik eddig túlságosan beképzeltnek tartották, most maximális elégtételt érezhettek. Krisztán persze lazán vette a játékot, ő utólag azt mondta, hogy számára egyedül az volt a nehéz, hogy énekelnie kellett.

 A ledurvább arcot Teó vágta, pedig az ő feladata álomfeladatnak tűnhetett a többiek szemében. Egy százlábút és néhány kukacot kapott a fejére, ezen kívül valamilyen zöld trutyit és némi tollat. Teó után már csak Iza és Viki maradt, de Iza az ő részét skippelte, így Krisztián joggal érezhette hogy bárcsak ne a szexi modellel kellene egy csapatban lennie. Kicsit átérezzük Krisztián csalódottságát, a hisztikirálynő azúttal tényleg túljátszotta a fővárosi trendi lány szerepét.

Vikinek jutott az utolsó feladat. Árammal ellátott ruhában kellett belenyúlnia egy letakart üvegtartályba. Bár Lilu egy kicsit beparáztatta a nagyszjú lányt, viszonylag sikeresen oldotta meg a feladatot, így ő és Teó nyerték meg az undorító kareokét. A lányok nyereménye egy védettséget adó kendő volt, amivel biztosan bekerültek a top ötbe. Aurélió persze teljesen kiborult.

A további fejleményeket kövesd a Facebookon!!:)

Komment 0