OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....
 
Nem csak az ágyban kellene Sehi a nősülni vágyó olasznak
Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki beszédet mondott, és kicsit beszélgettek egymással is. Iza azt szerette volna megtudni, hogy mit tanácsol neki Attila a párbajhoz. Ez még a párbaj előtt előtt volt, és...

Címkék: VV Aurélió

A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.

 

A hazaúton arra is fény derült, mik azok a tartozások, amik elől Aurélió a villába menekült, de most végre törleszteni tudja őket, a fiú szerint egy félmilliós összegről van szó.

Az olasz egyébként két dolgot emelt ki a kinti lét szépségei közül: végre mindig tudja, mennyi az idő - a villában nem volt óra - és azt, hogy végre a saját ágyában alhat. Az első nagyobb sokk pedig az volt, hogy pókháló várta a saját szobájában.

Az eddigi szériákkal ellentétben idén a Valóvilág nyereménylakása már készen állt a fináléra, így Aurélió rekordidő alatt, napokkal a döntő után már birtokba is vehette azt.

Eddig azt hittem, hogy annyi közöm lesz saját lakáshoz meg pénzhez, mint Rambónak a baletthoz.

Komment 0