AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 04. 18.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 18.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 18.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 18.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 04. 18.
Ezen a héten X-Faktor duettbajnokságot rendeznek a lakóknak. Ennek köszönhetően a kornyikáló...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6

Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A játék a gusztustalan állatos kareoké fantázia nevet kapta, annyi volt a lényege, hogy az énekes pároknak úgy kellett találkoznia az anyatermészet bizarr szülöttjeivel, hogy közben énekelniük kellett.

A legnagyobb showt-nyilván Aurélió adta, szegénynek letakart dobozokba kellett belenyúlnia dalolászás közben. Igazából mindenki hozta a formáját, Zsófi csak tolta a butaságokat, miközben mindent Aurélió csinált meg helyette, bár őszintén bevallva a nézők ennek inkább örülhettek, mert Zsófi nyilván ugyan olyan hisztit csinált volna, mint Iza, aki nem volt hajlandó befeküdni egy kukacokkal és trutyival, valamint piócával megfűszerezett vizes üvegkádba.

De térjünk vissza Caversaccióra, aki nem sírta el magát, cserébe viszont többször kirázta az undor,a mi aző esetében kifejezetten szórakoztató volt. Ha tehetnénk,visszaküldenénk, hogy még lássuk a reakcióit, azok pedig, akik eddig túlságosan beképzeltnek tartották, most maximális elégtételt érezhettek. Krisztán persze lazán vette a játékot, ő utólag azt mondta, hogy számára egyedül az volt a nehéz, hogy énekelnie kellett.

 A ledurvább arcot Teó vágta, pedig az ő feladata álomfeladatnak tűnhetett a többiek szemében. Egy százlábút és néhány kukacot kapott a fejére, ezen kívül valamilyen zöld trutyit és némi tollat. Teó után már csak Iza és Viki maradt, de Iza az ő részét skippelte, így Krisztián joggal érezhette hogy bárcsak ne a szexi modellel kellene egy csapatban lennie. Kicsit átérezzük Krisztián csalódottságát, a hisztikirálynő azúttal tényleg túljátszotta a fővárosi trendi lány szerepét.

Vikinek jutott az utolsó feladat. Árammal ellátott ruhában kellett belenyúlnia egy letakart üvegtartályba. Bár Lilu egy kicsit beparáztatta a nagyszjú lányt, viszonylag sikeresen oldotta meg a feladatot, így ő és Teó nyerték meg az undorító kareokét. A lányok nyereménye egy védettséget adó kendő volt, amivel biztosan bekerültek a top ötbe. Aurélió persze teljesen kiborult.

A további fejleményeket kövesd a Facebookon!!:)

Komment 0