Címkék: VV Aurélió, VV Krisztián

Ahogy azt lehetett várni, a stúdióba való érkezése után Aurélió végig üvöltötte az egész párbajt. A félreértések elkerülése ki kell jelenteni, hogy ezek buzdítóak voltak, többször hallhattuk az Artúrót és az Imádlak titeket szavakat. Bár Krisztián nagyon bizakodott és megígérte Izának, hogy visszajön, ez ugye nem sikerült. A stúdióba való bevonulása is jóval szerényebbre sikerült.

Az érdekes, hogy Aurélió lába végig járt, míg Krisztián teljesen nyugodtan és higgadtan válaszolgatott a kérdésekre. Lilu meg is jegyezte, hogy a műsor végére izomláza lesz az olasznak. Aztán sírt is kicsit, amikor visszanézték a villabaratságait.

Az is érdekes, hogy míg Auréló villabarátságait láthattuk, adig Krisztián konfliktusait vágták be a műsorba a szerkesztők. Amikor Krisztiántól megkérdezték, hogy miben változott a viták után, azt válaszolta, hogy megtanult bocsánatot kérni.

Erre Aurélió újra felhozta az Izás témát, amire Krisztián annyit reagált, hogy ezt Izával fogja megbeszélni, nem pedig az olasszal. Krisztián szeretett volna kettejük ügyéről vitázni és többször kérte Auréliót, hogy ne hozza fel folyton Izát. Egyértelműen ez volt az egyetlen aduja Auréliónak, amit mi nem tartunk fairnek.

A műsor vége felé közeledve végre a kortes beszédeket is meghallgathattuk. Auréliónak Viki mondta és rögötön szabadkozással kezdte. Ő azzal érvel, hogy ha még ő is megkedvelte, akkor a nézőknek is érdemes, mert szerinte Aurélió az egyik lelke a villának ő pedig a másik.

Krisztiánnak természetesen Iza mondta a lelkesítő beszédét. Neki nyilván sokkal nehezebb volt, hiszen pár perce volt csak vallani a fiúnak és kérni a nézőket is, hogy szavazzanak rá. Ezután jöttek az önvallomások, kicsit féltünk is tőle, mert tudtuk, hogy ez is üvöltözésbe fog torkollni Aurélió részéről. Helikopterezést ígért és azt, hogy beviszi a fürdőbe Vikit.Krisztián beszéde kissé laposabbra sikeredett, de nem is vártunk mást a bulvárhatástól mentes fiútól. Míg Iza és Zsófi Krisztiánt várta vissza, Viki vágya teljesült, így a szoros küzdelemből Aurélió térhetett vissza, 54-46 százalékkal.

Iza persze kiborult.

Komment 2 

Címkék: VV Krisztián

Viki unatkozni kezdett, ezért úgy gondolta, hogy felpezsdíti a napját egy kis hisztivel. Nem kellett sokat keresnie, Iza személyében megtalálta az ideális jelöltet. A modell egy pillanat alatt kiborult, amikor Viki rávilágított arra, hogy Zsófia és Krisztián mostanában sokat beszélgetnek egymással.

Nagyon nehezen lehetett érteni, hogy pontosan mit is mondanak, mert mindkét lány akkora falatokat rakott a szájába, mintha csak perceik lennének a biztonságos villában. A lényeg, hogy Viki terve ezúttal is sikerült, Iza alig várta hogy négyszemközt maradhasson Krisztiánnal és jól számon kérje, hogy miről beszélgettek a bögyös nyolckeressel. Szegény Krisztián persze azt se tudta mit kezdjen a helyzettel, hiszen nem akar ő semmit Zsófitól, és nem értette, hogy már megint hogy kerülhetett ekkora slamasztikába.

Komment 0 

Címkék: VV Zsofi, VV Krisztián, VV Iza, VV Viki, VV Aurélió

Nagyon begyorsult a VV6 játékmenete, már pénteken kiderült, hogy kit visz párbajozni Aurélió. Az olasz nehezen választott párbajellenfelet, annak ellenére is, hogy többször kijelentette, senki sem kedves számára a villa falain belül.

Vikin azért gondolkodott, mert folyton veszekednek, összekente a maciját, és bedugta a fogkeféjét a wc-be, de amióta mindenki kiesett a barátai közül, csak vele tud beszélgetni. Izán is eltöprengett, de a néhány vitán kívül nem tudott érveket felhozni amellett, hogy őt hívja ki a nagy harcra. Igazából két emberen merengett el, szerinte Krisztián bunkó,tapló és agresszív, de két párbajról jött már vissza, így erős ellenfél. Zsófi jóideje idegesíti már, sokszor veszekedetek is, ellene azonban komoly esélye lett volna.

Aurélió azonban Krisztiánt választotta, két dudás egy csárdában nem fér el alapon.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

17 perc 55 másodperc évődést láthatunk a villa legbotrányosabb szerelmespárjától. Iza teljesen meghunyászkodott Krisztián előtt, amit mindenki megért és ha jobban belegondolunk, joggal el is várt tőle. Bár Krisztián tudja, hogy újra megbocsájtani könnyebb lenne, de azt is érzi, hogy ez a legnehezebb dolog az életben, így hagyja hogy Iza teperjen még egy kicsit annak ellenére, hogy már elhatározta magát a kibékülés mellett. Persze kicsit tettetei a sértődöttet és a bizonytalant, de elég csak ránézni, máris észrevesszük a férfiúi turpiszságot.

Iza bevalotta, hogy megfordult a fejében, hogy téreden állva könyörögjön a hajdúnánási fiúnak, de rájött, hogy az mégis durva lenne, így megegyeztek abban, hogy más módot kell találniuk az őszinte vallomásoknak. Krisztián legszivesebben valami olyat tett volna, amit kisípoltak, de szerintünk egy kósza orális szexszel szerette volna kényeztetné Izát, amitől a szerelmes lány kissé meghökkent.

Nem akarok rászállni Vikire, de megint elkezdte ezt a hülyeséget, hogy negatív dolgokkal kedi telemtömni gyámoltalan áldozatai fejét,. Feltette Krisztiánnak a kérdést, hogy vajon képes-e a játékra koncentrálni és nyereményért harcolni tudván azt, hogy ha megint összejön Izával, akkor biztosan veszít.

ezekután Krisztián joggal tette fel magának a kérdést, hogy ki neki Viki és egyátalán mi köze az egészhez? Annyi jól látszik, hogy a lakók már kiismerték Vikit, egyre kevésbé adnak a véleményére. Végre!

Krisztián elmondta Izának Viki véleményét, amire az volt a lány válasza, hogy szerinte nem olyan nagy bűn szeretni valakit és megbocsájtani neki. Ezután Krisztián kilátásba helyezte, hogy kényeztetné önmagát (ha már Izát nem lehet) így megkérte Izát, hogy menjen aludni. Ezen persze kiborult a modell és azt mondta, hogy szereti a hajdúnánási fiút.

Krisztián csak annyit mondott, hogy ő is hiányzik neki, de a biztonság kedvéért kérte, hogy ne kezdjen el sírni. Erre Iza úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, majd orálisan kényeztette a fiút. Ezután mindketten rájöttek arra, hogy mennyire szeretik egymást.

Komment 0 

Iza, elrontottad!

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Sajnálom Iza, de menjél vissza a balettba ugrálni! Most végre megtudhattuk, hogy mi történt a durva vita után. Iza minden húrt túlfesztített, olyan volt mint valami kiélt öregasszony aki elveszetett mindent, ami valaha fontos volt neki. 20 évesen letarolt mindent empátiát, amit valaha bárki érezett iránta. Menj vissza a balettba Iza, jobb lesz neked is!

Krisztiánt sem szeretném piedesztára állítani. Ki kell mondani hogy egy p.cs volt, amikor nem volt képes felfogni, hogy ezt együtt kapta Izával, a hisztit és a hercegnőséget. Ez az elején tetszett neki - amikor az egész csupán ideológia volt és nem a gyakorlat. Senki nem árult zsákbamacskát.

Iza egy igazi fővárosi hisztis kislány, aki azt hiszi, hogy csak azért, mert valaha valaki 50 ezer forintnál többet fizezett a vacsorájáért számít valamit. Krisztián pedig le van maradva, mert legyen bármilyen tiszta szívű, balek marad, ha nem fektet energiát abba, hogy kiszakadjon a biztonságos falusi létből és élvezni, használni tudja a felszínes fővárosi életet. De most komoylan! Miért jött ide?

Komment 0