AJÁNLÓ
 
13:34
2014. 05. 11.
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat....
A bejegyzés folyatódik
 
13:34
2014. 05. 11.
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem...
A bejegyzés folyatódik
 
13:34
2014. 05. 11.
Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki...
A bejegyzés folyatódik
 
13:34
2014. 05. 11.
Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:34
2014. 05. 11.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Aurélió, VV Zsofi, VV Viki

21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik.

21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba. Megkapta a lakáskulcsot és a lóvét, és rögtön kikiabált Teónak, hogy várja a kéróban!

21:48 - Aurélió megőrül, a cameraman pedig csodálatosan erősíti a tébolyt, a füst száll, Aurélió üvölt, és közben minden forog. Hát kell ennél nagyobb extázis?

21:45 - Aurélió elköszön a villától. Első az ágya, hassal belefeküdt és megköszönte, hogy Teóval aludhatott. A hálónak csak annyit mondott, hogy megcsináltam itt is... A mosókonyha volt a legfontosabb, a poppolómosást, most sem lehet elfelejteni egy pillanatra sem. Megdolgoztam érte és megcsináltam!!! - üvölti az olasz helikopteres.

21:39 - Zsófin kijött a stressz, sír és szomorú, de nagyon örül annak, hogy részt vett a játékban. Persze, mert megtudta, hogy mi a póréhagyma.

21:39 - Aurélió őrjöng, székeket emelget és szívroham közeli állapotban van. Zihál és liheg, Zsófi pedig levonul a színről.

21:38 - Aurélió nyerte a ValóVilág hatodik szériáját! 50:25-49:75, elképesztően szoros verseny volt!

21:38 - Aurélió nyerte a ValóVilág hatodik szériáját!

21:35 - Lezárták a szavazatokat!!! Valaki már nyert!

21:34 - Zsófi kampányfilmét Laci készítette. De miért? Ki volt ő a lány életében? Mindegy, Zsófi persze nagyon örül neki. “Ezt nem hiszem el, annyira jól esik, áááá” - hebegte Zsófi.

21:33 - Jön két izgi kisfilm arról, hogy mit üzennek a nekik a többiek. Zsolt hangosbeszélővel kampányol Au mellett. Na ki a Károly?? - ez már szólásmondássá vált. Az olasz nagyon elérzékenyült, nem talált szavakat.

21:32 - Vége a reklámnak, a delikvensek a villában várják a ssorsukat.

21:22 - Zsófi csak annyit kért, hogy szavazzanak rá, majd mindkettőjüket visszaküldték a villába. Szünet!

21:19 - Zsófi megdicsérte Lilut, hogy megkérdezte, hogy fordulhatott elő, hogy őt senki sem vitte párbajozni sokáig. Nincs tökéletes válasz, szerintünk csak húzódott.

21:17 - Zsófi videójában arról van szó, hogy miért jöttek össze Vikivel. Ezt mi unjuk már, de tényleg! Cukik, tökjó, majd rájön, hogy mi a helyzet.

21:15 - Zsófi filmje azzal kezdődik, ahogyan összeveszett mindenkivel és nagyon egyedül volt, és csak Aurélió foglalkozott vele: “Jajj, szegény! Narancsbőrös a kis poppolód?” Ezek után azt mondta Zsófi, hogy kialakulhatott volna bármi köztük, de amikor kiderült, hogy Au mindenkivel kikezdett, kiábrándult.

21:13 - Kiderült, hogy miért üvöltözte Aurélió az Arturóó, artúúróóó lelkesítést, minden egyes történés után. Miatta.

21:10 - Azt láthatjuk, ahogy Aurélió megtudja, hogy bejutott a villába. Aztán arról, hogy beköltöztek és bevágtak néhány felvételt a castingról is. Aurélió mesél Teóról, és arról is, hogy minden szép és jó volt, amíg a szép ujjú Zsófi be nem költözött. Szerinte Zsófi miatt kellett kibővíteni a nőkről alkotott K-s listát. Ő lett a Katasztrófa-csoport.

21:09 - Aurélió önportréját láthatjuk. Nahát. Mindjárt mondjuk!

21:08 - Lilu használta a cizellált kifejezést, amitől Zsófi nem sírta el magát.

21:06 - Zsófi videóját is megnézhetjük, ha nagyon szeretnénk tömény cukorszirupot érezni a gyomrunkban.

21:04 - Megnézhettük, hogy miket ígért Aurélió, mielőtt beköltözött a villába. Istenes persze számon kérte a hisztiket.

21:01 - Visszajött a stúdió és megmutatták a jelenlegi helyzetet. Naggyon szoros az állás, most akkor Zsófi tényleg megnyerheti a ValóVilágot??

21:00 - Eközben VV Attila Facebook oldalán is megy az élet

“Ti csak azert szavaztok Zsofira mert Attila azt mondta birkak vagytok. Erdekes addig itt Zsofi nem volt nepszeru ameddig Attila el nem kezdte nyomni.”

20:54 - Megint szünet következik, ezért megnézésre ajánljuk Charlotte őszinte vallomását a villalétről.

20:53 - Aki hiányolja a képi világot, annak elmondjuk, hogy szinte mindig ugyanazt látjuk, a játékosok arcait, ugyanazzal a mimikával.

20:51 - Zsófi nagyon cukin néz, mert látja a szüleit. Ezt Istenes Bence állapította meg, aki nem tudja elhagyni a cukiskodó jelzők aránytalanul nagyszámú használatát. Most a póréhagymával kapcsolatos találkozásról faggatta a lányt, aki még nem érzi, hogy igazából ez nagyon ciki.

20:49 - Zsófi legjobb pillanatai az angol tanulása, a közös éneklésük Aurélióval, aztán a hatalmas hisztérikus vitájuk. Kicsit oldja a feszültséget, hogy bevágták az elképzelhetetlent, a póréhagyma felfedezését, a mutáns legyet és azt, amikor egyedülálló anyaként kellett megfelelnie a szülők hetén.

20:47 - A kisfilm után Aurélió megint csak az imádlak titeket felkiáltással élt, látszik rajta, hogy oldódott a feszültsége. Most lehet csak látni, hogy magához képest jóképű ma este, talán az elegánsra fésült haja miatt.

20:43 - Aurélió 5 legjobb manőverét láthatjuk. Természetesen a helikopterezés kiemelt helyen van. A kutya képének összetörése is helyett kapott a felsorolásban, valamint az is, amikor meztelenül napoztatta a himbilimbijét. A második helyen a pókhiszti szerepel, míg az első helyen az egy este 3 csaj eset.

20:42 - Érdekes, hogy Zsófi sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, Aurélió feje egészen vörös és meg sem tud szólalni. Persze még ebből az állapotból is visszahozza magát a megszokott imádlak benneteket üvöltéssel.

20:41 - Megérkeztek a stúdióba és mindenki őrjöng, elég nagy a felhozatal friss celebekből. Ott van az egész villa, és mindenki nagyon szépen van felöltözve. Kicsit olyan az egész mint egy gólyabál.

20:39 - Attila mindent bedob azért, hogy Zsófira szavazzon az a 70 párezer követője, akik isszák a szavait. Zsolt pedig azért szurkol, hogy Au nyerjen. Charlotte kicsit olyan, mintha ittas lenne, de ez csak első benyomás. Nincs bizonyíték.

20:37 - Elindultak a stúdióba, mostantól kezdődik a párbaj?

20:35 - A szünet véget ért, pont 5 percesre sikeredett. Zsófi és Aurélió közül lehet választani. Újraindították a szavazást, mostantól mindenki tiszta lappal indul.

20:30 - Reklámszünet lett, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy mi megmondtuk, hogy Viki fog kiesni, tessék csak lejjebb görgetni!

20:27 - Viki nagyon csalódott, hogy kiesett. Mi sejtjük, hogy a kézilabdás váltott színész szíve annyira nem fájhat. Éppen a legjobb pillanatait nézhetjük meg. Mosolyog és néhány képen ki van a feneke.

20:25 - Zsófi és Aurélió maradtak a játékban. Aurélió megszólalni sem tud, mindketten teljesen extázisban vannak. Aurélióhoz lassan orvost kellene hívni, annyira fújtat.

20:23 - Viki kiesett a Valóvilág 6-ból

20:21 - most számolják össze a szavazatokat, pattanásig feszültek az idegek. Na ki fog kiesni egy percen belül?

20:15 - Viki elsírta magát abban a videóban, ahol vallania kell arról, hogy mit jelentene számára a nyeremény, nem sokszor láttuk elérzékenyülni a a belekötős lányt.

20:13 Zsófi nagyon boldog volt, amikor visszaérkezett. Elmondása szerint annyira, mint amikor megnézte a 101 kiskutyát, aminek a végén szörnyelladefrász nem tudott bundát csinálni a kiskutyákból.

20:11 - Nem marad bent sokáig a harmadik játékos, Zsófi villába érkezését még megnézheti újra, de aztán kiesik az, akinek nincs elég szavazata.

20:00 - A BytheWay eklektikus stílusú főcímdalával nyitja meg a VV6 fináléját.

19:19 - Már tegnap tűkön ültek a lakók, mi lehet velük most?




A leendő milliomosok

survey services


VV Aurélió

Nagy esélyekkel indul a 23 éves, folyton sírós Aurélió, akinek minden álma, hogy sose felejtsék el. Jellegzetes tulajdonságai, hogy fél a pókoktól, imád pucérkodni és folyton sír. Ami elkerülhette a figyelmünket a hónapok alatt, hogy van egy c-betű a kisujján.



VV Zsófi


A butuska Zsófi 21 éves. Az adalapja alapján színésznő szeretne lenni, de ezt a műsor során egyszer sem vetítette elő. Fő jellemvonásai, hogy a világ legnagyobb naivája, imádja a rózsaszínt, és elképesztően sokat kell még tanulnia az élet minden területén. Zsófi nagy meglepetése a párbajozó hármasnak, a kis suta lány a végén még tényleg megteremti magának a tökéletesen boldog rózsaszín életet.



VV Viki


A minden lében kanál 24 éves Viki talán a legmegosztóbb játékos. Sokkal okosabb és ösztönösebb a többieknél, sokkal jobban átlátja az emberi kapcsolatokat mint a többiek. Ezt az adományt azonban java részt csak arra használta, hogy meggyengítse és kiborítsa társait. A célját elérte, ma este ő is esélyes a nyereményre, bár kérdéses, hogy mekkora a rajongótáborral bír. Sokak szerint ő az RTL beépített játékosa, így valószínűleg ő fog először kiesni.

Komment 0