OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió, VV Krisztián

Ahogy azt lehetett várni, a stúdióba való érkezése után Aurélió végig üvöltötte az egész párbajt. A félreértések elkerülése ki kell jelenteni, hogy ezek buzdítóak voltak, többször hallhattuk az Artúrót és az Imádlak titeket szavakat. Bár Krisztián nagyon bizakodott és megígérte Izának, hogy visszajön, ez ugye nem sikerült. A stúdióba való bevonulása is jóval szerényebbre sikerült.

Az érdekes, hogy Aurélió lába végig járt, míg Krisztián teljesen nyugodtan és higgadtan válaszolgatott a kérdésekre. Lilu meg is jegyezte, hogy a műsor végére izomláza lesz az olasznak. Aztán sírt is kicsit, amikor visszanézték a villabaratságait.

Az is érdekes, hogy míg Auréló villabarátságait láthattuk, adig Krisztián konfliktusait vágták be a műsorba a szerkesztők. Amikor Krisztiántól megkérdezték, hogy miben változott a viták után, azt válaszolta, hogy megtanult bocsánatot kérni.

Erre Aurélió újra felhozta az Izás témát, amire Krisztián annyit reagált, hogy ezt Izával fogja megbeszélni, nem pedig az olasszal. Krisztián szeretett volna kettejük ügyéről vitázni és többször kérte Auréliót, hogy ne hozza fel folyton Izát. Egyértelműen ez volt az egyetlen aduja Auréliónak, amit mi nem tartunk fairnek.

A műsor vége felé közeledve végre a kortes beszédeket is meghallgathattuk. Auréliónak Viki mondta és rögötön szabadkozással kezdte. Ő azzal érvel, hogy ha még ő is megkedvelte, akkor a nézőknek is érdemes, mert szerinte Aurélió az egyik lelke a villának ő pedig a másik.

Krisztiánnak természetesen Iza mondta a lelkesítő beszédét. Neki nyilván sokkal nehezebb volt, hiszen pár perce volt csak vallani a fiúnak és kérni a nézőket is, hogy szavazzanak rá. Ezután jöttek az önvallomások, kicsit féltünk is tőle, mert tudtuk, hogy ez is üvöltözésbe fog torkollni Aurélió részéről. Helikopterezést ígért és azt, hogy beviszi a fürdőbe Vikit.Krisztián beszéde kissé laposabbra sikeredett, de nem is vártunk mást a bulvárhatástól mentes fiútól. Míg Iza és Zsófi Krisztiánt várta vissza, Viki vágya teljesült, így a szoros küzdelemből Aurélió térhetett vissza, 54-46 százalékkal.

Iza persze kiborult.

Komment 2