Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Aurélió

"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Zsofi, VV Viki

21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik.

21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba. Megkapta a lakáskulcsot és a lóvét, és rögtön kikiabált Teónak, hogy várja a kéróban!

21:48 - Aurélió megőrül, a cameraman pedig csodálatosan erősíti a tébolyt, a füst száll, Aurélió üvölt, és közben minden forog. Hát kell ennél nagyobb extázis?

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki beszédet mondott, és kicsit beszélgettek egymással is. Iza azt szerette volna megtudni, hogy mit tanácsol neki Attila a párbajhoz. Ez még a párbaj előtt előtt volt, és bár Attila azt tanácsolta, hogy Iza erős játékost hívjon ki, persze nem így lett.

Attila megölelgette a tanácsoktól elérzékenyült Izát, majd átpályázott Aurélióra. Győzködte, hogy mielőtt kimennek a villából, hívja el Seherezádét randizni. Aurélió cselekedett is, mert bár el volt tőle ragadtatva, nem gondolta, hogy ilyen jófej is. Millió bókkal halmozta el a lányt és neki adta a sapkáját, amire Viki persze azonnal féltékeny lett. Az olasz elhívta a szőkeséget egy vacsorára, amire Seherezádé konkrét választ nem adott, csak megköszönte a meghívást. Valamiért felbátorodott ezen a nesze semmi fogd meg jól válaszon és bevallotta a lánynak, hogy nem csak megcsinálná, de feleségül is venné. Amikor senki sem hallotta persze azt vallotta, hogy ha velük élt volna, biztosan behúzta volna a strigulát a neve mellé.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit, de igazából csak abban van a segítségére, hogy minél nagyobb hülyét csináljon magából. Az utolsó villabika Attila minden mondatát szó szerint veszi és idiótán vihog közben. A nagyöreg tanácsainak kifejezetten örül, mert érzi, hogy őszintén próbál segíteni neki. Hah. Ez nem nézett VV5-öt?

Komment 0