OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió

Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki beszédet mondott, és kicsit beszélgettek egymással is. Iza azt szerette volna megtudni, hogy mit tanácsol neki Attila a párbajhoz. Ez még a párbaj előtt előtt volt, és bár Attila azt tanácsolta, hogy Iza erős játékost hívjon ki, persze nem így lett.

Attila megölelgette a tanácsoktól elérzékenyült Izát, majd átpályázott Aurélióra. Győzködte, hogy mielőtt kimennek a villából, hívja el Seherezádét randizni. Aurélió cselekedett is, mert bár el volt tőle ragadtatva, nem gondolta, hogy ilyen jófej is. Millió bókkal halmozta el a lányt és neki adta a sapkáját, amire Viki persze azonnal féltékeny lett. Az olasz elhívta a szőkeséget egy vacsorára, amire Seherezádé konkrét választ nem adott, csak megköszönte a meghívást. Valamiért felbátorodott ezen a nesze semmi fogd meg jól válaszon és bevallotta a lánynak, hogy nem csak megcsinálná, de feleségül is venné. Amikor senki sem hallotta persze azt vallotta, hogy ha velük élt volna, biztosan behúzta volna a strigulát a neve mellé.

Komment 0