AJÁNLÓ
 
14:00
2014. 01. 22.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 01. 22.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 01. 22.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 01. 22.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 01. 22.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6, VV Attila, VV Alexa

VV Attila, az előző széria győztese a Facebookon tette közzé azt a nyílt levelet, amit - az azóta kiesett - Alexa mamájának írt. A levél előzménye az a hír volt, hogy Ica elköltözik Alexától, annyira kiborult lánya szereplésén. Különösen a szombat esti összegabalyodás Teóval tette be a kaput a leszbikus szerelmre láthatóan nem túl nyitott mamának, aki azt is mondta, reméli, hogy Alexa a saját érdekében minél hamarabb kijön a villából - és láss csodát, egy napon belül így is lett.

Kedves Alexa anyuka, ha a cikkben Ön nyilatkozott akkor szerintem meg ne költözzön sehova, mert a lánya emberileg jelen pillanatig nem csinált semmit ami a család szégyenét okozná. 2014-et írunk. A szexuális hovatartozás alapján megítélni, elítélni egyáltalán ítlkezni már nem divat.

Én teljesen megértem, hogy a generációs különbségek miatt erkölcsileg is máshogy látjuk a világot, de el kell fogadni, hogy a világ forog és a normák is változnak. Sajnos vagy nem sajnos, tökmindegy mert a jelenség létezik. Nem azt mondom, hogy ezt mutogatni kell. De amíg Alexa nem gonosz, nem aláz meg senkit, nem támad hátba barátokat, és emberileg korrekt, addig senkinek nincs oka arra hogy szégyenkezzen miatta. Másrészt tegnap láttuk, hogy éppen eléggé örlődik Ő bent a villában emiatt. A lelkiismerete bünteti Őt, és szerintem elég is ennyi. Különben is, a szexuális forradalmat nem Alexa generációja találta fel hanem a 60-70es évekbeli generáció. Ami nemcsak Woodstockban gerjedt, hanem vasfüggöny mögötti Termelőszövetkezeti vacsorák után is. Csak arról nem csináltak reality műsorokat.

VV Attila hivatalos oldala

Komment 0