Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Aurélió, VV Zsofi, VV Viki

21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik.

21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba. Megkapta a lakáskulcsot és a lóvét, és rögtön kikiabált Teónak, hogy várja a kéróban!

21:48 - Aurélió megőrül, a cameraman pedig csodálatosan erősíti a tébolyt, a füst száll, Aurélió üvölt, és közben minden forog. Hát kell ennél nagyobb extázis?

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Zsofi

Elmaradt a cicharc, Zsófi csendes győzelmet aratott Iza ellen egy szoros küzdelemben. Iza szerint az volt a fő különbség köztük, hogy ő temperamentumos, Zsófi pedig mindössze cuki, amivel Zsófi nem vitatkozott. Azon talán egy kicsit felhúzta magát, hogy Iza szerint az nem elég a játékhoz, hogy valaki folyton vigyorog, és érve is volt arra, hogy mi rosszabb a  folyamatos vigyorgásnál: a köpködés. Zsófi szerint ki kellene mosni Iza száját szivaccsal, néha olyan minősíthetetlenül viselkedik.Iza a fő hibát akkor vétette, amikor olyan durván kikelt Krisztián ellen. A nézők akkor, és most sem díjáztak az öngyilkos akciót. Zsófi lett a szimpi, feltehetően azért, mert ő legalább csak buta, de nem agresszív. Mondhatjuk, hogy olyan, mint egy jámbor növényevő.

A párbaj előtti gyér bulin egyébként jóban voltak a lányok, mindketten belegondoltak abba, hogy ezek az utolsó napjaik a villában, el is sírták magukat. Zsófi ezúttal hiába sírt, akkor még nem tudta, hogy tartalékolnia kellett volna az örömkönnyekre.

Összeállt tehát a medöbbentő Triumvirátus: Aurélió, Viki és Zsófi a VV6 három finalistája.

Iza a Belevalóban beismeri, hogy akkor veszítette el a játékot, amikor lámázott Krisztiánnal.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Zsofi

Elég viccere sikeredett a lányok szócsatája. Először nem nagyon tudtak mit kezdeni a helyzettel, aztán elkezdődött az előcicaharc, ami előrevetíti, hogy ma is igen indulatos párbajnak leszünk a tanúi.

Zsófi felhozta a köpködéses sztorit, amire Iza azt mondta, hogy szerinte Zsófi a cukiáságon kívül nem rendelkezik más képességgel, és nem tudja belátni a hibáit úgy mint ő. Zsófi szerint Iza folyamatosan üvöltözik és nagyon önző, végig ment már a fél villán, így nem érdemli meg, hogy bármit is nyerjen játékban. Ráadásul, ha Aurélió a haverja volt minek csókolózott vele? Iza válasza erre az volt, hogy ő néha szokott csókolózni a a haverjaival, amit Zsófi nem firtatott tovább.

Iza sok negatívumot nem tudott felhozni Zsófi ellen, ezért elkezdte azzal vádolni, hogy eldobta a Vikivel való barátságát Attila kedvéért, akinek folyton kereste a társaságát és engedte, hogy a 36 éves pali befeküdjön az ágyába.

Az látszik, hogy igyekszenek visszafogni magukat, ám egy lány sem az önuralomról híres. Egyszer-kétszer már felemelték a hangjukat, és nyilvánvaló, hogy ha felidegesítik egymást, szétszedik a stúdiót.

Komment 0 

Címkék: vv iza , VV Zsofi

Senkit sem lepett meg, hogy Iza Zsófit hívta párbajozni. Nem nagyon volt más választása, hiszen Vikit nem merte kihívni Iza, amit azzal magyarázott, hogy szerinte az őszintétlen lány őszinte volt vele végig a játék során. Auréliót sem akarta kihívni, bár őt eléggé kiosztotta amikor azt mondta, hogy butuska volt, amiért a játék elején olyan könnyen adta oda a bizalmát egy olyan embernek mint ő. Zsófi viszont könnyű préda, Iza a kihívást azzal magyarázta, hogy benne csalódott a legjobban. Konkrét példát nem hozott fel, csak azt, hogy szerinte a vihogi lány nem volt őszinte vele. (??)online survey

Aurélió persze kiborult, Lilu szavai szerint lábon kihordott egy ideösszerappanást, mert nagyon félt, hogy Iza őt választja. Nem így lett, így ő és Viki bekerültek a döntőbe. Zsófi viszont nagyon izgul és fél is, hiszen ez lesz az utolsó párbaj a VV6 történetében, amit meg kellene nyernie a siker érdekében.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Aurélió, VV Iza, VV Viki, VV Zsófi

Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt Seherezádától, Attila pedig azonnal letaglózta azzal, hogy ki kell pakolnia a cuccait, mert ő akar a helyén aludni. Ez nyilván csak vicc volt, de ha nem, készülhetünk egy Aurélió-féle kirohanásra, máskülönben igen csalódottak leszünk és firtatni kezdjük a villabika rátermettségét.

A villaélet most nagyon unalmas lehet, nemhiába küldték be az erősítést. A tegnapi napon csak lézengtek a lakók és mindenki arról ábrándozott hogy milyen lenne, ha megnyernék a fődíjat. Kivételesen Zsófia ábrándozott a legkomolyabban a nyereményről. Annyi biztos, hogy az új lakásába majd rózsaszín szőnyeget és függönyt fog vásárolni, az autóba pedig rózsaszín kárpitot és rengeteg autóillatosítót, hogy mindig jó illat legyen.

Komment 0