OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió

Megtörtént a kiválasztás, Zsófi úgy döntött, hogy Aurélió menjen párbajozni. Az eset rövid története a következő: Mivel Aurélióhoz senki nem áll közel, nem volt nehéz eldöntenie, hogy kire rakja a jelét. Olyan embert választott, aki nem örülne annak, ha ő nyer. Krisztiánra tette a jelét.

Auréliót Zsófi követte, aki felhozta, hogy milyen gázul viselekedett az olasz a családlátogatás után, kérdés sem volt, hogy rá rakja a jelét. Viki nem nagyon tudja feldolgozni Iza és Krisztián vitáit, szerinte Iza csúnyán viselkedett, így ő kapta Viki plecsnijét. Iza saját állítása szerint segget csinált a szájából, de nem bírta Krisztiánra tennia jelét, így Aurélióra került. Krisztián nehezen felejt, ő úgy gondolta, hogy jelzés értékű a jele, Izára rakta. Ezen a Iza sírni kezdett, amitől később Krisztián is.Mivel két jele volt Izának és Auréliónak is, így Zsófinak kellett eldönteni, hogy ki menjen párbajozni. Nem volt meglepő, hogy Auréliót küldte a ringbe. Sokak szerint Aurélió Krisztiánt fogja kivinni párbajozni, ami nagyon izgalmas lesz és közelebb viszi a nőket a nyerményhez.

survey software

Komment 0