OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió, vv Zsófi

Igazán jól telt a családlátogatás Zsófiéknál, jó sok pálinka adta meg az alaphangulatot. Mindenki kedves volt mindenkivel, és persze az egész család imádta Auréliót, akit azonnal felismertek az utcán, és letesóztak. Szerintünk a nyóckert láttuk, de mondjátok, ha nem.


Zsófi persze repdesett a gyönyörtől és ez így ment egész este. Az olasz közvetlen sítlusában most sem csalódtunk, azonnal megtalálta a hangot apukával. Hát kéremszépen, ilyen egy igazi exvejnek való, akit imád a család annak ellenére is, hogy éppenséggel nem bánt jól a csemetéjükkel. Bármelyik csemetével. Aurélió ugyanis nyíltan kikezdett Zsófi hugával, aki rezignáltan vett minden bókot. Nem okosak ezek a lányok, de kedvesek.

Komment 0