OLVASTAD MÁR?
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....
 
A lámázás miatt veszített Iza
Elmaradt a cicharc, Zsófi csendes győzelmet aratott Iza ellen egy szoros küzdelemben. Iza szerint az volt a fő különbség köztük, hogy ő temperamentumos, Zsófi pedig mindössze cuki, amivel Zsófi nem vitatkozott. Azon talán egy kicsit felhúzta magát, hogy Iza szerint az nem...
 
Ma este kitör a cirkusz, megalázó szócsatákra számítunk
Elég viccere sikeredett a lányok szócsatája. Először nem nagyon tudtak mit kezdeni a helyzettel, aztán elkezdődött az előcicaharc, ami előrevetíti, hogy ma is igen indulatos párbajnak leszünk a tanúi. Zsófi felhozta a köpködéses sztorit, amire Iza azt mondta, hogy szerinte...

Zsófi a Top 5-ben

Címkék: VV Zsofi, VV Teo

A vasárnapi esti párbajt Zsófi elsöprő sikerrel nyerte meg (25-75), így a cukiság győzedelmeskedett a sötétség démoni istennője felett.

A lányok az előpárbajt a villa falain belül végezték el, a próbatétel feladatait a többi lakó találta ki. A már megszokott sztriptíz és kalandjáték után a lányoknak a meztelen olasz testéről kellett csipszet enniük. A sztriptíz kicsit lélekgyilkos volt, egyik lány sem az a tipikusan vonaglós típus. Teó ennek ellenére melltartóig vetkőzve mutatta meg felszedett kilóit és dugta fedetlen kebleit Aurélió arcába.Zsófinak korábban sem ment ez a műfaj, és most is csak szerencsétlenekedett, de a sutaságát, mint mindig, most is tudta kompenzálni a melleivel. A második feladat vizestálas citromos volt, amit egyértelműen Teó nyert, és lám végül valóban citromba harapott.

Az Auréliós gabonapelyhes feladatnál viszont annál több volt az izgalom. Többek között az, hogy a gabonapelyhek rendezegetése közben Viki ügyelt arra is, hogy az olasz pénisze rendesen heverjen, ettől az öntudtlan gondoskodástól kicsit le is fagyott. Zsófi szerint ez a feladat nem volt igazságos, hiszen Teó és Aurélió többször került már közelebbi viszonyba. Nem nagyon volt hajlandó odahajolni a fiú fölé, el is veszítette az utolsó feladatot is.

A párbaj maga nem volt különösen érdekes, bár sikerült egy kis vircsaftot kieszközölniük Liluéknak. Teó leszűzkurvázta Zsófit, Zsófi pedig lekönnyűvérűzte a fekete hajú amazont. Zsófi szerint Teó könnyen odaadja magát, ellenszemben vele, akiért meg kell küzdeniük a férfiaknak. (Azért láttunk pér enyelgést Zsófitól is az elmúlt hónapokban, de tény, hogy trükközött senkivel a paplan alatt.) A lányok próbálták kicsit savazni egymást és közben figyeltek arra is, hogy a saját igazukat helyezzék előtérbe.Végül Teó teljesen őszintén elmondta, hogy számára 3 hónap sok idő, és ő nem is gondolta, hogy sosem fog majd matatni a paplan alatt.

A kortensbeszédet Aurélió kezdte, szerinte Teó otthont teremtetett a villában azzal, hogy bevitte az őszinteséget a lakók közé. Az olasz azt bizonygatta, hogy Teó mennyire bátor és korrekt, majd kérte, hogy akik szeretik ők, azok is Teóra szavazzanak. Viki szerint Zsófi tényleg cuki és jódkedélyű, és ezt a kedvet mindenkire ráragasztja. Elég ha csak ránézni, és attól már boldogabb lesz a napja. Hát most nézheti egy darabig, hiszen Zsófi ment vissza a villába.

Zsófi egészen eszét vesztette, amikor megtudta, hogy nyert, feltehetően be is fog rekedni, leglább két percig egyfolytában sikoltozott.

Komment 1