AJÁNLÓ
 
23:08
2014. 02. 22.
A villa királyának szombati távozása után röppent fel a megdöbbentő hír, hogy Gyúrós Józsit...
A bejegyzés folyatódik
 
23:08
2014. 02. 22.
Utoljára közel egy hónapja borult ki Józsi annyira, hogy el akarta hagyni a villát. Akkor Laci próbált...
A bejegyzés folyatódik
 
23:08
2014. 02. 22.
Szegény Józsinak elég zaklatottan indult a reggele, először Zsolt tréfálta meg a gyúróst, majd...
A bejegyzés folyatódik
 
23:08
2014. 02. 22.
Teljesen odáig voltak a lakók, amikor meglátták az új szoláriumot. Mindenki boldog volt, hogy végre...
A bejegyzés folyatódik
 
23:08
2014. 02. 22.
Józsi hű volt felkartetoválásához, ami nem öl meg, az erősít) bentmaradt a villában. Mindezt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Józsi

Ahogy az tegnap már mindenki számára kiderült, Józsi ismét besokallt. Ezúttal viszont nem táncolt vissza, így ő lett a hatodik széria első játékosa, aki saját akaratából hagyta el a villát. Az előző alkalommal még sikerült rábeszélni őt a maradásra, most azonban elszánta magát. Ha jól értjük, a legnagyobb problémája szerelmének hiánya mellett, hogy nem néz ki elég jól, amióta a villában van. Rossz a haja, csúnya a bőre és lefogyott a zsírmelle. Szerintünk a vízhólyagok is sokat nyomhattak a latban.

Józsi először Auréliónak mondta el a tervét, arra kérve az olaszt, hogy tartsa a száját. Természetesen fél órán belül már az összes lakó tudta, mire készül a gyúrós. Próbálták lebeszélni a dologról, de mindhiába. Búcsúzóul még sikerült kinyögnie Zsófinak, hogy:

Én vagyok itt az egyik legokosabb..

Az biztos, hogy Józsi távozásával a villa egyik legreálisabb önértékelésű lakóját vesztettük el...Annyit még megjegyeznék, hogy egy RTL-es vágó most biztosan felsóhajtott, mert nem kell másfél perces videót összeválogatnia Józsi legjobb pillanataiból. Bár elég lett volna képi világnak egy szúrós tekintet, amin a gyúrós megalomániás, de helyenként igen vicces szövegei futnak.

Józsi első értelmes mondatait nem a villában, hanem a kijövetel utáni interjúban mondta el:

A Valóvilág történetében egyébként már volt olyan, hogy egy játékos lelki okokra hivatkozva adta fel a játékot. A VV5-ben Gina lépett le, miután Olivér kiejtette a férjét, Kristófot. Stohl Buci persze rendesen megcsicskáztatta a szerencsétlent, mintha akkora gáz lenne, hogy valaki a szerelmét választja a retekvilla helyett. Józsit a csatorna békén hagyta, sőt, egy szempilllantás alatt el kellett hagynia a villát.

Komment 0