AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 02. 12.
A villa királyának szombati távozása után röppent fel a megdöbbentő hír, hogy Gyúrós Józsit...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 12.
Ahogy az tegnap már mindenki számára kiderült, Józsi ismét besokallt. Ezúttal viszont nem táncolt...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 12.
Utoljára közel egy hónapja borult ki Józsi annyira, hogy el akarta hagyni a villát. Akkor Laci próbált...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 12.
Teljesen odáig voltak a lakók, amikor meglátták az új szoláriumot. Mindenki boldog volt, hogy végre...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 12.
Józsi hű volt felkartetoválásához, ami nem öl meg, az erősít) bentmaradt a villában. Mindezt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Józsi

Szegény Józsinak elég zaklatottan indult a reggele, először Zsolt tréfálta meg a gyúróst, majd a szerelmétől kapott macija is eltűnt. Már a borotvahabos történet sem volt az ínyére a villa királyának, nagyon ideges lett és megfogadta, nem tűri, hogy szórakozzanak vele. “Ha játszani akarnak, akkor játszunk, kiejtek a fa..omba mindenkit!” - mondta Dávidnak, aki azonnal elkezdte fűteni Zsolt ellen.



Nem kellett volna felbőszíteni az alvó "oroszlánt", bár ezt reggel még senki sem tudta. Viki után ugyanis Józsi lett a villamester és durva szankciókat hozott. A feldühödött király kőbe véste a törvényt. Aki nem takarít nem kap enni, aki poénkodik vele nem kap enni, ha nem tetszik az illető viselkedése Józsinak, nem kap enni. Aki együttműködik jó bánásmódban részesül (kapnak cigit és ennivalót), a többiek számára pedig eljön “a szenvedés, hanyatlás és a sírás korszaka."


Aztán egyszer csak eltűnt Józsi játékmacija, aminek az lett az eredménye, hogy végül senki sem fog enni. Józsi a veszteség hatására újabb lendületet kapott és folytatta a dühöngést. A sírás és az idegösszeroppanás kerülgette a fiút, aki mindent átforgatott a villában, hogy megtalálja féltve őrzött, névtelen maciját. Ezt a többiek is megérezték, és hirtelen mindenki tüsténkedni kezdett, hogy segítsen előkeríteni a kóbor állatot. Dávid kivételével a villalakóknak ötlete sem volt arról, hogy ki lehetett a tolvaj.

Pedig ha jobban belegondolunk, sejthető volt a tettes kiléte. Keressünk egy bosszúra szomjas embert, akit vérig sértettek, ráadásul a villaléte is veszélybe került. Viki eskütt tett Dorkának, hogy háromszor kapják vissza azok, akik azért szavaztak Dávidra, hogy őt vigye ki párbajozni. "Ha szerdán megkapom a zöld kendőt, itt nem macik fognak eltűnni, itt macik fognak égni!"

Komment 1