OLVASTAD MÁR?
 
Bizarr szexvideók kerültek elő VV Izáról
A videókon az látszik, hogy Iza hagyja, hogy egy férfi a lábát nyalogassa, majd ráül a fejére. A Blikknek azt mondta alány, hogy nem örül annak, hogy napvilágra kerültek ezek a felvételek, de vállalja, hogy valaha részt vett ilyenben, mert jó pénzt kapott érte. >>...
 
Iza nagyon benyomva adott interjút, láthatóan le sem feküdt
A tegnapi párbaj után nyilván mindenki bulizott egy nagyot, amivel nincs is semmi baj. A baj azzal van, hogy másnap reggel részt kellett venniük a 8:08 című adásban, ami lássuk be, igen korán van. Iza persze hozta a formáját, fél órát késett és jól láthatóan még ki...
 
A lámázás miatt veszített Iza
Elmaradt a cicharc, Zsófi csendes győzelmet aratott Iza ellen egy szoros küzdelemben. Iza szerint az volt a fő különbség köztük, hogy ő temperamentumos, Zsófi pedig mindössze cuki, amivel Zsófi nem vitatkozott. Azon talán egy kicsit felhúzta magát, hogy Iza szerint az nem...

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

17 perc 55 másodperc évődést láthatunk a villa legbotrányosabb szerelmespárjától. Iza teljesen meghunyászkodott Krisztián előtt, amit mindenki megért és ha jobban belegondolunk, joggal el is várt tőle. Bár Krisztián tudja, hogy újra megbocsájtani könnyebb lenne, de azt is érzi, hogy ez a legnehezebb dolog az életben, így hagyja hogy Iza teperjen még egy kicsit annak ellenére, hogy már elhatározta magát a kibékülés mellett. Persze kicsit tettetei a sértődöttet és a bizonytalant, de elég csak ránézni, máris észrevesszük a férfiúi turpiszságot.

Iza bevalotta, hogy megfordult a fejében, hogy téreden állva könyörögjön a hajdúnánási fiúnak, de rájött, hogy az mégis durva lenne, így megegyeztek abban, hogy más módot kell találniuk az őszinte vallomásoknak. Krisztián legszivesebben valami olyat tett volna, amit kisípoltak, de szerintünk egy kósza orális szexszel szerette volna kényeztetné Izát, amitől a szerelmes lány kissé meghökkent.

Nem akarok rászállni Vikire, de megint elkezdte ezt a hülyeséget, hogy negatív dolgokkal kedi telemtömni gyámoltalan áldozatai fejét,. Feltette Krisztiánnak a kérdést, hogy vajon képes-e a játékra koncentrálni és nyereményért harcolni tudván azt, hogy ha megint összejön Izával, akkor biztosan veszít.

ezekután Krisztián joggal tette fel magának a kérdést, hogy ki neki Viki és egyátalán mi köze az egészhez? Annyi jól látszik, hogy a lakók már kiismerték Vikit, egyre kevésbé adnak a véleményére. Végre!

Krisztián elmondta Izának Viki véleményét, amire az volt a lány válasza, hogy szerinte nem olyan nagy bűn szeretni valakit és megbocsájtani neki. Ezután Krisztián kilátásba helyezte, hogy kényeztetné önmagát (ha már Izát nem lehet) így megkérte Izát, hogy menjen aludni. Ezen persze kiborult a modell és azt mondta, hogy szereti a hajdúnánási fiút.

Krisztián csak annyit mondott, hogy ő is hiányzik neki, de a biztonság kedvéért kérte, hogy ne kezdjen el sírni. Erre Iza úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, majd orálisan kényeztette a fiút. Ezután mindketten rájöttek arra, hogy mennyire szeretik egymást.

Komment 0