AJÁNLÓ
 
14:13
2014. 01. 21.
Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:13
2014. 01. 21.
Simon a Facebook oldalán kezdte árulni saját tervezési pólóit, mert éppen pénzt gyűjt próbaterem-bérlésre...
A bejegyzés folyatódik
 
14:13
2014. 01. 21.
A bulvármédia arról számolt be, hogy Simon megkéri Charlotte kezét, ha kiesik a vasárnapi párbajon....
A bejegyzés folyatódik
 
14:13
2014. 01. 21.
Ahogy már írtuk, mindenkit megdöbbentett, hogy Simon szerint Viki az érdekesebb játékos, így neki...
A bejegyzés folyatódik
 
14:13
2014. 01. 21.
Amikor Charlotte megtudta, hogy a szerlemesek napján mégis látni fogja Simont,  nagyon boldog...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Simon, VV Charlotte, Valóvilág 6

"Kacérkodhatsz százzal, de hűséges csak hozzám leszel" - mondta tegnap délutáni romantikus pillanatában Simon Charlotte-nak, majd hozzátette: "Te vagy a fődíjam". A lány nem akarja meggyengíteni a fiút, ezért új alapokra helyezné a kapcsolatot azzal, hogy ország-világnak bebizonyítják, nem kell a szex ahhoz, hogy két ember ki tudjon állni egymás mellett és végig tudjanak vinni valamit. "A szex nem eszköz, csak egy dolog" - zárja okfejtését Ms. 500.

Simon rengeteget bókol a lánynak, például, hogy ha megöregszik és ráncos lesz, akkor is jó lesz majd hozzábújni. A bogaras fiú szerint álmai nője pont olyan mint Ms. 500, nem véletlenül vele alakult ki ez a kötelék. (Egy hét alatt.) A többiek persze egy szót sem hisznek el ebből, szerintük ha Charlotte kiesik, Simonra keresztet lehet vetni. És egyébként is, ha Simon olyan okos, észre kellene vennie a szemfényvesztést. A villában nem túl népszerű Dorka ehhez a műsorhoz csak gratulálni tud. Zsolt szerint Charlotte oda megy, ahol erősebbet lát. “Nálam is próbálkozott, Zsoltnál is próbálkozott, ez biztosan taktika” - okoskodott újra a gyúrós fiú.

A lakóknak igazuk lehet abban, hogy Charlotte gyengítheti a csodabogarat. A megszokott különc csodabogár teljesen elveszett az utolsó napokra, ha így megy tovább, népszerűsége is csökkenhet a nézők körében, bár egyelőre toronymagasan, 37%-kal vezeti a szimpátiaversenyt.

Komment 0