AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 02. 18.
Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 18.
A napi bulvárhír Charlotteról szól, vagyis arról, hogy miket kérdezgettek tőle a Blikk olvasói....
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 18.
Auréliónak ezúttal nem jöttek be a megérzései, a VV6 ötödik párbajáról Iza mehet vissza a...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 18.
A párbaj előtti napokban nyilván nagyobb érdeklődésre tartanak számot a küzdő felek, mint a...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 18.
Ahogy azt Aurélió és Ádám párbajánál is láthattuk, a viaskodó feleknek táncversenyben kell...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Charlotte, VV Simon

Ahogy már írtuk, mindenkit megdöbbentett, hogy Simon szerint Viki az érdekesebb játékos, így neki szurkolt Dávid ellenében. Sőt, mégcsak nem is haragszik rá. Volt azért a drukkjában egy kis simonság is, azt kívánta a lánynak, hogy a vége előtt hasaljon el a nyereménytől. Ezt mondjuk megértjük. Ezért.

Miután 501 megtudta, hogy Simon a számára egyik legantipatikusabb személynek drukkolt és nem az ő csapatának, nagyon kiborult. Sírt és közölte Józsival, hogy feladja a játékot. Aztán mindenféle összeesküvés elméletekbe bonyolódott, mert megingott a bizalma a szerelmében. Ugyan még nem tudja, de a netes hozzászólások alapján ignecsak megerősödött a rajongói bázisa, lassan olyan lesz a szemükben, mint egy megelevenedett hős egri asszony. Csak a videó végét érdemes megnézni!

Csárli nem is sejti, hogy a kinti életben Simont rendesen osztják a tetteiért. A párbaj előtt ugyanis összetalálkozott Viki szüleivel, akik számon kérték rajta, hogy mérhetetlen felindultságában illetlenül beszélt a szarkeverőből lenyugodott lány édesanyjáról. Így vallott az egyik bulvármagazinnak:

„Vikinek jöttem szorítani, őt érzem a legerősebb női karakternek a villában, aki szerintem esélyes a döntőbe jutásra. Teljesen korrekten odaálltam Viki anyukája elé és mondtam, hogy a lányukat támogatom, mert érdekes játékosnak tartom azzal együtt is, hogy nem tartotta be a fair play szabályait. Ekkor Viki apukája nekem rontott, hogy kérjek bocsánatot az anyukájától, akit a villában egy vita hevében akaratlanul is lekurváztam. Én már nem is emlékeztem, mit mondtam bent. Szerintem megérthetné, a helyemben nem mindenki jött volna el a lányának szurkolni, pláne, hogy miatta estem ki. Úgy gondolom, hogy ami a villában történt, azt maradjon odabent, és ne kint, a valós életben próbáljon valaki elégtételt venni a sérelmei miatt. Én nem kértem ki magamnak, hogy miért mondta azt a lánya, legyek öngyilkos a szerelmemmel, ráadásul ez kifejezetten közelről is érintett, ugyanis nálunk a családban sajnos előfordultak öngyilkosságok".

Simon közben a neten is kapja az ívet: “Kivégezted a barátnődet, és sok sok szimpátiabarátodat! CSALÓDOTT vagyok, vagyunk!” vagy: "Eddig bírtalak Simonság, de most nagyon leírtad magad Ennyi!"

Komment 2