AJÁNLÓ
 
14:30
2014. 04. 10.
Simon a Facebook oldalán kezdte árulni saját tervezési pólóit, mert éppen pénzt gyűjt próbaterem-bérlésre...
A bejegyzés folyatódik
 
14:30
2014. 04. 10.
A bulvármédia arról számolt be, hogy Simon megkéri Charlotte kezét, ha kiesik a vasárnapi párbajon....
A bejegyzés folyatódik
 
14:30
2014. 04. 10.
Ahogy már írtuk, mindenkit megdöbbentett, hogy Simon szerint Viki az érdekesebb játékos, így neki...
A bejegyzés folyatódik
 
14:30
2014. 04. 10.
Amikor Charlotte megtudta, hogy a szerlemesek napján mégis látni fogja Simont,  nagyon boldog...
A bejegyzés folyatódik
 
14:30
2014. 04. 10.
Szomorú pillanat, amikor a szerelmeseknek külön kell válniuk. Különösen nehéz ez Charlotte-nak,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Simon, VV Charlotte

Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról, hogy mi történik velük mostanában. A legfontosabb, hogy Simon megkérte Charlotte kezét a Normafánál. Elég fiurcsa volt az egész sztori, mert az RTL végig forgatott közben és a kényelmetlen helyzettől nyilván ők is zavarban voltak.


Nem tudom, hogy ki találta ki ezt a helyszínt, de az biztos, hogy nem szólt róla Charlottenak, aki tök jó ruciban és magassarkúban tipegett a félig lombos domboldalban. Simon is öltönyt húzott, felfedvén ezzel daliás alakját.

Beszéltek a terveikről is. Simon Charlotte szülinapján szeretné elvenni a lányt, aki nagyin megtetszett a szüleinek is. Kapkodnia kell az ifjú szerelmesnek, július 18 már a nyakunkon van. Charlotte elmondta, hogy sportedző szeretne lenni de találtunk egy nyilatkozatot, ahol azt mondja szívesen zenélne. A Hir24-nek a következőt mondta: "Már a VV előtt is zenéltem, igaz, többször feladtam, valahogy nem történt meg az áttörés. Remélem, a VV segít nekem abban, hogy beinduljon a karrierem. Igazából azért is kezdtem ismét zenélni, mert miután kijöttem a Villából, sokan megkerestek, hogy nem lenne-e kedvem fellépni, zenélni itt-ott. Én pedig úgy döntöttem, ha van érdeklődés, miért ne, ismét belevágok".

A dj-k élete nem csak játék és mese, hajnalig talpalnak egy héten több éjszakán át. Az edzősködés és a boldog családi élet azonban nem fér meg az éjszakai pillangó életvitelével, csodálom, hogy erre Ms. Courage még nem gondolt.

Komment 0