AJÁNLÓ
 
12:00
2014. 03. 19.
Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról,...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 03. 19.
A bulvármédia arról számolt be, hogy Simon megkéri Charlotte kezét, ha kiesik a vasárnapi párbajon....
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 03. 19.
Ahogy már írtuk, mindenkit megdöbbentett, hogy Simon szerint Viki az érdekesebb játékos, így neki...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 03. 19.
Amikor Charlotte megtudta, hogy a szerlemesek napján mégis látni fogja Simont,  nagyon boldog...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2014. 03. 19.
Szomorú pillanat, amikor a szerelmeseknek külön kell válniuk. Különösen nehéz ez Charlotte-nak,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Simon

Simon a Facebook oldalán kezdte árulni saját tervezési pólóit, mert éppen pénzt gyűjt próbaterem-bérlésre és iskolára. Egyelőre limitált szériában lesznek kaphatók a Simonság pólók 3000Ft-ért, amit a budapestieknek személyes ad át. Az árban benne van egy személyre szabott általa dedikált (lehet a pólóra is kérni) exkluzív simonságos ajándék, nyaklánc, képeslap, fotó, vagy bármi, amit éppen a fantáziája szül.

Szerinte a pólók hamsíthatatlanok lesznek, mert olyan aranyszínű anyagból készülnek, amit a haverja szerez be valahonnan. A pólókról annyit tudunk, hogy egyelőre csak fekete színben lesz kapható, de bármilyen méretben, lesz rajta arany futtatással egy kis simonbaglyos “baszott nagy bolondkorona”. Simon azt is megígéri, hogy saját kezűleg vagdossa a rávasalt emblémát minden egyes pólóhoz, tehát melózik vele. “Sőt ha működne a dolog, idővel jönne sapka is ha van rá igény, árcsibáldos műgyanta is. “

“Egy nagyon jó barátom, aki pólók tervezésével foglalkozik felvetette az ötletet, aztán röhögve összehoztuk, dolgozott ő is, mint a veszett kutya hogy kivágja a mintákat, én is kipróbáltam a vagdosást, ha lesz rá igény saját kezűleg fogom készítgetni, tehát simonfaktúra lesz :)))” - írta le a kezdeményezés születésének történetét Simon.

Káosz megelőzve a kihasználásos vádakat, még egyfajta közleményt is kiadott, így szól: “A rajongóimból nem akarok megélni, mivel annyira hülye nem vagyok, hogy azt képzelem, hogy ma Magyarországon valaki pénzt ad mire is? Hogy bohóckodtam a dobozban? Azt a pár darab pólót meg hadd ne kelljen felrónom magamnak, amikor abból fizetem a zenekari próbaterem árát majd... Nem lesz tele a zsebem egyik napról a másikra, nem kell félni. Totál nem ilyen vagyok, ezért végzem ott ahol kezdtem, nullán, de jó érzéssel, senkit nem csaptam be, nem is fogok. Engem viszont még biztos átkúrnak jó párszor, mert átlehet. na és?”

Komment 0