AJÁNLÓ
 
14:29
2014. 03. 31.
Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2014. 03. 31.
Auréliónak ezúttal nem jöttek be a megérzései, a VV6 ötödik párbajáról Iza mehet vissza a...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2014. 03. 31.
A párbaj előtti napokban nyilván nagyobb érdeklődésre tartanak számot a küzdő felek, mint a...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2014. 03. 31.
Ahogy azt Aurélió és Ádám párbajánál is láthattuk, a viaskodó feleknek táncversenyben kell...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2014. 03. 31.
Azt még ugyan nem tudni, hogy ki fogja megnyerni a vasárnapi párbajt, de egy biztos, dekoltázsban...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Charlotte

A napi bulvárhír Charlotteról szól, vagyis arról, hogy miket kérdezgettek tőle a Blikk olvasói. Szegény kiesett lányt kapott hideget meleget, és sokan beszóltak neki a grimaszai miatt is, például ilyeneket:

Miért grimaszolsz folyamatosan? Borzasztó volt, hogy mindig grimaszoltál, bármi történt, de legalább nem kell néznünk tovább. Leszólod Izáék kapcsolatát, hogy nem őszinte, mikor egyértelmű, hogy a ti kapcsolatotok nem őszinte, és pár nap múlva, mivel már nem kell a Simon rajongótábora, vége lesz a kapcsolatotoknak. Megnéztem volna, most milyen grimaszt vágtál :)

Mások azt szerették volna megtudni, hogy visszamegy-e a szexiparba, amire Charlotte furcsa választ adott: “Én azt gondolom, hogy nem voltam a szexiparban, így nem is akarok visszamenni.” 501 most is megpróbált elegánsan reagálni a kérdésekre, szűkszavúan válaszolt és megköszönte az olvasói véleményeket.

Jóindulatúbb kérdésekre kicsit hosszabban válaszolt, így tudtuk meg, hogy befejezi a sulit és visszamegy edzőnek... amint leadta azt az 5-7 kiló súlyfelesleget amit magára szedett. (Így legalább hitelesen fogyaszthatja a celebmániás edzeni vágyókat.)

Amint visszaszerezte régi alakját, szeretné beteljesíteni régi vágyát is: “nagy álmom, hogy a Playboyban szerepeljek. Simon támogat ebben.”

Azt is megtudtuk, hogy Simonnal töltötte az estét, és sort kerített arra is, hogy  megnézze a fiú "bélyeggyűjteményét". Tehát szexeltek.

Ebben a viedóban Aurélió vett érzékeny búcsút a lányról mintázott viaszbábutól, ami elég érdekes, hiszen sosem voltak igazán jóban. Viszlát Chalotte, vegyesen voltunk veled!

Komment 0