AJÁNLÓ
 
14:48
2014. 03. 30.
Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:48
2014. 03. 30.
A napi bulvárhír Charlotteról szól, vagyis arról, hogy miket kérdezgettek tőle a Blikk olvasói....
A bejegyzés folyatódik
 
14:48
2014. 03. 30.
Auréliónak ezúttal nem jöttek be a megérzései, a VV6 ötödik párbajáról Iza mehet vissza a...
A bejegyzés folyatódik
 
14:48
2014. 03. 30.
Ahogy azt Aurélió és Ádám párbajánál is láthattuk, a viaskodó feleknek táncversenyben kell...
A bejegyzés folyatódik
 
14:48
2014. 03. 30.
Azt még ugyan nem tudni, hogy ki fogja megnyerni a vasárnapi párbajt, de egy biztos, dekoltázsban...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Charlotte

A párbaj előtti napokban nyilván nagyobb érdeklődésre tartanak számot a küzdő felek, mint a többiek, minden mozzanatukról hírt gyártanak a médiumok, amiből csak lehet. Ilyen lesz a döntő előtti bulvárhírünk is, ami arról szól, hogy hogyan osztja szexuális tanácsait Charlotte. A Blikk szépen leírja, amit már mindenki tud, Simon csaja a tapasztalataira prostituáltként gyűjtögette élete során, a beköltözésekor hozzávetőleg 500 partnerből álló hímcsordájának ellátásából így biztosan alapos ismeretekre tett szert.


– Azt gondolom, hogy felnőtt emberek vagyunk, éppen ezért nem kell úgy beszélni a szexualitásról, mintha tizenhárom évesek lennénk. Próbáltam úgymond szexuálpszichológusként tanácsot adni Aunak hogyan fejlődhet, hogyan legyen még jobb az ágyban, az ő és Teo boldogsága érdekében – mondta Charlotte, aki úgy érzi, hogy tényleg át tudja adni a tapasztalatait. “Nem zárkózom el semmiféle szex témától, úgyhogy megnyitott a rendelőm, ha már nem csinálom legalább beszéljek róla” - mondta Charlotte aki nem büszkélkedhet hosszú paraxissal. Nem biztos, hogy jó taktika újra elővenni a múltat, hiszen sokak számára igen antipatikus életutat tudhat magáénak a mas este másodjára párbajozó szexharcos.
 

Mindenképpen meg kell tudnunk, hogy kit tartanak erősebbnek a nézők, így kérjük szavazz és mondd el, hogy te kire szavazol!

survey service

Komment 0