AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 02. 11.
A kiválasztás reggelén Tiesto C’Mon című mixére ébredtek a lakók, amit Dávid értékelt...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 11.
Megtörtént a kiválasztás, Dávid úgy döntött, hogy Vikivel fog megharcolni a bennmaradásért....
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 11.
Aurélió és Dávid elmodták, hogy milyen számukra az ideális nő. A bemutatót Zsófin tartották,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 11.
Érdekes dologra lettünk figyelmesek a minap, ugyanis Laci után Dávidot is megtaláltuk egy RTL-es...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 02. 11.
Miután Zsófi megsértődött azon, hogy senki sem kérte fel táncolni az egyik feladatban, a műsor...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Dávid

Amióta Dávid bement a villába, csak róla szólnak a hírek. Ez jó, mert már egysíkúvá vált a show, Aurélió sírásai és csajozásai már megszokottá váltak számunkra is, újat mostanában nem talált ki a helikopteres.  Dávid viszont megtalálja az ember gyenge pontját, és ebből mindig kerekedik valami figyelemre méltó. Egytől egyig minden lakónak legyezi a hiúságát, így senki sem kérdőjelezi meg azt, amit mond.

Zsófi ebben az éllovas, ő Dávid szavait szentírásnak veszi. Nem veszi észre magát és közli, hogy őt senki nem tudja befolyásolni, és mindig van egy saját véleménye, csak azt nem szokta elmondani. Dávid persze azonnal kihasználja a szent perceket és közli Zsófival, hogy Viki nem őszinte, és azért terelgeti Aurélióhoz a lányt, hogy elvágja kettejük bimbózó kapcsolatát. Sokáig fűti még Zsófit, aki elhiszi, hogy minden lány féltékeny rá a villában, Iza is csak ezért nem, mert  annyira önelégült, hogy ezt nem veszi észre. De ha egymás mellé ültetnék őket, akkor mindenki rájönne, hogy Zsófi sokkal szebb.


Aztán jött a koppanás. Egyrészt mert Zsófi mesterein leoltotta, hogy ők itt csak barátok, másrészt, mert Aurélió kikotyogta a többieknek a kis cselüket. Dávid szerette volna még kicsit utókezelni a kiválasztás körüli szervezkedést, és mindent megtenni azért, hogy ne tudódjon ki. Aurélió azonban megelőzte, és kitálalt. A gyanús fiú annyira el volt foglalva magával, hogy nem fogta fel,  amikor Aurélió beismerő vallomást akart tenni (jó, virágnyelven, de érezhetően), és elmondani neki, hogy a titok már nem titok többé.

Ezért döbbent meg annyira, amikor félrevonult Charlotte-tal a nyugi szobába és a "hogyan továbbról" beszélgettek. 501 közölte, hogy mindent tagadni fog, de szervezi a csapatot. Ennek a céltudatosságnak valószínűleg Aurélió fog az áldozatául esni. Ugyan szeretik őt, de nem tartják alkalmas a taktikázásra, nem ésszel játszik. “Négyen együtt de erősen, mint eggyel többen, de gyengén" - hangzott el Charlotte szájából a nap mondata, aki még hozzátette, hogy Zsófi egy buta liba, ezért minden infótól el kell zárni.  Charlotte egyébként egészen jól játszik, a háttérben intéz, a színen tagad. Viki azon kérdésére, hogy benne volt-e a kiválasztó maffiába, a Simonnal való szerelmére esküdött és hazudott. Erre Simon büszke lehet, hiszen önmagát is hasonlóan taktikus embernek gondolta.

Közben persze Viki is bevetésen van, kiszedi Józsiból, hogy Dávid kérésére szavazott a fiúra, és hogy ez előre meg volt beszélve. Ekkor már sejtette, hogy ellene szólt ez az egész, amit Krisztiánnak szépen le is vezetett a hálóban, egy kettesben töltött estén. Ugyanis Dávid is rendezhetett egy kiválasztó bulit, amire csak kettejüket nem hívta meg.

Komment 0