AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 03. 03.
A Blikk meghívta a kiesés másnapján Zsoltot és Dorkát egy kis beszélgetésre, így kérdezhettek...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 03.
A Blikknek, az RTL hivatalos bulvármédia partnerének nyilatkozott Dorka arról, hogy az ex pasija,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 03.
Miután tegnap kiesett Dorka, meghívta a Blikk, hogy olvasói kérdésekre válaszoljon. Kiemeltünk...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 03.
Ma este lesz a nagy csata, mindenki féltheti a kedvencét. Bár úgy tűnik a netes közvélemény Charlotte...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 03.
A kiválasztás előtti napokban általában feszült a hangulat a villában, ami érthető is, hiszen...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Dorka, VV Charlotte

Elég magas (58.45-41.55) százalékkal nyerte meg első párbaját Charlotte. Ahogy azt már írtuk is, nagy előnye lehetett az a tulajdonsága, hogy higgadtan kezeli a legtöbb helyzetet, míg Dorka ennél sokkal idegesebb, vehemensebb természet.

Már Charlotte bevonulója is elég impresszívre sikeredett, Simon átvágta magát a biztonsági köteléken és próbált letérdelni előtte. Sajnos Istenes megakadályozta a formális lánykérést, és mivel nem volt más lehetősége, hozzávágta leendő asszonykájához a karikagyűrűt. Feltehetően Charlotte nem is fogta fel, hogy valójában megkérték a kezét. A győzelme után egyébként elképesztő partit nyomott le a stúdióban és a villához vezető folyosón, néhány hazai celeb is megirigyelhette volna.

Dorka elmondta, hogy ha inkább Csárli értékrendjére kíváncsaik a nézők, akkor ő egyébként sem volt a villába való. Van ott még pár haverja, nem kellene rögtön lenéznie az eddigi napokat, de nyilván csak kiforgatom a szavait, és igazából nem úgy gondolta.

Az értékrendje alapján pedig éppen odavaló lenne ő maga is, néha ugyan kedvesen kacag és egy ideig jól elszórakoztattak bennünket Zsolttal, de hisztis, erőszakos, csapkodós, és a kiválasztás előtti estén kijött belőle a kocsis temperamentum is, köpött egyet annak jelélül, hogy mennyire lenézi az egyébként tényleg stikkes Ádámot. Én speciel sokáig csíptem Dorkát, de aztán a gőg elhatalmasodott rajta és már nem bánom, hogy így alakult. Zsoltra természetesen várni fog, és csak remélni tudja, hogy nem törik össze a kispesti fiú. Egy ideig valószínűlg mégiscsak rottyon lesz, napok óta tiszta ideg és karikásak a szemei, úgy látszik nem csak Auréliónak vannak jó megérzései.

Komment 0