AJÁNLÓ
 
23:06
2014. 03. 09.
Ádám elment a Blikkhez és válaszolt az olvasóik kérdéseire. Nagyon meglepő dolgok derültek ki...
A bejegyzés folyatódik
 
23:06
2014. 03. 09.
A villa két titánja méri ma össze erejét. Ha Aurélió esik ki, az sok Valóvilág nézőnek fog...
A bejegyzés folyatódik
 
23:06
2014. 03. 09.
A herelengető fiú meghányta-vetette a dolgokat és úgy döntött, hogy azt az embert hívja ki a...
A bejegyzés folyatódik
 
23:06
2014. 03. 09.
Arról szavazhattak a lakók, hogy ha ők Ádám helyében lennének, kit vinnének párbajozni. Mivel...
A bejegyzés folyatódik
 
23:06
2014. 03. 09.
Viki unatkozott tegnap délután, amnek az lett az eredménye, hogy Krisztián teljesen feldúlta magát...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Ádám

A kiválasztást Zsófi kezdte, szavazatával nem lepett meg senkit, Aurélióra tette a jelét. Ezt azzal indokolta amit hetek óta minden nap látunk is, az olasz folyton inzultálja őt és beleköt. Viki szövegét használta, amikor kijelentette: “megbocsájtani lehet, elfelejteni nem”. Krisztián sem okozott meglepetést, zavarja a stílusa és a viselkedése, így Ádámot választotta, amit a favágó egy viszont szavazattal vett tudomásul.

Iza Zsoltot küldené, ami Viki szerint gyávaság. Szerinte az embereket azért kell kiküldeni, mert nem tudnak együtt élni és nem azért, hogy valaki feltöltődjön. Aurélió is Ádámra tette a jelét, mert még csak két hete van bent, de arra már rájött, hogy nincs szüksége dublőrre. Teo-t senki sem zavarja igazán, így az alapján döntött, hogy kivel volt a legtöbb konfliktusa, így Krisztiánra tette.

Charlotte eddig nem gondolta, hogy Aurélióra tenné a jelet, de Iza megoldását választotta, és úgy döntött, hogy inkább elküldi  az olaszt egy kis feltöltődésre. Teljesen úgy csinálják, mint a Sziget (The Island)című filmben a gonoszok akik, kiküldik klónokat a vérpadra, de úgy kezelik, mintha ha Bahamákra mennének.

Ekkor jött egy kis izgalom, Ádámnak, Krisztiánnak és Auréliónak is két jele volt. Zsolt következett, aki elmondta, hogy bár szimpatikus számára Ádám, de ő sem nem tartja fairnek Ádám beköltöztetését, így az elveivel ellentétben az új lakóra tette a jelét. Az utolsó játékos Viki volt, ha ő a vitáik miatt Aurélióra teszi a jelet, akkor Charlotte dönt és feltehetően Auréliót küldi párbajozni. Viki azonban Teóra tette a jelet, így Zsolt szavazatával Ádám három jellel nyerte a “bahamai utat”.



Ádám nem lepődött meg a többiek döntésén. Azt mondta, hogy számolt ezzel, egyedül az lepte meg, hogy Iza és Viki nem rá tették a jelüket. Többen is azt gondolják a lakók közül, hogy nem volt fair hetekkel később beküldeni Ádámot a villába. Ők mára feltehetően börtönnek érzik a villalétet, és nem szeretnék, ha a farvizükön kerülne be valaki a döntőbe. Az alábbi videóban megnézhetjük, hogy alakultak hererázó Ádám napjai a villában.

Komment 0