AJÁNLÓ
 
05:30
2014. 03. 08.
Ahogy azt lehetett várni, a stúdióba való érkezése után Aurélió végig üvöltötte az egész...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 08.
Viki unatkozni kezdett, ezért úgy gondolta, hogy felpezsdíti a napját egy kis hisztivel. Nem kellett...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 08.
Nagyon begyorsult a VV6 játékmenete, már pénteken kiderült, hogy kit visz párbajozni Aurélió....
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 08.
17 perc 55 másodperc évődést láthatunk a villa legbotrányosabb szerelmespárjától. Iza teljesen...
A bejegyzés folyatódik
 
05:30
2014. 03. 08.
Sajnálom Iza, de menjél vissza a balettba ugrálni! Most végre megtudhattuk, hogy mi történt a durva...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Krisztián, VV Ádám, VV Viki

Viki unatkozott tegnap délután, amnek az lett az eredménye, hogy Krisztián teljesen feldúlta magát és beleütött a falba egy nagyot.

Azt tudjuk, hogy Iza nyerte a táncversenyt, aminek az volt a fődíja, hogy elvihetett valakit vacsorázni a nyugiszobába. Viki kíváncsi volt, hogy Iza mennyire hallgat rá, így azt tanácsolta neki, hogy a vacsorára Ádámot hívja el, hiszen róla alig tudnak valamit és talán neki kiszivárogatat pát dolgot a másik brancs taktikájából. Iza így is tett,a minek az lett a vége, hogy Krisztián kiakadt, majd belevert egy hatalmasat a falba, és elvonult a hálószobába.

Miközben Iza és Ádám vacsoráztak, a többiek szívták Krisztián vérét. Charlotte közölte, hogy amikor utoljára együtt töltötték az estét, Ádám csupasz himbilimbivel fetrengett az ágyban és Zsoltnak is volt egy-két szava a témához. Iza persze megpróbált kicsenni néhány kulisszatitkot favágó Ádámból, és megkérdezte, hogy hogyan barátkoztak össze Charlotte-tal.

Ádám szűkszavúan nyilatkozott, csak annyit mondott, hogy sokat beszélgettek. Iza rákérdezett, hogy mennyire befolyásolják taktikákkal Ádámot, aki erre csak annyit mondott, hogy az az este is taktika volt, amikor együtt aludtak. Iza újra támadott és rátért arra, hogy kit vinne ki párbajozni a favágó. Erre Ádám válasza annyi volt, hogy előbb jönne szóba Zsolt mint Krisztián, de Charlotte-ék két lányt erőltetnek. Azt nem sikerült kiszedni belőle, hogy ki az a kettő, de kieséses alapon Iza, Zsófi és Viki között választhat. Miközben ők bent beszélgettek, a többiek Izát savazták. Előjött, hogy Iza mennyire önző, hogy mennyire kihasználja Krisztiánt. Viki volt a legdurvább, ezért:

A vacsora végén Iza megpróbálta kiengesztelni Krisztiánt, de előtte még Vikivel tanácskozott. Sajnos eléggé megbízik Vikiben és elmondta neki a vacsorán elhangzottakat. Visszatérve Krisztiánra, Iza kedves volt és meggyőző, sikerült megbékítenie a fiút. 

Komment 0