AJÁNLÓ
 
13:25
2014. 02. 27.
A Blikk meghívta a kiesés másnapján Zsoltot és Dorkát egy kis beszélgetésre, így kérdezhettek...
A bejegyzés folyatódik
 
13:25
2014. 02. 27.
A Blikknek, az RTL hivatalos bulvármédia partnerének nyilatkozott Dorka arról, hogy az ex pasija,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:25
2014. 02. 27.
Miután tegnap kiesett Dorka, meghívta a Blikk, hogy olvasói kérdésekre válaszoljon. Kiemeltünk...
A bejegyzés folyatódik
 
13:25
2014. 02. 27.
Elég magas (58.45-41.55) százalékkal nyerte meg első párbaját Charlotte. Ahogy azt már írtuk...
A bejegyzés folyatódik
 
13:25
2014. 02. 27.
Ma este lesz a nagy csata, mindenki féltheti a kedvencét. Bár úgy tűnik a netes közvélemény Charlotte...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: VV Dorka, VV Zsolt

Jó, hát senki nem gondolta komolyan, hogy a két napja belebegtetett "szakítás" túl sokáig fog tartani Dorka és Zsolt között. Inkább azon lepődtünk meg, hogy a szerepek felcserélődtek: a kispesti fiú és a nagykörűi lány civódásokban bővelkedő kapcsolatában eddig általában Dorka volt a hisztérika, Zsolt pedig a konfliktuscsillapító, okosabb fél - ezúttal azonban máshogy alakultak a dolgok.

A farsangi bulin Dorka egy teljesen ártatlan dologba keveredett - régi szerelmek miatt kicsit pityeregni sosem tilos. Zsolt viszont ezúttal képtelen volt tolerálni Törpillája reakcióját, pedig Dorka tényleg megpróbálta tőle szokatlanul értelmes módon oldani a konfilktust, az eddigi legracionálisabb alakítását nyújtva. Zsolt azonban hajthatatlan volt, így Dorka külön is költözött tőle egy éjszakára.

A fasírt azonban nem tartott túl sokáig, a külön töltött éjszaka után másnap a nyugiszobában megtörtént a nagy kibékülés. A nyugiszobának mágikus erőt tulajdonítunk, valószínűleg a világ bármilyen nagy konfliktusát meg tudná oldani bármilyen két beterelt szembenálló politikus azon a kétszemélyes kanapén.

A békülést Zsolt azonnal fel akarta használni arra, hogy engedélyt szerezzen Dorkától egy új szakállfazonra, ennyire azonban nem puhult meg a lány szíve, közölte, hogy Zsolt arcszőrzete mindenképpen ronda.

Azt gondoljuk, hogy Dorka sokat erősödött ezzel a konfliktussal, az eddigiekhez képest sokkal emberibb és normálisabb képet tudott mutatni, ami azért fontos, mert ahogy írtuk, Charlotte őt hívta ki a párbajra, így egy eléggé megjósolhatatlan kimenetelű csatát várhatunk a két amazon között.

Komment 0