AJÁNLÓ
 
22:50
2014. 01. 12.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
22:50
2014. 01. 12.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
22:50
2014. 01. 12.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
22:50
2014. 01. 12.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
22:50
2014. 01. 12.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6, beköltözés, VV Iza, VV Alexa, VV Simon, VV Zsolt, VV Aurélia, VV Charlotte

Hét és kilenc óra között beköltöztek a lakók, 22:40-kor Iza már részegen tolja a monológját a streamen arról, hogy nem tud megbízni a férfiakban.

Eközben a lányok a jakuzziban...

Kicsit fárasztó bevezető (erről nem Istenes tehet, nyilván el kellett neki mondani a hellosziakezdődiket) után hiányérzetem támadt. Vártam, hogy Lilu egy furcsa, X-Faktorba illő dresszben betoppan és mond valami műoltást Istenesnek. Nem így lett, Lilunak se híre se hamva nem volt egész nap.

Nagyon hosszú volt az új app bevezetését taglaló rész is, tényleg nem egy bonyolult dolog, aki használja a telefonját le tud tölteni egy appot. Ha működik. (Istenes persze megpróbálta sikerkommunikációra fordítani a lehalásokat, amik természetesen a nem várt érdeklődés miatt vannak). Hét óra után nem sokkal már nem lehetett belépni, ha mégis, azonnal lehalt, mert nem tudott kapcsolódni a szerverhez.

Van még egy szörnyű dolog az appal kapcsolatban, tele van az internet felháborodott windowsphone-osok kesergéseivel, az ígéretek ellenére ugyanis nem sikerült elkészíteni az alkalmazást erre a platformra.

Korábban már leírtuk az első benyomásainkat, most ezeket fogjuk kőbe vésni vagy revideálni.

Aurélió focis ügye nem érte el az ingerküszöböm, meg egyébként maga az ember sem, Valaki úgy fogalmazott, hogy pont olyan mint Cristofel, csak két agysejttel többel rendelkezik. Kicsit sajnálom őt, mert ha azt hitte hogy a macsó kategóriába került, nagyot fog csalódni, túl fiatal és van jobb csávó bent. Hacsak nincs egy “hogyan férkőzz be egy részeg nő bugyijába” kézikönyve, könnyen kiderülhet, hogy csak tipikus kispöcs, önértékelési problémákkal küzdő kisfiú.

Amikor két nappal ezelőtt megnéztem Alexa bemutatkozó videóját, sokkal nyugodtabbnak tűnt, (Charlottehoz képest) és ez határozottan az előnyére vált. Most azonban egy betrippezett idiótát láthattunk, aki üvöltött és nyerített és ordított és én dühös lettem és ideges, olyannyira, hogy konkrétan ki akartam kapcsolni a tévét. A nevetése is olyan mint egy jelzőhang,(seregélyriasztó) ami folyton jelez. Meghallod és feláll a hátadon a szőr. Vele nagyon hosszú lesz ez széria.

Mindig is a beszavazóshow-kat utáltam a legjobban, mert ezekben a legalpáribb emberi tulajdonságok jöttek ki a csajokból. És most is, annak ellenére, hogy erre nem volt szükség, megcsinálta. De miért kell folyton jelezni? Jahjjj, a videó után próbálok túllépni ezen.

Charlotte nem volt a szívem csücske (nem is lesz), amikor először megláttam a videóját. Ehhez képest ma este egy fokkal szimpatikusabb volt. Annak ellenére is, hogy azzal menőzik, hogy mekkora streetfighter (500!?). A mostani bemutatkozó videójában nem említette, hogy imádja a zenét, és hogy komoly dj karrierje van Németországban... Az éjjeli műsorban már kifejezetten ellenszeves volt.

És ekkor jött Simon. Mi meg vagyunk győződve arról, hogy ő egy színész, egy kitalált karakter. Két napig ő volt a favoritunk, de mostanra már csak az a gondolat gyötör, hogy miért ez a furcsa beütésekkel rendelkező csávó AZ ARC, a mai szavazások egyértelmű nyertese, a szimpi furabogár. Kicsit ijesztő.Miért kell lappangó és visszahúzódó tömeggyilkos karaktert csinálni belőle?

Zsoltról semmit nem tudok mondani.

Iza lett az est kedvence, volt a hisztijében valami bájosan ordenáré.

Komment 0