OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió

Top 5-ös bulit tartottak a lakók, amit egyedül Aurélió nem élvezett. Ez érthető, hiszen minden kis barátját elveszítette, és csak azok maradtak bent, akikekkel eddig csak harcolni tudott. Mindenesetre Viki kezdeményezésére rengeteg Whiskyt döntött magába, amitől aztán persze teljesen berúgott és sírni kezdett.Teót siratta és kicsit talán ömagát is. Egészen elfelejtette, hogy ennek a játéknak számára az lényege, hogy a végén csak ő maradjon. Volt egy elég szentimentális húzása is, Teó még nedves törölközőjébe tekerte a testét, és úgy sírta el a lány képének, hogy mennyire egyedül van. Annyit mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a halas dolog elég nagy besülés volt az RTL részéről, eddig csak halak nem voltak benne, mára vizet sem találunk.

Komment 0