AJÁNLÓ
 
23:16
2014. 04. 13.
Ahogy azt lehetett várni, a stúdióba való érkezése után Aurélió végig üvöltötte az egész...
A bejegyzés folyatódik
 
23:16
2014. 04. 13.
Viki unatkozni kezdett, ezért úgy gondolta, hogy felpezsdíti a napját egy kis hisztivel. Nem kellett...
A bejegyzés folyatódik
 
23:16
2014. 04. 13.
Nagyon begyorsult a VV6 játékmenete, már pénteken kiderült, hogy kit visz párbajozni Aurélió....
A bejegyzés folyatódik
 
23:16
2014. 04. 13.
17 perc 55 másodperc évődést láthatunk a villa legbotrányosabb szerelmespárjától. Iza teljesen...
A bejegyzés folyatódik
 
23:16
2014. 04. 13.
Sajnálom Iza, de menjél vissza a balettba ugrálni! Most végre megtudhattuk, hogy mi történt a durva...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krisztián nyert!

Címkék: VV Krisztián, VV Zsolt

Krisztián bevonulása olyan szerényre sikeredett, mint amilyen ő maga is. Az őszinte fiú nem csak szerény, de reális is, amikor Lilu megkérdezte tőle, hogy a főnyereményért vagy Izért menne vissza, ő a fődíjat választotta, magyarázata szerint ha az megvan, nagyobb az esélye a kinti életben Izánál is. Zsolt rajongó tábora nagyobb volt a stúdióban Krsiztiánénál, táncos belépőjekor mindenki a nevét skandálta. Persze Dorka is nagyon várta, aki úgy látszik leadott pár kilót, hiszen kurta fölsőjéből kifehérlett a hasa, nem akarta takargatni.

A hajdúnánási fiú kortensbeszédét Iza mondta, aki méltatta Krisztián szabadszájúságát. Nagyon megdöbbentő volt, hogy a beszéd közepén elkezdett énekelni egy dalt, aminek annyi volt a lényege, hogy ez róluk szól, sálálálá.  Iza Dorkánál gyengébb muzikális kvalitásokkal van megáldva, így csak remélni tudjuk, hogy a műsor végén a modellkedés mellett a inkább a médiában szeretne dolgozni, és nem gondolkodik a énekesi karrierváltásban.

Zsolt beszédét Aurélió mondta, aki szerint a macsó nagy egyinéség - ezzel azért vitatkoznánk. Szerinte Zsoltról a kőszívűség jut eszébe a legtöbbünknek, de belül egy törékeny mécses. (?)Fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy a fiú kitartó és szereti az anyukáját. Hát ennél többet nagyon mi sem tudnánk elmondani róla.

Nem volt meglepő, hogy kit vár vissza a legtöbb villalakó. EgyedülIza szerette volna Krsiztiánt látni, a többiek mind Zsoltot választották. A nézők számára azonban nem volt annyira érdekes a macsó, 61 százalékuk szavazott a hajdúnánási legkisebb királyfira, aki így egyre közelebb kerülhet a fele királysághoz és a királylán kezéhez.

Még valami, Zsolt persze szinte azonnal megcsókolta avörös szájú Dorkát, így a párbaj végén megrendezett szokásos mini interjú közben Zsolt vörös szájjal próbálta kideríteni Liluval a fájó vereség okát. A macsó majdnem el is sírta magát, ami nyilván egy fokkal hatásosabb lett volna, ha nem díszelgett volna az ajkán Dorka csókjának a nyoma.

Komment 0