Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Kiderült az igazság, Iza azért köpte arcon Krsiztiánt, mert az beleharapott az arcába és mivel nem üthette meg, nem maradt más választása. Iza legalábbis így érezte.

Krisztián ugyan elvetette a sulykot, de csak miután Iza beleharapott az ujjába.

A retro buli egyébként igen jól sikerült, Teó és Aurélió elkezdte erotikus játékát, de az egész csapat felfokozott kedélyállapotban volt. Kifejezett jó rögtönzött koreográfiát adtak elő a Grease kalsszikukásra.


Természetesen külön aludt a lassan elmebeteg szerelmespár, amit Krisztián nehezen viselt. Persze megpróbálta elboronálni a vitát, de mindhiába, Iza addigra az alvásba menekült.

Komment 0 

Címkék: VV Simon, VV Charlotte

Régen foglalkoztunk már Simonnal és Charlotte-al, ezért mindenképpen érdemes szót ejteni arról, hogy mi történik velük mostanában. A legfontosabb, hogy Simon megkérte Charlotte kezét a Normafánál. Elég fiurcsa volt az egész sztori, mert az RTL végig forgatott közben és a kényelmetlen helyzettől nyilván ők is zavarban voltak.


Nem tudom, hogy ki találta ki ezt a helyszínt, de az biztos, hogy nem szólt róla Charlottenak, aki tök jó ruciban és magassarkúban tipegett a félig lombos domboldalban. Simon is öltönyt húzott, felfedvén ezzel daliás alakját.

Beszéltek a terveikről is. Simon Charlotte szülinapján szeretné elvenni a lányt, aki nagyin megtetszett a szüleinek is. Kapkodnia kell az ifjú szerelmesnek, július 18 már a nyakunkon van. Charlotte elmondta, hogy sportedző szeretne lenni de találtunk egy nyilatkozatot, ahol azt mondja szívesen zenélne. A Hir24-nek a következőt mondta: "Már a VV előtt is zenéltem, igaz, többször feladtam, valahogy nem történt meg az áttörés. Remélem, a VV segít nekem abban, hogy beinduljon a karrierem. Igazából azért is kezdtem ismét zenélni, mert miután kijöttem a Villából, sokan megkerestek, hogy nem lenne-e kedvem fellépni, zenélni itt-ott. Én pedig úgy döntöttem, ha van érdeklődés, miért ne, ismét belevágok".

A dj-k élete nem csak játék és mese, hajnalig talpalnak egy héten több éjszakán át. Az edzősködés és a boldog családi élet azonban nem fér meg az éjszakai pillangó életvitelével, csodálom, hogy erre Ms. Courage még nem gondolt.

Komment 0 

Címkék: VV Krisztián, VV Iza, VV Zsolt

Ilyenkor azt érezzük, hogy sokkal jobb, hogy sose kellett bemennünk a villába, és ott élni velük, mert már kívülről nézve is idegzsába kerülget bennünket.

Iza teljesen ki van borulva Krisztián féltékenysége miatt. A kiválasztáson is ő vitte a prímet, Krisztián alig bírta elmondani, hogy kiről mit gondol, és hogy végül kinek adja a kék kendőt. Amikor leültek kettesben beszélgetni Iza bevallotta, hogy zavarja, hogy Krisztián nem magabiztos, és ezért nem tud felnézni rá. A párbaj előtt nem túl szép gesztus tőle, de Krisztián nyavajgását is elég nehéz lehet hallgatni.

Aztán történt valami, aminek a pontos okát csak a holnapi beszámolóban láthatjuk. Iza leköpte Krsiztiánt.

Ami viszont a vasárnapi párbajjal kapcsolatban igen fontos információ, hogy Krisztián Zsoltot hívta ki párbajozni. Nehéz helyzetben vannak a nézők, mert bár lassan rimánkodunk azért, hogy ne kelljen ezt az Iza Krisztián kombinációt nézni, Zsolt sem meggyőző, sunyi és alattomos, igazából soha semmi olyan dolgot nem tesz, amitől ne kellene csalódnunk benne. Ha kimegy, talán rendeződik Izáék kapcsolata, talán nem. Várjuk a vasárnapot.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Napi bulvár hírszemlénk nem is szólhat másról, mint a szemfüles Blikk aggódó írásáról. A Blikk állítja, hogy Krisztián és Iza nem védekeznek óvszerrel a villában, bár a VV6 készítői gondoskonak a fejadagról. Emiatt gondolja azt a lap, hogy a légyottokból még akár villabébi is lehet.A bulvármagazin megkereste Iza egyik barátnőjét, aki szerint a lány ügyet sem fog vetni a fiúra, ha kijöttek a villából, a nemi életréről viszont nem volt hajlandó beszélni. Ehelyett megtette Iza anyukája, aki közölte, hogy a lány fogamzásgátlót szed és ezt onnan tudja, hogy mindig ő vette meg neki. Afelett,  hogy kamerák előtt hancúrozik a lánya, még nem tud napirndre térni.

A lap szerint Krisztián az oka mindennek, hiszen folyamatos féltékenykedését csak arra használja, hogy ágyba vihesse a szende lányt. “Azt sem tudja elviselni, ha rámosolygok valakire, egyszerűen nem értem, mi oka van a féltékenykedésre. De tulajdonképpen nem kell egy harmadik, hogy előtörjön belőle ez az érzés. Legutóbb azért bukott ki, mert szerinte jobban érdekelnek a sportszerek, mint ő maga. Csak azért mert reggel egy óra hosszát tornázom, és este is sportolok egy kicsit, még nem akarok vele szakítani “–  emelte ki Iza egyik őszinte kiborulását a magazin.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Nagyon sok furcsa dolgot hallunk a következő videóban. Először egy jó hangú kommentátor vezeti fel a VV első villaolimpiájának versenyzőit az időszak nyitó napján, majd mindenki beszámol arról, hogy mennyire jó érzés volt, amikor körbemehettek egy miniatűr pályán, miközben tapseffektre integethettek. Az első feladat az volt, hogy ugrókötelezzenek végig a pályán.

A szerkesztők végre egy kis csavart is bele tetteka játékba, az egyik kanyarban ugyanis műanyagflakonos kupakokat szórtak el. Néhány lakó sikított vagy felnyögött, de minimum sziszegett a fájdalomtól, amikor a kupak csontig hatott lábujjaik töveinél. Ebben a videóban azt nézhetjük meg, hogy ki hogyan viseli a fájdalmat.

Komment 0