Címkék: VV Zsolt, VV Krisztián, VV Aurélió

Elég nagy vita alakult ki azon, hogy Zsófi szíveket, napocskát és virágot rajzolgatott, míg a többeik komolyan dolgoztak Zsolt kortesbeszédén. Viki szerint Zsófi azt érzi, hogy nem bízhat meg benne, ezért levelet nem írt neki. A levél igen nyálasra sikeredett, de Zsófi nagyon örült neki, így újra összemelegedett Stan és Pan.

Miközben beszélgettek Vikivel, Zsófi bevallotta, hogy szerinte mindhárom fiúnak tetszik, egyszerűen ezt érzi, és tulajdonképpen neki mindegy, hogy ki jön vissza, hiszen mindkettő fiút kedveli.Viki közölte mindenképpen akart adni valamit Krisztiánnak és mivel  levélírós kedvében volt el is kezdte, majd jól elsírta magát. Ő úgy fogalmazott, hogy megtakarította a lelkét. Ezzel nyerte el a nap mondata díjat. (Ritkán van ilyen.) Aztán "összetitkolózott" Krisztiánnal, aki megígértette vele, hogy vigyázni fog Izára. Ezt persze nem hisszük el neki.Ennek persze nem kellett bekövetkeznie, hiszen Krisztián nyert. Aurélió pedig összeroppant. Ürességet,csalódást és haragot érzett és miután Krisztián a legnagyobb álszenttséggel megkérdezte, hogy Szaccsó leszünk-e barátok, Aurélió Teónak válaszolva annyit mondott, hogy meglátjuk melyik bohóc nevet a végén.

A vágó ezúttal zseniális volt, tökéletesen nyomasztó és bosszút forraló zenei aláfestéssel spékelte meg a vérigsértett Aurélió monológját.

surveys & polls

Teó megnyugatásul próbálta besározni Vikit, mondjuk pont Auréliónál nem kellett, de mindenképpen érdekes volt amit mondott, hiszen végre mondott valamit. Aztán persze Zsolt bejelentkezett és Aurélióval akart beszélni. Az olasz már az első pillanatban sírt, pedig az ex macsó azt mondta, hogy a barátai biztosan befogadják majd, de nem azonnal. Hát, ez egy jó baráti gesztus volt.

Komment 3 

Krisztián nyert!

Címkék: VV Krisztián, VV Zsolt

Krisztián bevonulása olyan szerényre sikeredett, mint amilyen ő maga is. Az őszinte fiú nem csak szerény, de reális is, amikor Lilu megkérdezte tőle, hogy a főnyereményért vagy Izért menne vissza, ő a fődíjat választotta, magyarázata szerint ha az megvan, nagyobb az esélye a kinti életben Izánál is. Zsolt rajongó tábora nagyobb volt a stúdióban Krsiztiánénál, táncos belépőjekor mindenki a nevét skandálta. Persze Dorka is nagyon várta, aki úgy látszik leadott pár kilót, hiszen kurta fölsőjéből kifehérlett a hasa, nem akarta takargatni.

A hajdúnánási fiú kortensbeszédét Iza mondta, aki méltatta Krisztián szabadszájúságát. Nagyon megdöbbentő volt, hogy a beszéd közepén elkezdett énekelni egy dalt, aminek annyi volt a lényege, hogy ez róluk szól, sálálálá.  Iza Dorkánál gyengébb muzikális kvalitásokkal van megáldva, így csak remélni tudjuk, hogy a műsor végén a modellkedés mellett a inkább a médiában szeretne dolgozni, és nem gondolkodik a énekesi karrierváltásban.

Zsolt beszédét Aurélió mondta, aki szerint a macsó nagy egyinéség - ezzel azért vitatkoznánk. Szerinte Zsoltról a kőszívűség jut eszébe a legtöbbünknek, de belül egy törékeny mécses. (?)Fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy a fiú kitartó és szereti az anyukáját. Hát ennél többet nagyon mi sem tudnánk elmondani róla.

Nem volt meglepő, hogy kit vár vissza a legtöbb villalakó. EgyedülIza szerette volna Krsiztiánt látni, a többiek mind Zsoltot választották. A nézők számára azonban nem volt annyira érdekes a macsó, 61 százalékuk szavazott a hajdúnánási legkisebb királyfira, aki így egyre közelebb kerülhet a fele királysághoz és a királylán kezéhez.

Még valami, Zsolt persze szinte azonnal megcsókolta avörös szájú Dorkát, így a párbaj végén megrendezett szokásos mini interjú közben Zsolt vörös szájjal próbálta kideríteni Liluval a fájó vereség okát. A macsó majdnem el is sírta magát, ami nyilván egy fokkal hatásosabb lett volna, ha nem díszelgett volna az ajkán Dorka csókjának a nyoma.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Teo, VV Aurélió

Aurélió úgy döntött, hogy nagy ajándékot ad annak, aki a legtöbbet takarít aznap a villában. Teo és Iza nagyon lelekesek voltak és mindenképpen meg akarták nyerni az olasz lila baseball sapkáját. (???) Takarítás közben kiderült, hogy ez tulajdonképpen nem a sapkáról szólt, hanem a cicaharcról és a nyerésről, na és a nyeremény felhasználási módjának ideologizálásó.

A fiúk csak kamilláztak, nem értették, hogy mi történik a villában, ilyet ők még nem láttak. Zsolt szerint nem voltak normálisak, "meg sem álltak, hozzájuk sem lehetett szólni menet közben". Krisztián pedig nyilván féltékeny volt, nem bírta elviselni, hogy Iza “kinyalja” Aurélió fenekét.

Nem csak őt, bennünket is meglepett a lányok igyekvése. Amikor Iza azt akarta megtudni, hogy Aurélió mit szeretne enni és minden variációt felsorolt fél pontért, az jubileimi pillanat volt. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy még soha senki nem erőlködött ennyit egy sapkáért.

Komment 0 

Címkék: VV Viki, VV Aurélió

Véget ért a villaolimpia, ami megannyi érdekes és vicces helyzettel gazdagította a nézők estéit. A blogon főként a lakók nemi életével foglalkoztunk, így mindenképpen tartozunk annyival az olvasóknak, hogy beszámolunk az olimpia győzteseinek parádés nyereményátvételéről.

Kezdjük ott, hogy Aurélió 500 forintot nyert Istenestől, mert előre megjósolta, hogy Viki gyomra nem hagyja szó nélkül a dugóhúzó figurát. A nagyszájú és az olasz helikopteres nyereménye ugyanis műrepülés volt. A szerkesztők jól kitalálták a nyereményt, ilyen élményt nehezen felejtenek el azok, akik valaha is kipróbálták már. Aki nem szeretné látni az ominózus hányós jelenetet, az hagyja abba a nézést 06:38 -kor, és legközelebb csa 14 másodperc múlva nézzen bele újra. 

Komment 0 

Címkék: VV Teo, VV Zsolt

Az ilyen videókat általában estére szánják, mert egészen biztosan senki nem meri megnézni a munkahelyén. Ha megtehetnénk Bubble porn effektet tennék rá, hogy felvállaható legyen. Konkrétan szoftpornót toltak le Teóék a kamerák előtt, amikor a lány kézzel juttatta el Auréliót a csúcsra.

Komment 1