Címkék: Valóvilág 6

Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A játék a gusztustalan állatos kareoké fantázia nevet kapta, annyi volt a lényege, hogy az énekes pároknak úgy kellett találkoznia az anyatermészet bizarr szülöttjeivel, hogy közben énekelniük kellett.

A legnagyobb showt-nyilván Aurélió adta, szegénynek letakart dobozokba kellett belenyúlnia dalolászás közben. Igazából mindenki hozta a formáját, Zsófi csak tolta a butaságokat, miközben mindent Aurélió csinált meg helyette, bár őszintén bevallva a nézők ennek inkább örülhettek, mert Zsófi nyilván ugyan olyan hisztit csinált volna, mint Iza, aki nem volt hajlandó befeküdni egy kukacokkal és trutyival, valamint piócával megfűszerezett vizes üvegkádba.

De térjünk vissza Caversaccióra, aki nem sírta el magát, cserébe viszont többször kirázta az undor,a mi aző esetében kifejezetten szórakoztató volt. Ha tehetnénk,visszaküldenénk, hogy még lássuk a reakcióit, azok pedig, akik eddig túlságosan beképzeltnek tartották, most maximális elégtételt érezhettek. Krisztán persze lazán vette a játékot, ő utólag azt mondta, hogy számára egyedül az volt a nehéz, hogy énekelnie kellett.

 A ledurvább arcot Teó vágta, pedig az ő feladata álomfeladatnak tűnhetett a többiek szemében. Egy százlábút és néhány kukacot kapott a fejére, ezen kívül valamilyen zöld trutyit és némi tollat. Teó után már csak Iza és Viki maradt, de Iza az ő részét skippelte, így Krisztián joggal érezhette hogy bárcsak ne a szexi modellel kellene egy csapatban lennie. Kicsit átérezzük Krisztián csalódottságát, a hisztikirálynő azúttal tényleg túljátszotta a fővárosi trendi lány szerepét.

Vikinek jutott az utolsó feladat. Árammal ellátott ruhában kellett belenyúlnia egy letakart üvegtartályba. Bár Lilu egy kicsit beparáztatta a nagyszjú lányt, viszonylag sikeresen oldotta meg a feladatot, így ő és Teó nyerték meg az undorító kareokét. A lányok nyereménye egy védettséget adó kendő volt, amivel biztosan bekerültek a top ötbe. Aurélió persze teljesen kiborult.

A további fejleményeket kövesd a Facebookon!!:)

Komment 0 

Címkék: VV Krisztián

Viki szerint amióta Krisztián visszatért a párbajról, azóta semmi sem elég jó neki, és bár eddig ő volt a legsimulékonyabb lakó, ezt már nem mondhatja el magáról. Izával sincsenek jóban, Krisztián olyan konok lett, hogy szinte már sajnáljuk a tubicáját.

A hajdúnánási fiú folyton kiakad mindenen, szinte lehetetlen vele szót érteni. Megfogadta, hogy nem éneke Izával, mert a lány csak a nyereményre hajt és nem értékeli igazán, hogy híres sztárok körében lehet. Az egyértelmű, hogy Krisztián rokonszenvezik a mentorával, amiből szerintünk előbb-utóbb hatalmas botrány lesz.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, x-faktor, VV Viki, VV Teo

Ezen a héten X-Faktor duettbajnokságot rendeznek a lakóknak. Ennek köszönhetően a kornyikáló banda a nagyközönség előtt adhatja elő a produkcióját a hétvégén. Az biztos, hogy hatalmas nyereményre számíthat a nyertes pár, így mindenki a legjobban akar teljesíteni.

Mielőtt kialakították a párokat, mindegy egyes lakónak elő kellett adnia valamilyen magánszámot. Előadás közben mindenki szárnyalt, valamiért úgy hallották hogy jó a hangjuk. Tévedtek. Míg Krisztián a boldog szülinapot című örökbecsüvel akarta elkápráztatni a zsűrit, addig Teó végigszerencsétlenkedte az egészet, Zsófi berockosodott, Iza pedig átment merengős szerelmes asszonyba. Az már most látszik, hogy Aurélió és Viki fogják szolgalátatni a rap betéteket.

Miután kialakultak a párok, jött hiszti. Aurelio és Zsófia, Oláh Gergő csapatába került, Iza és Krisztián Danics Dóráéba, míg Viki és Teo Krasznai Tündétől fogja ellesni a fortélyokat. A háromból két pár azonban teljesen kiborult, amiért együtt kell énekelniük. Viki szerint Teó túl közönséges hozzá, és egyátalán nem érdekli, hogy mi van vele. “Abszolút nem vagyunk jó páros, sem a színpadon, sem pedig a magánéletben. El sem tudom képzelni, hogyan lesz ebből produkció” – borult ki Viki, aki már a legelején kijelentette, hogy bárkivel, csak Teóval nem akar lenni. Mondjuk úgy, hogy megérezte a vesztét.

Iza is kiborult, amiért Krisztián kiborult, és üvöltött a fiúval, hogy az higgye el neki, hogy nem fognak veszekedni.

Komment 0 

Címkék: VV Viki

Viki nem tudja elfogadni, hogy hangosan ki kell mondania, hogy hány kiló. Ez számára akkora trauma, hogy volt egy pillanat, amikor nekitámadt a kijáratnak és ha akkor kiengedik, valószínűleg csapot papot otthagyott volna. A fiúk persze jól felhúzták magukat, hogy Viki nem volt hajlandó úgy mérlegre állni, ahogy azt a műsor készítői szerették volna. Miatta nem akartak büntetésből lámpafénynél aludni. Megszabták, hogy hány másodpercig kell a mérlegen állni és azt is kikötötték, hogy mérlegelés előtt és után is hangosan ki kell mondani a számokat, valamint, hogy hány kilót fogytak.Viki kiborult, mert ez számára égő, akkor is, ha ő fogyott a legtöbbet, pontosan két kilót. Nyilván elég lett volna, ha elmondják neki, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy mennyit hízott, és bár ő nem mondja ki, a kamerának köszönhetően az egész ország látja a számokat.

Mivel mindenki büntetést kapott volna, ha nem teszi meg, ezért a lány úgy döntött, hogy sutyiban elvégzi a fájdalmas procedúrát, és szembenéz a kilóival. az egész hepaj végén csak annyit mondott, hogy megkönnyebbült, és végülis sikerült leküzdenie a mérlegfóbiáját.

Komment 2 

Címkék: VV Zsolt, VV Dorka

A Blikk meghívta a kiesés másnapján Zsoltot és Dorkát egy kis beszélgetésre, így kérdezhettek tőlük a betelefonálók és kommentelők is. Volt, aki azt szerette volna megtudni, hogy milyen érzés három hónap után kijönni a villából, más beszólt a kispestinek, hogy miért viselt mindig papucsot, más pedig azt kifogásolta, hogy miért van rajta folyton sapka.

Zsolt igyekezett minden kérdésre reagálni és láthatóan nagyon élvezte az újonnan szerzett “hírnevet.” Elmondta, hogy hiányzott neki a kinti élet, hogy embereket, autókat és horizontot lásson és hogy ő azért hord sapkát akár ebéd közben is, mert ő szimplán bunkó paraszt és szeret sapkában lenni.

Egy néni szerint be kellett volna szólnia Krisztiánnak, mert őszintétlenül szexelnek Izával, amire Zsolt azt mondta, hogy nem vágtak be olyan részeket, amiket minősíthetett volna. Vele volt a stúdióban Dorka is, akinek nem sikerült átöltöznie az előző esti párbaj után, de ez nem szegte jókedvét. Az újdonsült párocska elmondta, hogy együtt töltötték az estét, Zsolt kijelentette, hogy újjászületett, olyan volt számára a hancúr, mintha megint elvesztette volna a szüzességét.

Komment 0