Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Aurélió, vv Zsófi

Igazán jól telt a családlátogatás Zsófiéknál, jó sok pálinka adta meg az alaphangulatot. Mindenki kedves volt mindenkivel, és persze az egész család imádta Auréliót, akit azonnal felismertek az utcán, és letesóztak. Szerintünk a nyóckert láttuk, de mondjátok, ha nem.


Zsófi persze repdesett a gyönyörtől és ez így ment egész este. Az olasz közvetlen sítlusában most sem csalódtunk, azonnal megtalálta a hangot apukával. Hát kéremszépen, ilyen egy igazi exvejnek való, akit imád a család annak ellenére is, hogy éppenséggel nem bánt jól a csemetéjükkel. Bármelyik csemetével. Aurélió ugyanis nyíltan kikezdett Zsófi hugával, aki rezignáltan vett minden bókot. Nem okosak ezek a lányok, de kedvesek.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, vv Zsófi

A dalos versenyt Aurélió és Zsófi nyerte meg, így ők mehetnek a villán kívüli programra. Az első pillanatok utáni hatalmas örömöt azonban beárnyékolta, a szerkesztők mostani heppje. A párosnak el kellett döntenie, hogy kinek a családjával szeretnének eltölteni egy kis időt.

Amikor kihirdették az eredményt, Krisztián frappánsan megjegyezte, hogy még jó, hogy nem ők nyertek, ami nagyjából az egyetlen vicces mondat volt a húsvéti napon.

Aurélió és Zsófi - ellentétben Vikivel - nagyon frappánsan oldotta meg a kérdés eldöntését, kis évődés után a pénzfeldobást választották. Aurélió azért bepróbálkozott a lelki szöveggel, hogy nincsen képe Zsófi szülei elé állni, mert már sokszor megbántotta a rózsaszín lányt.

Zsófi csírájában oltotta el a sumákolást, szembesítette Auréliót azzal, hogy azért nem mond le a nyereményről, mert ő folyamatosan szekálta és emiatt égőnek érzi a találkozást az anyukájával. A pénzfeldobás viccesre sikeredett, négyszer jött ki a Zsófia által választott fej, így a német nyelvlecke helyett majd a rózsaszín családi életbe nyerhetünk bepillantást.

Komment 1 

Címkék: Valóvilág 6

Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk ezzel, hogy ha volt olyan buta, hogy ilyen könnyen alárendelte magát Viki akaratának, akkor igya meg a levét. Azért az furcsa volt, hogy Viki is rá rakta a jelét, annyit igazán megtehetett volna, hogy legalább egy kis gesztussal jelét adja, hogy neki köszönheti a védettségét.

Teó a jövő vasárnapi párbajra Auréliót, Izát és Zsófit viheti ki, de mivel a többiek közölték, hogy párbaj nélkül nem sikkes bekerülni a “top” ötbe, így nyilván Zsófit fogja választani. (Teó nem igazán tudott eddig meglepetést okozni, így feltehetően most sem fog.)

Tegnap este volt a dalos versenyük záróbulija, ahol mindenki előadta magát. Persze a legérdekesebb az volt, hogy Krisztián és Iza hogyan tudtak együttműködni. Iza menet közben sokat hisztizett (néha alappal) és persze veszekedtek, köpködtek és gyűlölködtek. Nem lehet azt mondani, hogy kifejezetten rosszak voltak, hozták a többiek által is elért igen alacsony színvonalat. Jó, ők nem énekesek, csak afféle bezárt emberek.

Komment 0 

Iza, elrontottad!

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

Sajnálom Iza, de menjél vissza a balettba ugrálni! Most végre megtudhattuk, hogy mi történt a durva vita után. Iza minden húrt túlfesztített, olyan volt mint valami kiélt öregasszony aki elveszetett mindent, ami valaha fontos volt neki. 20 évesen letarolt mindent empátiát, amit valaha bárki érezett iránta. Menj vissza a balettba Iza, jobb lesz neked is!

Krisztiánt sem szeretném piedesztára állítani. Ki kell mondani hogy egy p.cs volt, amikor nem volt képes felfogni, hogy ezt együtt kapta Izával, a hisztit és a hercegnőséget. Ez az elején tetszett neki - amikor az egész csupán ideológia volt és nem a gyakorlat. Senki nem árult zsákbamacskát.

Iza egy igazi fővárosi hisztis kislány, aki azt hiszi, hogy csak azért, mert valaha valaki 50 ezer forintnál többet fizezett a vacsorájáért számít valamit. Krisztián pedig le van maradva, mert legyen bármilyen tiszta szívű, balek marad, ha nem fektet energiát abba, hogy kiszakadjon a biztonságos falusi létből és élvezni, használni tudja a felszínes fővárosi életet. De most komoylan! Miért jött ide?

Komment 0 

Címkék: VV Krisztián, VV Iza

Ez a leggázabb dolog, amit valaha valóságshowban láttam, és még nincs vége. Ezek után feletehetően senkit nem érdekel a szerencsétlen lakók énektudása, sokkal inkább aggaszt mindenkit, hogy tett-e olyat Krisztián, ami miatt kizárhatják a játékból.

Most olyan durván összakptak Izával, hogy könnyen tettlegesség lehetett a vége. Számomra teljesen érthetetlen amit láttam, őszintén szólva annyira kiakasztott, hogy inkább Teó énektudásáról zengnék ódát ahelyett, hogy erről beszéljek. De erről kell, mert ez történt.

Iza és Krisztián az utóbbi időben folyton veszekednek és mostanra sajnos eljutottak arra a szintre, hogy már nem értik egymás szavát. Nem értem, hogy miért kellett őket egy párba rakni a dalos játékban, hiszen sejteni lehetett hogy ez lesz a vége. Azt egyelőre nem tudni, hogy Krisztián mennyire került méltatlan helyzetbe, de Izát ezennel teljesen leírtuk. Lehet a bezártságra fogni, hogy megőrül az ember, de ha valakinek volt gyerekszobája, akkor nem köpi le a másikat és nem mondja azt, hogy haljon meg a családja. Iza ezúttal túllőtt a célon, ennek ellenére remélnijük, hogy Krisztián nem ütötte meg. A Simon és Viki ügy csak évődés ehhez képest.

Elszomorító és felháborító volt látni az egész jelentet, a műsorkészítő kereskedelmi csatorna pedig szégyellje magát, amiért hagyta ennyire elfajulni a dolgokat. Nyilván nem minden az ő hibájuk, de ha a lakók minden mozdulatát irányítani tudják - Vikié lett a lila kendő - akkor ezt is látniuk kellett.

Itt vannak az előzmények, a tisztánlátás végett mindenképpen érdemes megnézni.

Komment 3