Help Sales ÁSZF

Zsófi a Top 5-ben

Címkék: VV Zsofi, VV Teo

A vasárnapi esti párbajt Zsófi elsöprő sikerrel nyerte meg (25-75), így a cukiság győzedelmeskedett a sötétség démoni istennője felett.

A lányok az előpárbajt a villa falain belül végezték el, a próbatétel feladatait a többi lakó találta ki. A már megszokott sztriptíz és kalandjáték után a lányoknak a meztelen olasz testéről kellett csipszet enniük. A sztriptíz kicsit lélekgyilkos volt, egyik lány sem az a tipikusan vonaglós típus. Teó ennek ellenére melltartóig vetkőzve mutatta meg felszedett kilóit és dugta fedetlen kebleit Aurélió arcába.Zsófinak korábban sem ment ez a műfaj, és most is csak szerencsétlenekedett, de a sutaságát, mint mindig, most is tudta kompenzálni a melleivel. A második feladat vizestálas citromos volt, amit egyértelműen Teó nyert, és lám végül valóban citromba harapott.

Az Auréliós gabonapelyhes feladatnál viszont annál több volt az izgalom. Többek között az, hogy a gabonapelyhek rendezegetése közben Viki ügyelt arra is, hogy az olasz pénisze rendesen heverjen, ettől az öntudtlan gondoskodástól kicsit le is fagyott. Zsófi szerint ez a feladat nem volt igazságos, hiszen Teó és Aurélió többször került már közelebbi viszonyba. Nem nagyon volt hajlandó odahajolni a fiú fölé, el is veszítette az utolsó feladatot is.

A párbaj maga nem volt különösen érdekes, bár sikerült egy kis vircsaftot kieszközölniük Liluéknak. Teó leszűzkurvázta Zsófit, Zsófi pedig lekönnyűvérűzte a fekete hajú amazont. Zsófi szerint Teó könnyen odaadja magát, ellenszemben vele, akiért meg kell küzdeniük a férfiaknak. (Azért láttunk pér enyelgést Zsófitól is az elmúlt hónapokban, de tény, hogy trükközött senkivel a paplan alatt.) A lányok próbálták kicsit savazni egymást és közben figyeltek arra is, hogy a saját igazukat helyezzék előtérbe.Végül Teó teljesen őszintén elmondta, hogy számára 3 hónap sok idő, és ő nem is gondolta, hogy sosem fog majd matatni a paplan alatt.

A kortensbeszédet Aurélió kezdte, szerinte Teó otthont teremtetett a villában azzal, hogy bevitte az őszinteséget a lakók közé. Az olasz azt bizonygatta, hogy Teó mennyire bátor és korrekt, majd kérte, hogy akik szeretik ők, azok is Teóra szavazzanak. Viki szerint Zsófi tényleg cuki és jódkedélyű, és ezt a kedvet mindenkire ráragasztja. Elég ha csak ránézni, és attól már boldogabb lesz a napja. Hát most nézheti egy darabig, hiszen Zsófi ment vissza a villába.

Zsófi egészen eszét vesztette, amikor megtudta, hogy nyert, feltehetően be is fog rekedni, leglább két percig egyfolytában sikoltozott.

Komment 1 

Címkék: VV Iza, VV Krisztián

17 perc 55 másodperc évődést láthatunk a villa legbotrányosabb szerelmespárjától. Iza teljesen meghunyászkodott Krisztián előtt, amit mindenki megért és ha jobban belegondolunk, joggal el is várt tőle. Bár Krisztián tudja, hogy újra megbocsájtani könnyebb lenne, de azt is érzi, hogy ez a legnehezebb dolog az életben, így hagyja hogy Iza teperjen még egy kicsit annak ellenére, hogy már elhatározta magát a kibékülés mellett. Persze kicsit tettetei a sértődöttet és a bizonytalant, de elég csak ránézni, máris észrevesszük a férfiúi turpiszságot.

Iza bevalotta, hogy megfordult a fejében, hogy téreden állva könyörögjön a hajdúnánási fiúnak, de rájött, hogy az mégis durva lenne, így megegyeztek abban, hogy más módot kell találniuk az őszinte vallomásoknak. Krisztián legszivesebben valami olyat tett volna, amit kisípoltak, de szerintünk egy kósza orális szexszel szerette volna kényeztetné Izát, amitől a szerelmes lány kissé meghökkent.

Nem akarok rászállni Vikire, de megint elkezdte ezt a hülyeséget, hogy negatív dolgokkal kedi telemtömni gyámoltalan áldozatai fejét,. Feltette Krisztiánnak a kérdést, hogy vajon képes-e a játékra koncentrálni és nyereményért harcolni tudván azt, hogy ha megint összejön Izával, akkor biztosan veszít.

ezekután Krisztián joggal tette fel magának a kérdést, hogy ki neki Viki és egyátalán mi köze az egészhez? Annyi jól látszik, hogy a lakók már kiismerték Vikit, egyre kevésbé adnak a véleményére. Végre!

Krisztián elmondta Izának Viki véleményét, amire az volt a lány válasza, hogy szerinte nem olyan nagy bűn szeretni valakit és megbocsájtani neki. Ezután Krisztián kilátásba helyezte, hogy kényeztetné önmagát (ha már Izát nem lehet) így megkérte Izát, hogy menjen aludni. Ezen persze kiborult a modell és azt mondta, hogy szereti a hajdúnánási fiút.

Krisztián csak annyit mondott, hogy ő is hiányzik neki, de a biztonság kedvéért kérte, hogy ne kezdjen el sírni. Erre Iza úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, majd orálisan kényeztette a fiút. Ezután mindketten rájöttek arra, hogy mennyire szeretik egymást.

Komment 0 

Címkék: vv Zsófi, VV Aurélió, VV Viki, VV Teo

Érdekes lesz a vasárnapi párbaj, hiszen két olyan ember küzd meg egymással, akikről nagyon megoszlanak a vélemények. (Az egyik egy néma de buja kidobó, a másik pedig lassan a butuska aranyköpéseivel igazi celebbé váló kis vattacukor). Aurélión kívül mindenki Zsófi mellé állt a kampánystábok kialakulásakor, úgy látszik, hogy egyre több barátot szerez a mostanában egyre durvább hisztijei miatt fókuszba kerülő lány. Zsófi mániája ezúttal a legtöbb lakóra kiterjedt, mindenkinek rózsaszín egyenruhát kell viselnie a felkészülési időszakban.

A két csapatnak most egyfajta ellenfél-lejárató feladatot kellett végrehajtania, amiben a rózsaszín csapat volt a jobb. Aurélió Teó mellett elmondta, hogy ugyan ritkán beszél, általában az üt és belátja a hibáit. Az olasz szerint a fekete démon magát adja és nem enyeleg az összes fiúval, valamint le tud írni két összefüggő mondatot. Ezek azért nem nagy érvek mellette, pont ugyan olyan erősek, mint amiket a butuska befeketítésére hoztak fel a kampányszövegben.

Viki védte Zsófit, versben mutatta be a rózsaszín lányt, szerinte nem csak bombanő, nagy előnye, hogy folyton mosolyog és soha nem közönséges, valamint hogy óriási az igazságérzete. Amit Teóról hoztak fel, azt mindenképpen érdemes egyben végighallgatni, nagyjából frappánsan sikerült összefoglalniuk a gondolataikat.

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi, VV Viki

Megint pattanásig feszültek az idegek a villában, Viki nagyon finom eszközökkel, gyakorlatilag egy poros ujjheggyel képes volt az egekbe röpíteni Zsófi vérnyomását a takarítás kapcsán.

Szegény Zsófikának amúgy sem indult túl jól a nap, ez már akkor eldőlt, amikor reggel megpróbált arcolt rajzolni magának, de valaki eldughatta a tükröt.

Viki ma egy kedélyes, viszont igen rigorózus villamestert próbált alakítani, de ezt a humorérzékkel csak nyomokban rendelkező Zsófi nem tudta értékelni. Mi pl. nevettünk volna, amikor Viki szúnyogot talált a kanapén, Zsófi azonban megsértődött.

Akkor legyen szőrszálhasogatás a nappaliban! - próbálta Zsófi a konfliktust Teó takarítási területe fele terelni.

Nyugodjon meg mindenki! - próbálta oldani a feszültséget Viki.

Krisztián nevetett.

Így teltek múltak a napok.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi

Aurélió és Zsófi nagyon jól érezték magukat a családi estén, sokat ittak és nevettek. Nagyjából idáig tart a mese. Ugyanis sikerült annyira berúgniuk, hogy a végén akkora balhét csaptak, amit ugyan nem olyan régen láttunk, mégis újra meglepett bennünket, hogy mennyire könnyen válnak szellemi fogyatékossá és lelki sérültté a lakók.

Auréliónak nem nagyon tetszett a nyolcadik kerület, ezt sajnos megosztotta a többiekkel is, aminek az lett a vége, hogy Zsófi nagyon megsértődött. A rózsaszín lánynak először Vikivel volt egy kis összetűzése, aki kihasználva a fiatalok illuminált állapotát pornográf képet szeretett volna készíteni róluk fürdés közben a villaújságba.

Aztán jött Iza kavarása, amin kiborult a bili. Iza elmodta Zsófinak, hogy Aurélió szerint a környék, ahol lakik veszélyes és félelmetes. Az olasz benyámnyilásodott. Sajnos később  sem könnyített a helyzeten, amikor kifejtette, hogy Zsófiék házához képest ő luxuspalotában lakik az édesapjával. Kicsit jobban belement abba, hogy ő ki se merne lépni az utcára, olyan durvának tartja kerületet. (Nyilván nem olvasta Moldova Bűn az élet című könyvét, akkor valószínűleg biztonsági őröket kért volna a acsaládlátogatáshoz.)

Aztán kiderült minden. Aurélió azon borult ki, hogy látta Zsófi családi légkörét, ami neki soha nem adatott meg. (Az anyja elhagyta, édesapja idős, 74 éves.) Aztán mindkettő a saját igazát hajszolta őrjöngve, miközben valószínűleg erről békésen el tudtak volna beszélgetni egy közös vacsora vagy bármilyen egyéb program keretében.

Viki persze megint jött a szöveggel, hogy ő aztán nem engedte be volna a lakásába azt az embert, akivel ennyi vitája van. Viki gátlástalan volt, és a helyzet avatott szakértője, mint mindig.

Komment 0