Help Sales ÁSZF

Címkék: Valóvilág 6, állat

Azt már tudjuk, hogy van a villában egy halas szoba, ahol a halmintás tapéta mellett kitömött halak, úszók, halas képek és egy igazi akvárium is helyet kaptak. Személy szerint én megőrülnék ettől a sok haltól és összevisszaságtól, pedig a műsor készítői valószínűleg éppen az ellenkezőjét szeretnék elérni.

Állatterápiának nevezik az állatok bevonását a különféle gyógykezelésekbe.

Szakértők szerint a jámbor állatok jelenléte pozitív hatással van az emberre, mert a békésen legelésző jószágok látványa biztonságérzet sugároz. Egyes börtönökben a rabok lelki problémáinak enyhítésére használják a halakat, mert csökkentik a bezártságérzetet,  kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válnak az őket mozizók.

Attila itt boldog, halat kapott.

A ValóVilág első híresebb állata egy madár volt, egész pontosan egy beó. Őt is úgy szavazták be a villába, egy vietnami malacot és egy madárpókot győzött le 16ezer szavazattal. LOL.

Az előző szériában láttuk Zizi malacot, gondolom rá mindenki emlékszik, két hétig elvitte az egész show-t. Persze az első napokban olvadozott tőle az összes lakó, aztán elkezdett mindenki stresszelni azon, hogy mi lesz vele. Így visszagondolva a festett halak valóban jobb megoldásnak tűnnek.

A tavalyi ausztrál BigBrotherben egy ausztrál pásztorkutyát használtak feszültséglevezetőnek, szemmel láthatóan jó eredménnyel. Megacukiság következik!

Mr. Clooney egyébként egy mintakutya, szó szerint. Más műsorokban is szerepel, rajta tanítják meg az iskolásoknak, hogyan kell felelősen kutyát tartani. Nem kell tehát félteni, hozzászokott a gyerekidiotizmushoz.

Chiquita, az amerikai BB 2000-es szériájában szereplő mopsz viszont nem tudott róla, hogy a mopszok nem túl erősek úszásban, szerencsére az egyik villalakó kimentette a medencéből:

És végül mindannyiunk rémálmának megtestesítői egy videóban. Vannak olyan helyzetek is, amikor az állatok jelenlétének egyáltalán nincs nyugtató hatása. Alekosz bugyiban, megkötözve, vizes hajjal egy kádban rimánkodik az életéért, miközben rengeteg csúszómászó, féreg, pondró tekereg és játszik rajta. Ezért mondjuk jár a riszpekt, bár nyilván azért volt megkötözve, hogy ki ne ugorjon.

Komment 1 

Címkék: Valóvilág 6

Vasárnap este 19-kor kezdődik a ValóVilág 6 első adása, összeszedtük a fontosabb infókat:

  • Minden hétköznap este hétkor láthatjuk az élő adást.
  • A napi összefoglaló fél tízkor kezdődik, hogy ne kelljen kivágni túl sok jelenetet a duhajkodásból.
  • Az összefoglalónak lesz egy nappali ismétlése is, ami minden délben családbarát verzióban kerül adásba.

  • Éjszakánként (22.30 és reggel 7 között) online streamen nézhetjük, hogyan alszanak vagy szocializálódnak a lakók, a rázósabb részeket a weben és talán az appban (feltehetően péntektől lesz letölthető, mindhárom mobil platformra) nézhetjük majd.
  • Ugyan nem lesz éjszakai nemi aktust mutató műsora az idei szezonnak, (értsd: nem lesz punci, sem Belevaló a tévében) viszont a weben és feltehetően az appon belül is összegyűjtik majd a játékosok első- és másodlagos nemi jellegeiről készült anyagokat. (Igyekszünk frissített galériával szolgálni a nagyérdeműt.)

  • Új dolog az ingyenes voksolás. Ez tulajdonképpen annyit tesz, hogy a tévénéző a voksáért cserébe beregisztrál a Valóvilág oldalára, és a számára szimpatikus játékosra szavaz. Ezt a voksot folyamatosan változtathatja attól függően, hogy éppen ki a szimpatikusabb számára. Eddig is volt, hogy a nézők beleszólhattak az adásmenetbe, most a voksokkal dönthetik el pl. azt is, hogy milyen feladatokat végezzenek a játékosok vagy milyen ruhát viseljenek.
Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV villa

Ma megnéztük a villát kívülről, nem volt nagy élvezet ebben a hideg ködös szürke időben, de ha beköltöznek a lakók, biztosan kinyílik a pitypang is... Pénteken lesz villakörbejárás, akinek van külön kérése arra vonatkozóan, hogy mit nézzünk meg, péntek reggelig tudathatja velünk. (pl: előre be vannak készítve az ágyneműk az ágyneműtartóba, vagy csak beköltözéskor kapja meg a delikvens a stafírungot?)

Kinyílik? Megírom.
 

Hakapeszi
Egy csodálatos kulisszatitokra is fény derült a minap: villaszerelem nem csak a játékosok között alakulhat ki szenvedélyes hévvel. Az ötös szériában egymásba szeretett az egyik játékos és egy operatőr... HEH, csak erről senki sem beszélt. A lehetséges meetingpointokról az új széria kezdetéig kommentekben várjuk a sziporkákat.
Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Elindultunk! Várjuk az összes gifet és mémet és posztert és véleményt és verset és szerelmes levelet és ételreceptet, amit a ValóVilág 6 és üdvöskéi inspiráltak.

Írj kommentben vagy levélben!

vv6blogkukacgmailpontcom


Csók, a csapatKomment 1