Címkék: VV Iza, Valóvilág 6

Nagy különbség az előző Valóvilág szériákkal szemben, hogy a VV6 versenyzői nem rejtőzködhetnek el a közösségi szájtokon. Az első játékos, akiről a média különböző bugyraiban megjelentek a közösségi profilokon fellelhető képek, nem meglepő módon a legattraktívabbnak tűnő VV Iza, az ő Facebook és Instagram accountjáról válogattunk képeket. Egyelőre felnőttfilm még nem került elő Izáról, de veletek együtt mi is nagyon szorítunk!

A Velvet megtudta, hogy egyelőre nem sikerült leérettségiznie a 20 éves "amazonnak" és az Iza szereplésével készült alábbi csodálatos videóklip feltúrásáért is őket illeti a riszpekt.

Ízlelem, kóstolom, szétnyalom, kívánom,
amikor csak akarom a sunádat megkapom.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

19:08 - Lehal az app

Sokáig kellett várni arra, hogy kipróbálhassuk a VV appot (ha le akarod tölteni: Való Világ). Az RTL az utolsó pillanatra hagyta, hogy az oly rég emlegetett innovációt használatba vehessük. Az a trend, miszerint a könnyebb regisztráció érdekében a facebookos accounttal is be lehet jelentkezni ennél az appnál nem érvényesül, tehát nem lehet FB-n keresztül regisztrálni. Ennek több oka is van.

A regisztrációkor meg kell adni a mobilszámunkat, csak így lesz lehetőségünk voksolni. Amint megadtam a mobilszámomat, azt az értesítést kaptam, hogy a szavazás funkció használatához küldjem a VV szöveget a 06305555571-es számra 5 percen belül. Ezzel a megerősítő normál díjas sms-el fogadom el a részvételi feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, valamint  regisztrálok az RTL weboldalára. Aki korábban már regisztrált az oldalon, annak csak be kell jelentkeznie. (Ezt egyébként is meg kell tennünk, ha vissza szeretnénk nézni egy műsort a csatorna kínálatából.)

Azt nem értem, hogy az app birtokában miért van szükségük a telefonszámomra? Megkérdeztem az RTL-t, a válaszra várunk.

VV app

Amikor letöltöttem az appot, még elég gyér volt, csupán a hat beköltöző játékos untig olvasott adatlapját nézhettem meg. A fejlesztők azonban folyamatosan frissítik az alkalmazást, mostanra már meg lehet nézni a szavazatokat is.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Alexa, VV Iza, VV Zsolt, VV Simon, VV Aurélió, VV Charoltte

Már megnézhetők a beköltözőkkel készült interjúk, ahol önmagukról vallanak a játékosok. Aki már nagyon-nagyon várja a holnapi csinnadrattát, annak érdemes megnéznie a videókat, a kevésbé lelkeseknek viszont itt egy kis szubjektív az első benyomásokról.


Alexa és a lányhorda

Alexandra szereti Müller Pétert, mert nagyon sok okos dolgot megfogalmaz a könyveiben.Sok őrült dolog volt az életében és nem mindegyik publikus. Azon van, hogy megtalálja a villában az igazit. Ha együtt bulizik a barátnőivel, akkor kő kövön nem marad, több házibuliból is elzavarták már őket. Összességében semmi nem derült ki róla, és nemhiszem, hogy a jövőben ez változni fog. Nem éri el az ingerküszöböm, olyan tipikus beképzelt harsány huszonéves, mint amilyen bárki volt/van/lesz.
 Iza az aranyhal

Iza szeret sportolni, reggelenként el szokott menni az iskola mellett. (Valószínűleg nem arra gondolt, hogy nem jár be az iskolába, hanem hogy suli előtt sportol valamit...) A hirtelen természetű menyecske a jó csaj az első körben. Elveszíti az emlékezetét, ha sokat iszik a buliban, ennek ellenére nagy piálásokat és bulikat fog csapni a villában. Mert ha ő egyszer megjelenik valahol, ott új szintre lép a buli fogalma. Saját bevallása szerint erős egyéniség, hisztis, hangos, kiabálós és hirtelen felindulásból szitkozódik.

Mademoiselle Charlotte húdesokezalány

Ha csak a hangjára figyelek, első blikkre a tavalyi széria legidegesítőbb játékosa, Ildikó jut eszembe. Persze hogy szereti, ha körülötte pezseg az élet, de jól bírja a bezártságot is, amire úgy jött rá, hogy otthon töltött pár napot és nem zavarta. Párkapcsolatot keres, állítása szerint mindenféle pasitípus tetszik neki: sportos, intellektuális, művészeteket kedvelő. Szerinte ő nagyon humoros, ezért mindenkit fel akar vidítani. (Gyomorszorító érzés belegondolni abba, hogy odajön hozzám és magyarázmagyaráz). Még egy fontos dolog: Csodás programokat talál ki, például, hogy mit főzzenek.


Zsolt változatos egyéniség, jóképű felszolgáló, a habitusa olyan Olivéres. Nehéz kihozni a sodrából. Ennyi.

Aurélió junge deutschsprachige

Kicsit zavaros hogy mivel is foglalkozik, de valami olyasmit mond, hogy ha valaki elakad a kocsijával Németországban, akkor ő segít elintézni a papírmunkát.  Ő is olyan egyéniség, amilyen a környéken nincs. Érzékeny és lelkiismeretes és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy állásinterjún elmondanak magukról az emberek. Abszolút nyitott a benti nemi életre, ő is partyfelelős, persze.

Simon a pszicho

Őt annak is érdemes megnéznie, aki nem akarja, a videóban 03:19-nél beszél. Ő a favorit, nehezen eldönthető, hogy szupersztár vagy elmebeteg.

A kikupált villáról itt is találsz képeket!

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, villa

Ma volt a villa sajtóbejárása, ahol természetesen mi is rengeteg képet csináltunk. Amíg rendezgetjük őket, nézzetek meg néhányat belőlük!

A fogadtatás kedves volt, bár azt nem értjük, hogy a sajtó számára kijelölt gyülekezési helyen elhelyezett instant büfében miért kellett fizetni a kávéért (220 ft). A körbejárás hangulata jó volt, megjelent a hazai bulvármédia összes erre delegált újságírója és fotósa. Tökjófejek (érdeklődően távolságtartók :D) voltak a srácok és a lányok, de új barátságok nem születtek. Körbejártuk, kerestük a hibákat a villában, és igyekeztünk olyan képeket készíteni, amiket mások biztos nem vettek észre. Néhányat sikerült.

A Facebook oldalunkon már megnézhetitek a villáról készült képeket!

A panorámaképek (nagyobb és homályosabb verziókért kattints!) alatt találjátok azokat, amik biztosan csak nálunk láthatóak. ;)

Udvar

Nappali

Bejárat

Komment 0 

Címkék: reality

Még két nap a VV6 indulásáig, de addig lazíthatunk és megnézhetjük, hogy a megszámlálhatatlanul sokféle valóságshow közül melyek lettek a legfurábbak, extrém kedvenceink jönnek:

Kid Nation

Végy negyven 8-15 éves gyereket, zárd össze őket egy valaha vadnyugati filmek forgatására épült romos díszletvárosba és igyekezz elkerülni, hogy a történet a Legyek urához hasonlóan érjen véget. A CBS 2007-es, egy évadot megélt realitije körül elég sok vita volt Amerikában, mivel - rettenetes! - gyerekek szerepelnek benne, őket zsákmányolja ki a kapitalista szórakoztatóipar. OMG. Ráadásul a gyerekeket dolgoztatják is, hiszen a műsor lényege az, hogy saját erejükből kell működtetniük a várost.

Naked & Afraid

Ebben a túlélő-típusű valóságshow-ban nem az a megdöbbentő, hogy pucéran raknaki ki egy férfit és egy nőt három hétre a vadonba minden felszerelés nélkül (kivéve persze a mikrofon, kézikamera és egy térkép), hanem az, hogy ezután kínosan kitakarva mutatják őket addig, amíg ruhát nem farigcsálnak maguknak. 

The Interception / Перехват 

A Stephen King novellából Schwarzenegger főszereplésével készült Menekülő emberben megálmodott  tévéshow, amiben a bűnöző menekül az üldözők elől, 2017-ben játszódik, de valószínűleg ennél tovább kell várni egy igazi, bevállalós tévés megvalósításra. Természetesen csak az oroszoknak volt annyi vér a pucájában, hogy valami hasonlót már a 90-es évek vége fele összehozzanak a valóságban, ha nem is sima vadászós játékként, hanem  Need For Speed / GTA elemekkel bővítve, autósüldözésként. Az Interception című show-ban az autótolvaj játékosnak 35 percen keresztül kellett menekülnie az - igazi - rendőrök elől, hogy az övé lehessen a fődíj - természetesen egy autó -, volt rész, amit 85 millió nézőt vonzott a készülékek elé. Bár a jogokat eladták több külföldi csatornának, sehol sem merték reprodukálni a játékot.

NASJONAL STRIKKEKVELD / National Knitting Evening

Végül a számunkra legkedvesebb beteg realiti, a norvégok 8 órán keresztül tartó kötőműsora. A Slow TV műfajában úttörőnek számító NRK (a norvég köztévé) hozta tető alá tavaly ősszel azt a műsort, amiben nem nagyon történik más, mint emberek kötnek. Dolgokat. Nekünk, magyaroknak a műsor még sokkal érdekesebb, mert nemcsak hogy alig történik valami, de azt sem értjük, amit közben mondanak, norvégul. Az igazán durva viszont az, hogy a műsoreposzt 1.3 millióan nézték, azaz minden negyedik norvég. Van remény.

Komment 0