Bár az RTL Klub a Valóvilág új szériájának kommunikációjában erős hangsúlyt fektet az új média támogatására és az interaktivitásra, a helyzet az, hogy akiknél nem jön az RTL2 - a hazai tévénézők majdnem feléről beszélünk - nagyon nehezen tudják követni a Villalakók életét.

A Valóvilág webszájtján az esti összefoglaló és az élő műsor sem követhető online valós időben. A szerkesztők az első napon még aránylag sok a műsorból vágott rövid klipet töltöttek fel menet közben, a második napra viszont alábbhagyott a lendület, hétfőn este a műsor közben már csak 1-2 videó került fel.

Az RTL Most oldalon természetesen meg lehet nézni az adásokat (igaz, érthetetlen módon egy hibátlannak nagyon nem nevezhető működő Silverline lejátszón), de csak órákkal azok vége után - elvárható lenne, hogy a héttől nyolcig tartó blokk a vége után percekkel elérhető legyen, hiszen amúgy is részekre van szabdalva. Az applikációban szintén nem lehet adásokat nézni.

Vannak maszek oldalak, amik úgy hirdetik magukat, hogy náluk nehet nézni online az adásokat, de ezek persze blöffölnek, jelenleg nincs működő stream sehol. Végül ott vannak a torrentszájtok, de azokra szintén csak éjfél után kerülnek fel a napi adások, és még le is kell tölteni őket, ami szintén idő (viszont sokkal praktikusabban nézhetők, mint a weboldalba ágyazott streamek).

Magyarul csak olyan későn lehet megnézni az adásokat online, amikor már amúgy is megy az éjszaka stream - természetesen egy mikroszkópikus méretű, nem nagyítható lejátszóban, már amikor megy - ha valaki követni akarja a szerkesztett részeket is, egyszerre kell figyelnie a streamet és a műsort...

Szerintünk elvárható lenne, hogy 2014-ben az online eszközöket kihasználva bármikor az adásfolyam bármelyik része meg- és visszanézhető legyen, nem csak a szerkesztők által közfogyasztásra szánt tartalmak és nem órákkal az események után. Az RTL azonban nagyon erősen ragaszkodik a legfontosabb célhoz: a Valóvilág 6 nem titkoltan az RTL2 felfuttatására szánt eszköz, így az online nézés ellehetetlenítése részben érthető, de amellett, hogy a VV6 online elérésének ilyen szabotálása biztosan csökkenti a sorozat elérését és népszerűségét, mi sem örülünk.

Ezt látjuk a streamen hétfő este.

Komment 0 

Címkék: VV Józsi

VV Józsi 18 éves, 4 éve hagyta abba tanulmányait, sosem volt munkája és furcsán ingatja beszéd közben a testét. Ehhez képest elég nagy az arca. Mivel tökéletesnek tartja a testét, fotómodellnek készül. A következő tetkókat viseli: "jobb kezemen anyám neve, születése, bal bicepszemen ami nem öl meg, az megerősít felirat és egy kereszt, a tarkómon pedig egy másik kereszt". Antiszociális. Neki nem hiányzik senki, ő nem szeretne csajt, őt nagyon nem érdekli semmi (persze csak a szex), de nem szürke patkány, csicskáztatni szeret. Meg balhézni és a nagyanyja tartja el. Fél a kakasoktól és az egerektől...

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Alexa, VV Zsolt, VV Aurélió

Tegnap éjszaka kaptuk el ezt a pillanatot, ami Alexának köszönhetően megérdemli az első női pucér villantás címet. (A gyakorlatban ez a második volt, alább taláható Zsolt hátsója, aki az első zuhanyzó volt.)

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, beköltözés, VV Iza, VV Alexa, VV Simon, VV Zsolt, VV Aurélia, VV Charlotte

Hét és kilenc óra között beköltöztek a lakók, 22:40-kor Iza már részegen tolja a monológját a streamen arról, hogy nem tud megbízni a férfiakban.

Eközben a lányok a jakuzziban...

Kicsit fárasztó bevezető (erről nem Istenes tehet, nyilván el kellett neki mondani a hellosziakezdődiket) után hiányérzetem támadt. Vártam, hogy Lilu egy furcsa, X-Faktorba illő dresszben betoppan és mond valami műoltást Istenesnek. Nem így lett, Lilunak se híre se hamva nem volt egész nap.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Jójó, megrendezett az egész, időkitöltésnek kell. Ugyan nem nagy élvezet a tudathasadásos Lali bevonulása a villába, de mi mégis ajánljuk a videó megtekintését... Konkrétan olyan nyugdíjasoknak, akik már régen érezhették egy öt éves gyerek lelkesedését.

Komment 0