Címkék: VV Simon, Valóvilág 6

Simont bezárták egy napra, de úgy, ahogy az állatvédők sem díjazták volna. Amikor Dorka beköltözött, csak egy piros ajtó mögül őrjöngő dúvadhangot hallott (de nem Iza volt az). Szegény Simon előző nap feldobta az állatát a tetőre, de a többiek segítettek neki visszaszerezni. Sajnos ez sem nyújtott sok örömöt számára, jól berúgott, majd részegen berakta a jaccuziba a bölényfejet, elárasztotta a mosószobát, összeöblítőzte a falat. Tisztára kivolt, na.

Ha a Simon-vonat elindul, akkor nincs megállás!

A következő képek és videók a büntetésről szólnak, de az utolsó videó a sikeres Árcsibáld mentőakcióról, aki a hőst szeretné látni, nem a rabot, azonnal görgessen! (három nagyot :D)

Komment 1 

Címkék: VV Simon, Valóvilág 6

Ha minden igaz, a villalakók nem is sejtik, hogy Simon toronymagasan vezeti a népszerűségi versenyt a külvilágban (jelenleg 40%-on áll), de ha az Index Fórumon felmerült javaslat megvalósul, talán fogják kapisgálni.

Helló ! Tegnap írtam cipő vásárlás ügyében , én beszállok 5.000 huffal . Emberséget kell bevinni a tv-be. Tudom milyen mikor semmije sincs az embernek , meg ha kiközösíti a tömeg . Kapott szponzor csukát ? (Nem tudom visszanézni az egésznaposat , mert kodek hiányzik . Letöltöttem , de így sem viszi .) Szervezés kérdése és koppanás lenne a Zs.-nek és meglepődés a többieknek ha kapna kintről úgy 4 pár zsír új mokasszint fain márkájút ! ALI B.

Simon cipőjét ugye Zsolti és Aurélió engedték fel az égbe, ld. a videót:

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, Valóvilág 6

Eddig Simon és a lányok voltak tipikusan azok, akik egyik pillanatról a másikra, 180 fokos hangulatváltozáson mentek keresztül. Úgy látszik, most Aurélión volt a sor. A fiú viszonylag jól elvolt Simonnal, most azonban közös ügyködésükből született a villa eddigi legnagyobb perpatvara. Aurélió egy pillanat alatt változott hisztérikus kisgyerekké amikor megtudta, hogy Simonnál van egy pók. Akkora pánikhisztit produkált, amit egy darabig nem fogunk elfelejteni.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Tegnap éjjel a Valóvilág online streamje egyszerűen nézhetetlen volt, kb. egy órányi agyonszakadozott és félórányi normális, de hóttunalmas közvetítést kaptunk, közben hosszú szünetekkel, míg végül fél háromkor feladtuk. Az egy kérdés, hogy a szünetek azért voltak, mert technikai probléma volt a streammal avagy azért, mert túl sok olyan dolgot kotyogtak ki a villalakók, amit nem kellett volna.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6, VV Iza, VV Simon, VV Józsi, VV Aurélió

Tegnap kitartóan, hajnali háromig néztük a VV6 online streamjét. Maximálisan mégérte. Két ember vitte a prímet, Iza és Simon megmutatták igazi arcukat. Összeszedtük a fontosabb el- és beszólásokat.

Bált tartottak Alexa születésnapja és Józsi beköltözés alkalmából. Azt meg kell jegyeznem, hogy nem tettek ki magukért a műsorkészítők, ennél laposabb, (torta nélküli) bulit még nem láttunk. Annak ellenére is, hogy kaptak feladatot. A fiúknak erotikus táncolni és standup comedyzniük kellett.

Aurélió vitte a Show-t, aki helikoptereztette a péniszét, meg is nyerte a versenyt.

Természetesen elég hamar berúgtak a lányok, Iza jacuzzis különműsora olyan sok elszólást tartalmazott, ami miatt folyamatosan megszakították a streamet. A következőket mégis megtudtuk:

  • “Kurva soha nem voltam, de a bezártságot megszoktam.” - Iza vajon mit akar ezzel mondani??
  • 24 órán belül kötelező fürdeniük a jacuzziban (szerintem a jaccuziban, de hagymácska szerint úgy általában).
  • Iza tisztában van a műsor szerkesztőinek bulizási szokásaival (nem keverünk bajba senkit, így ezeket nem soroljuk, de el lehet képzelni...)
  • Tartozik neki a Vodka bár 6000 forinttal.
  • A kedvenc itala a Jim Bean, egy kis kólával.

Az ittas lány este előrevetítette, hogy a seregélyriasztó mellett egy párzás előtti gímszarvas hangját is hallhathatjuk minden nap. És hogy iszonyatosan fogalmaz. A bálra ugyanis mindenkinek ki kellett öltöznie, amit Iza így fogalmazott meg: kibasztam magam nektek estére.

Simon monológjai egy darabig szórakoztatóak, de aztán már nagyon sok lesz. Be fogjuk linkelni a videót, ha elérhetővé válik, ezt leírni felesleges. Simon egyébként Attilánál is nagyobb machinátor, olyan szöveget adott be a frissen érkezett józsinak (aki egyébként köpni-nyelni nem tudott egész este csak bámult ki a fejéből, és ha meg is szólalt, az is egyfajta szánalmas erőfitogtatásból állt), hogy a többiek lekutyázzák, hogy rengeteget sírt bent, mert mindig megalázzák, hogy szurkálni fogja, de csak mert kell a csikidámhoz, egyébként nagyon kedveli a bunyós joshi barátot. (Aki egyébként daginak hívja a csenevész fiút.)

Voltak még érdekes mondatok:

Zsolti Auréliónak: "van ilyen szó, hogy esdekelj, ugye?" (Zsolt kitalált egy kamu feladatot, hogy Iza táncoljon vele, ebben volt, hogy a lánynak esdekelnie kell Zsoltnak a táncért.)

Józsi Simonnak: "Fogsz rám mosni?"

Simon

  • "Bebetonozzuk az RTL2-t, a román magyar barátságot kicsit így elsímítjuk."
  • "Eljátszogatok az ananászokkal meg ásogatok itt a kertben."
  • "Én fogom fizetni a fődijat a büntetésekből."
  • "Szerettem volna neked szülinapi ajándékot adni, de nincs pénz egy kurva kindertojásra meg egy 450 forintos rózsabimbóra."

Végül volt még egy szimpátiaszavazás Józsiról, ami meglepően pozitív eredménnyel zárult, bár a villalakók már annyira részegek voltak, hogy néhány monológ tízpercesre sikerült.

Komment 0