Címkék: VV Aurélió, VV Teo, VV Laci

Aurélió lassan beleőrül a féltékenységbe, pedig még csak alig pár napja ismeri Teót. Már az első nap elmondta, hogy Teó az egyetlen lány a villában, aki olyan hatással van rá, mint a korábbi barátnői. Sajnos nincs egyedül, többen is próbálkoznak Teónál, aki ráadásul nem elsősorban férfiakra utazik. Aurélió aggresszív nyomulása, folyamatos puszirohama nem talált visszhangra a lánynál, akire ezután még Laci is rárepült, bár saját bevallása szerint a lány alkata hagy némi kívánnivalót maga után. Egész pontosan azt mondta, hogy deréktől felfele rendben van, a problémát a következő kép fejezi ki:

Aurélió tegnap épp zuhanyozni készült, amit igyekezett úgy időzíteni, hogy kicsit még kacérkodhasson a lánnyal a fürdőben, talán tervben volt egy kis helikopterezés is. Laci azonban beleköpött a levesébe, egyszerűen bepofátlankodott Aurélió műsoridejébe. Ezen Aurélió annyira kiborult, hogy szokás szerint artikulátlanul üvöltözni kezdett és hetet havat összehordott Laciról.

Komment 0 

Címkék: VV Zsolt, VV Iza, VV Dorka

Amióta beköltözött a villába Dorka, Iza egyre csendesebb. A lány ugyan még nem jelentette ki, (és feltehetően már nem is fogja) hogy bármire képes lenne Zsolt egyetlen mosolyáért, de egy Dorkával való beszélgetésben azonnal megtudakolta, hogy mit gondol a lány Zsoltról, és kifejezte területfoglalási szándékát.

Mindenek ellenére úgy látszik, hogy Zsolt már választott. Először Simonnak vallotta be, hogy tetszik neki Dorka. Ezt többek között azzal indokolta, hogy nagyon hasonlít a barátnőjére, és a neve is ugyanaz mint a zoknijáról elhíresült keresztlányának. LOL. Később Viki kérdezte meg Zsoltot mindenki előtt, hogy kivel szeretkezne a lakók közül, ha úgy adódna, és Zsolt egyértelműen Dorkát jelölte meg célszemélyként.

Úgy tűnik, Dorka nem volt egészen őszinte Izához, szépen fejlődik a románc Zsolt és közötte, Iza pedig látványosan maga alatt van, bezárkózik, sír, kirohangál, elvonul a nyugiszobába, nehezen tudja visszaszerezni hidegvérét.

Komment 0 

Címkék: VV Teo, VV Aurélió, VV Laci, VV Simon

Aurélió és Laci is ráhajtott Teóra. Laci szerint "brutál jó a feje" a lánynak és nagyon aranyos,  "jó partner lesz sok mindenben". Aurélió is odavan a csajért, ő az első lány a házban, aki igazán bejön neki, olyan, mint a kinti barátnői szoktak lenni. Meg kell jegyeznünk, hogy Simon sem vetné meg a feketeséget, szíve egyetlen teafilterét mártogatná Teo amforájába. Bár Simonnál sose lehet tudni, hogy mit mond komolyan és mit nem. Teóval kapcsolatban pedig azt is megjegyezte, hogy sok közös vonásuk van, pl. hogy a lány kínai tetkója szerinte annyit jelent, hogy olcsó és kicsi, valamint egyikük sem hord bugyit. Teó viszont egyértelműen Simont tartja a villa legidegesítőbb lakójának, szóval ez a románc nem valószínű :-( Zsolt nem nyilatkozott egyelőre, de Simon szerint ő is megpetélné.

Teót itt éppen Lacival láthatjuk:

Auréliónak még kell dolgozni a lány kegyeiért...

Komment 1 

Címkék: VV Teo

A Velvet vette észre a hasonlóságot a VV új üdvöskéje, és Michelle Wild között. Keressük a többiek híres hasonmásait, aki talál, mindenképpen küldje el a vv6blog@gmail.com címre!

Komment 1 

Címkék: VV Iza, VV Zsolt, VV Simon, VV Alexa

Kezek a testen, a pólók a földön, a melltartók kikapcsolva - ez jellemezte a szerda estét és éjszakát a villában. Simon vezeklésből okozott fájdalmat, legalább is Dorkának, akire ráerőltette kezeit. A lány nem igazán bírta a "szántást". Feltehetően még életében nem feküdt masszázságyon. (Amit persze Simon később összetört.) A videó elején Alexát láthatjuk spagettipántos bugyiban és olajos testtel. Értjük, hogy kiakasztó a nevetése, de annál kevésbé rossz csillogó testének látványa.

Komment 0