Címkék: VV Simon, VV Charlotte

Bár villatársaik szerint nem olyan őszinte és harmónikus a szerelem a gerlepár között (8 napja találkoztak először), ők magasról tesznek erre és gondoskodnak arról, hogy legyenek közös időtöltéseik. Sok erotika nincs közös zuhanyzásukban, és fogalmunk sincs, hogy miről beszélgetnek, de az jól látható, hogy élvezetes számukra a pancsolás. 

Simon már szerelemet vallott a kamerának, Charlotte nyilatkozataiban azt skandálja, hogy milyen jó, hogy egy rugóra jár az eszük. "Én elkezdek egy mondatot és Simon befejezi azt" - vallotta érzelmesen a lány. Mindenképpen érdekes lesz ez a hét, várjuk, hogy Ms. 500 meddig bírja tűrtőztetni magát, és adja át a lelke mellett testét is a káosznak.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Teljesen jogos paródiát készített Aurélióról az egyik VV néző (Peti), aki megmutatta, hogy mekkora kontraszt van az érzékeny fiú bemutatkozó videója és a villabeli élete között.

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Bár kiválasztás egyelőre még nincs a láthatáron, szombaton a villalakók egy rávezető feladatot kaptak, meg kellett jelölniük a számukra legszimpatikusabb másik lakót egy barátságkarkötővel.

Nem meglepő módon Aurélió Zsoltnak, Zsolt pedig Auréliónak adta a karkötőt. Ők az indulás óta stabil párt alkotnak, amit a többiek állandó piszkálása láthatóan csak erősíteni tud. Aurélió a választás után adott egy elnézéspuszit Izának - a lány meglehetősen kikelt délutáni üvegezés alkalmával, amikor Aurélió Zsoltot nevezte meg legjobb barátjának és nem őt.

Annál nagyobb volt a döbbenet, amikor Iza Dorkának adta a karkötőjét. Pár nappal korábban még a legnagyobb riválisok voltak Zsolt miatt, de Iza látszólag megbékélt azzal a helyzettel, hogy Zsolt inkább Dorka iránt érdeklődik. Dorka pedig visszavett a flörtölésből. A várt cicaharc folytatása helyett úgy tűnik, öribarinök lettek, amire az tette fel a koronát, hogy Dorka pedig Izát jelölte meg.

Komment 0 

Címkék: VV Alexa, VV Simon, VV Laci, VV Charlotte, VV Teo

Micsoda őrület volt a villában kéremszépen!

Három szálon ment a nyálcsere szombat este a villabulin, bár csak öt ember kötött ki a másik szájában. Azt ünnepelték a lakók, hogy mindenki megérkezett, teljes a villa.

A lényeg az, hogy mindenki tévedett. Ugyan az első igazán érzéki csók Charolette és Simon között csattant a buli végén, azonban ez a csók csak a harmadik helyre került az idei villacsókok ranglistáján. Az első nyelves puszi ugyanis Teo és Laci nevéhez fűződik. A fekete démon rúdtánc közben csókolta meg a kibékítőt, bár egyértelműen Auréliót akarta idegesíteni vele.


Alexa rúdtánca többeket is felizgatott, Józsi saját bevallása szerint szívesen megharcsáztatná a lányt, ha nem lenne barátnője. Így vélekedett Teó is, akinek nem volt elég a feltüzelt Laci odaadó viselkedése, az ágyban és a konyhában is smárolt Alexával. Aurélió természetesen kiborult, sírt is. Nem bírja ezt a lelki sérült a fiú, aki valamilyen okból kifolyólag nem szereti, ha lányok csókolóznak.Charoltte és Simon együttállásáról korábban írtunk már, a lényeg hogy Simon elég menő, végülis betartotta igéretét, becsajozott. Lelkileg is.Komment 0 

Címkék: VV Simon, VV Charlotte

Megtört végre a jég, elcsattant az első csók a villában, ráadásul egy kevéssé nyilvánvaló páros alakításában. Simont egy egészen új szerepben látjuk, a féltékeny csókbarát, a szenvedélyes macsó, az odaadó szerető attitűd eddig igencsak távolt állt a csodabogártól. Határozottan öleli a karjában omladozó Charlotte-ot. Az "aktus" közben sokkal kevesebb hülyeséget beszél, mint eddig, így ez a pillanat tényleg történelmi lett.

Egyébként is médiatörténeti, hiszen a VV6 legelső smárolását láthatjuk. A videó végén aztán persze megegyeznek, hogy holnap újra kezdik, Charlotte egy józan pillanatában ki is jelenti, hogy azért szereti Simont, mert annyira jó fej, de többre azért ne számítson. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem papírforma szerint zajlottak az események, egy Dorka-Zsolt enyelgés nem lett volna ennyire szenzációs.

Komment 0