Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Aurélió

Megtörtént a kiválasztás, Zsófi úgy döntött, hogy Aurélió menjen párbajozni. Az eset rövid története a következő: Mivel Aurélióhoz senki nem áll közel, nem volt nehéz eldöntenie, hogy kire rakja a jelét. Olyan embert választott, aki nem örülne annak, ha ő nyer. Krisztiánra tette a jelét.

Auréliót Zsófi követte, aki felhozta, hogy milyen gázul viselekedett az olasz a családlátogatás után, kérdés sem volt, hogy rá rakja a jelét. Viki nem nagyon tudja feldolgozni Iza és Krisztián vitáit, szerinte Iza csúnyán viselkedett, így ő kapta Viki plecsnijét. Iza saját állítása szerint segget csinált a szájából, de nem bírta Krisztiánra tennia jelét, így Aurélióra került. Krisztián nehezen felejt, ő úgy gondolta, hogy jelzés értékű a jele, Izára rakta. Ezen a Iza sírni kezdett, amitől később Krisztián is.Mivel két jele volt Izának és Auréliónak is, így Zsófinak kellett eldönteni, hogy ki menjen párbajozni. Nem volt meglepő, hogy Auréliót küldte a ringbe. Sokak szerint Aurélió Krisztiánt fogja kivinni párbajozni, ami nagyon izgalmas lesz és közelebb viszi a nőket a nyerményhez.

survey software

Komment 0 

Címkék: VV Zsofi

A háziasszonyok inkább ne nézzék meg ezt a videót, vagy ha mégis, mindenképpen kellő türelemmel és megértéssel tegyék. Az egy dolog, hogy Zsófi 10 tojásból próbál palacsintát sütni öt ember számára, de a mellett már nehéz elmenni, hogy késsel kapargatja a teflonserpenyőt. Már a hagjától is feláll a szőr a hátunkon.Elég egyedi módszere van arra is, ha kicsit kimegy a perem szélére a tésztamassza, levakargatja és a már teljesen elrontott palacsintához adja. Saját bevallása szerint sem tud palacsintát sütni, de meg tudja fordítani azt a levegőben. Azt Zsófi példájából is láthatjuk, hogy a töretlen lelkesedés elég ahhoz, hogy valamit azért összehozzunk a terveinkből.

Ideológialig műveletlenek számára itt egy pofon egyszerű recept. Ma éppen jól jöhet!

Komment 0 

Címkék: Valóvilág 6

Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart dobozt. Amikor lehúzták a leplet a titokzatos áram alá helyezett dobozról, nem hittek a szemüknek. 12 millió forintot, egy lakás és egy autó kulcsát találták benne.

Percekig elvarázsolta őket a gondolat, hogy közülük fogja megkapni valaki a teljes vagyont. Krisztiánt saját bevallása szerint azonnal leverte a víz és majdnem elsírta magát.

Majd sorra elmondták, hogy ki mire költené a pénzt. Túlságosan meglepő dolgokat nem mondtak, de azért volt akinél egy pillanatra elgondolkodtunk.

Aurélió kezdte a sort, aki elmondta, hogy a havi appanázsból elvinné az édesapját azokra a helyekre, ahol már régen járt. Teljesen belelkesedett a gondolattól, hogy vidékiként Pesten élhet az álomlakásban, térképpel és GPS- szel járná a pezsgő várost.

Ha Iza nyerne, akkor sok mindenre költené a pénzt, nyilván magának megvenne minden szép és jót, de szívesen támogatna belőle beteg gyerekeket is, mert adni jó és szeret segíteni. Azt, hogy ezalatt mire gondolt, nem lehet tudni, szép lenne, ha két Gucci táska helyett csak egyet venne és a másik félmilliót elutalná valamelyik kórháznak. Megpróbáljuk úgy értelmezni amit mondott, hogy mintha nem egy világbékés szépségkirálynő választáson hallanánk. Annyit még hozzátett, hogy nem szeretné, hogy a pénz elvigye az eszét...Meglátjuk sikerül-e neki, pénzzel vagy pénz nélkül neki azért ez könnyen megy. Az észeldobás.

Viki szerint ez a nyeremény egy élet munkája, ami feltehetően sosem tudna megteremteni magának. A kocsit és a lakást is használná, de a pénzt a szüleinek és a tesóinak adná, mert annyi mindent tettek érte, és oly sok mindenben támogatták, hogy azt nem is tudná jobban megköszönni nekik.Szerencsére utána Zsófi jött egy sokkal életszerűbb tervvel. Ő csak a fele nyereményt adná a szüleinek, a lakást és a kocsit pedig használná. A rózsaszín lány nem tervezte túl a pénz elköltésének lehetőségeit, ezzel be is fejezte a álmodozást.

Meglepő módon Krisztián teljesen határozottan kezdte sorolni a pénze elköltésének módjait. Ha nyerne, kifizetné a szülei hiteleit, felkötözne a testvérével Pestre és nyitna egy büfét persze befektetési célokkal és megszerezné a jogosítványt.

Ez eddig még talán tartható lenne, ha nem akarná elvinni a haverjait Ibizára bulizni és nem akarná a maradék összeget betenni a bankba. Kicsit talán túlköltekezett a nánsi fiú, de még látszólag még mindig ő gondolta végig a legalaposabban, hogy mi lenne ha nyerne. Elmosolyodott azon a gondolaton is, hogy nem kell többet bicikliznie, ha nem akarna.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Top 5-ös bulit tartottak a lakók, amit egyedül Aurélió nem élvezett. Ez érthető, hiszen minden kis barátját elveszítette, és csak azok maradtak bent, akikekkel eddig csak harcolni tudott. Mindenesetre Viki kezdeményezésére rengeteg Whiskyt döntött magába, amitől aztán persze teljesen berúgott és sírni kezdett.Teót siratta és kicsit talán ömagát is. Egészen elfelejtette, hogy ennek a játéknak számára az lényege, hogy a végén csak ő maradjon. Volt egy elég szentimentális húzása is, Teó még nedves törölközőjébe tekerte a testét, és úgy sírta el a lány képének, hogy mennyire egyedül van. Annyit mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a halas dolog elég nagy besülés volt az RTL részéről, eddig csak halak nem voltak benne, mára vizet sem találunk.

Komment 0 

Címkék: VV Teo

Megszokhattuk, hogy a párbaj utáni napon a Blikk meghívja vendégdégbe a kiesőt. Ezúttal Teó látogatta meg a szerkesztőséget, bugyi nélkül. A kérdezők a többiekhez képest kedvesek voltak Teóval, aki “őszintén" válaszolt a kérdsekre. Ez annyiból állt, hogy mondott is valamit meg nem is. Jó példa erre, az egyik intimebb jellegű kérdés: 


Gábor:
    Mi a legnagyobb őrültség amit kint tettél?
Nem bánod, hogy nyilvános helyen szexeltél 2 éve a népligetben
az akkori barátnőddel?

VV Teo:
    Volt ennél sokkal durvább is. Az a helyzet überel mindent.
Voltam egyszer egy nyaraláson, de nem volt a közelben szexshop,
viszont megoldottam máshogy. A többit az olvasók fantáziájára bízom.

Annyit tudtunk még meg, hogy vannak bugyijai, de kényelmetlennek tartja őket ezért nem szereti viselni, és hogy nem akar a médiában dolgozni, emberközpontú munkahelyet szeretne, szívesen lenne mixer vagy bariszta.

Blikk-kép!


Teó egyébként egészen jól nézett ki, az amúgy feketemániás lány amolyan cool rapper csajnak öltözött.

Komment 0