Help Sales ÁSZF

Címkék: VV Iza, VV Zsofi

Elmaradt a cicharc, Zsófi csendes győzelmet aratott Iza ellen egy szoros küzdelemben. Iza szerint az volt a fő különbség köztük, hogy ő temperamentumos, Zsófi pedig mindössze cuki, amivel Zsófi nem vitatkozott. Azon talán egy kicsit felhúzta magát, hogy Iza szerint az nem elég a játékhoz, hogy valaki folyton vigyorog, és érve is volt arra, hogy mi rosszabb a  folyamatos vigyorgásnál: a köpködés. Zsófi szerint ki kellene mosni Iza száját szivaccsal, néha olyan minősíthetetlenül viselkedik.Iza a fő hibát akkor vétette, amikor olyan durván kikelt Krisztián ellen. A nézők akkor, és most sem díjáztak az öngyilkos akciót. Zsófi lett a szimpi, feltehetően azért, mert ő legalább csak buta, de nem agresszív. Mondhatjuk, hogy olyan, mint egy jámbor növényevő.

A párbaj előtti gyér bulin egyébként jóban voltak a lányok, mindketten belegondoltak abba, hogy ezek az utolsó napjaik a villában, el is sírták magukat. Zsófi ezúttal hiába sírt, akkor még nem tudta, hogy tartalékolnia kellett volna az örömkönnyekre.

Összeállt tehát a medöbbentő Triumvirátus: Aurélió, Viki és Zsófi a VV6 három finalistája.

Iza a Belevalóban beismeri, hogy akkor veszítette el a játékot, amikor lámázott Krisztiánnal.

Komment 0 

Címkék: VV Iza, VV Zsofi

Elég viccere sikeredett a lányok szócsatája. Először nem nagyon tudtak mit kezdeni a helyzettel, aztán elkezdődött az előcicaharc, ami előrevetíti, hogy ma is igen indulatos párbajnak leszünk a tanúi.

Zsófi felhozta a köpködéses sztorit, amire Iza azt mondta, hogy szerinte Zsófi a cukiáságon kívül nem rendelkezik más képességgel, és nem tudja belátni a hibáit úgy mint ő. Zsófi szerint Iza folyamatosan üvöltözik és nagyon önző, végig ment már a fél villán, így nem érdemli meg, hogy bármit is nyerjen játékban. Ráadásul, ha Aurélió a haverja volt minek csókolózott vele? Iza válasza erre az volt, hogy ő néha szokott csókolózni a a haverjaival, amit Zsófi nem firtatott tovább.

Iza sok negatívumot nem tudott felhozni Zsófi ellen, ezért elkezdte azzal vádolni, hogy eldobta a Vikivel való barátságát Attila kedvéért, akinek folyton kereste a társaságát és engedte, hogy a 36 éves pali befeküdjön az ágyába.

Az látszik, hogy igyekszenek visszafogni magukat, ám egy lány sem az önuralomról híres. Egyszer-kétszer már felemelték a hangjukat, és nyilvánvaló, hogy ha felidegesítik egymást, szétszedik a stúdiót.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Mielőtt kimentek a régiek a villából, pikniket tartottak a lakók. Sushit ettek és iszogattak. Mindenki beszédet mondott, és kicsit beszélgettek egymással is. Iza azt szerette volna megtudni, hogy mit tanácsol neki Attila a párbajhoz. Ez még a párbaj előtt előtt volt, és bár Attila azt tanácsolta, hogy Iza erős játékost hívjon ki, persze nem így lett.

Attila megölelgette a tanácsoktól elérzékenyült Izát, majd átpályázott Aurélióra. Győzködte, hogy mielőtt kimennek a villából, hívja el Seherezádét randizni. Aurélió cselekedett is, mert bár el volt tőle ragadtatva, nem gondolta, hogy ilyen jófej is. Millió bókkal halmozta el a lányt és neki adta a sapkáját, amire Viki persze azonnal féltékeny lett. Az olasz elhívta a szőkeséget egy vacsorára, amire Seherezádé konkrét választ nem adott, csak megköszönte a meghívást. Valamiért felbátorodott ezen a nesze semmi fogd meg jól válaszon és bevallotta a lánynak, hogy nem csak megcsinálná, de feleségül is venné. Amikor senki sem hallotta persze azt vallotta, hogy ha velük élt volna, biztosan behúzta volna a strigulát a neve mellé.

Komment 0 

Címkék: vv iza , VV Zsofi

Senkit sem lepett meg, hogy Iza Zsófit hívta párbajozni. Nem nagyon volt más választása, hiszen Vikit nem merte kihívni Iza, amit azzal magyarázott, hogy szerinte az őszintétlen lány őszinte volt vele végig a játék során. Auréliót sem akarta kihívni, bár őt eléggé kiosztotta amikor azt mondta, hogy butuska volt, amiért a játék elején olyan könnyen adta oda a bizalmát egy olyan embernek mint ő. Zsófi viszont könnyű préda, Iza a kihívást azzal magyarázta, hogy benne csalódott a legjobban. Konkrét példát nem hozott fel, csak azt, hogy szerinte a vihogi lány nem volt őszinte vele. (??)online survey

Aurélió persze kiborult, Lilu szavai szerint lábon kihordott egy ideösszerappanást, mert nagyon félt, hogy Iza őt választja. Nem így lett, így ő és Viki bekerültek a döntőbe. Zsófi viszont nagyon izgul és fél is, hiszen ez lesz az utolsó párbaj a VV6 történetében, amit meg kellene nyernie a siker érdekében.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió

Olyan, mintha Attila támogatná Aurléliót abban, hogy az olasz könnyebben fel tudja szedni Sehit, de igazából csak abban van a segítségére, hogy minél nagyobb hülyét csináljon magából. Az utolsó villabika Attila minden mondatát szó szerint veszi és idiótán vihog közben. A nagyöreg tanácsainak kifejezetten örül, mert érzi, hogy őszintén próbál segíteni neki. Hah. Ez nem nézett VV5-öt?

Komment 0