OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi

Aurélió és Zsófi nagyon jól érezték magukat a családi estén, sokat ittak és nevettek. Nagyjából idáig tart a mese. Ugyanis sikerült annyira berúgniuk, hogy a végén akkora balhét csaptak, amit ugyan nem olyan régen láttunk, mégis újra meglepett bennünket, hogy mennyire könnyen válnak szellemi fogyatékossá és lelki sérültté a lakók.

Auréliónak nem nagyon tetszett a nyolcadik kerület, ezt sajnos megosztotta a többiekkel is, aminek az lett a vége, hogy Zsófi nagyon megsértődött. A rózsaszín lánynak először Vikivel volt egy kis összetűzése, aki kihasználva a fiatalok illuminált állapotát pornográf képet szeretett volna készíteni róluk fürdés közben a villaújságba.

Aztán jött Iza kavarása, amin kiborult a bili. Iza elmodta Zsófinak, hogy Aurélió szerint a környék, ahol lakik veszélyes és félelmetes. Az olasz benyámnyilásodott. Sajnos később  sem könnyített a helyzeten, amikor kifejtette, hogy Zsófiék házához képest ő luxuspalotában lakik az édesapjával. Kicsit jobban belement abba, hogy ő ki se merne lépni az utcára, olyan durvának tartja kerületet. (Nyilván nem olvasta Moldova Bűn az élet című könyvét, akkor valószínűleg biztonsági őröket kért volna a acsaládlátogatáshoz.)

Aztán kiderült minden. Aurélió azon borult ki, hogy látta Zsófi családi légkörét, ami neki soha nem adatott meg. (Az anyja elhagyta, édesapja idős, 74 éves.) Aztán mindkettő a saját igazát hajszolta őrjöngve, miközben valószínűleg erről békésen el tudtak volna beszélgetni egy közös vacsora vagy bármilyen egyéb program keretében.

Viki persze megint jött a szöveggel, hogy ő aztán nem engedte be volna a lakásába azt az embert, akivel ennyi vitája van. Viki gátlástalan volt, és a helyzet avatott szakértője, mint mindig.

Komment 0