OLVASTAD MÁR?
 
Ajjaj, Aurélió szerelmes és énekel
"Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket" - mesélte Aurelio a Reflektornak.
 
Aurélió beköltözött a nyereménylakásba
A Fókusz megörökítette Aurélió első hazaútját Bajára, illetve találkozását rég nem látott papájával. Der Weltmeister ist zu Hause! - kiabálta az olasz hazaérve a megilletődött öregúrnak.
 
ValóVilág 6 finálé - Aurélió vitt el mindent!
21:54 - Ezzel véget ért a ValóVilág 6. Ne csüggedjen azonban se kicsi, se nagy, ősszel indul a vv7, a előválogatókat pedig már nyáron elkezdik. 21:54 - Aurélió megérkezett a stúdióba....

Címkék: VV Aurélió, vv Zsófi

A dalos versenyt Aurélió és Zsófi nyerte meg, így ők mehetnek a villán kívüli programra. Az első pillanatok utáni hatalmas örömöt azonban beárnyékolta, a szerkesztők mostani heppje. A párosnak el kellett döntenie, hogy kinek a családjával szeretnének eltölteni egy kis időt.

Amikor kihirdették az eredményt, Krisztián frappánsan megjegyezte, hogy még jó, hogy nem ők nyertek, ami nagyjából az egyetlen vicces mondat volt a húsvéti napon.

Aurélió és Zsófi - ellentétben Vikivel - nagyon frappánsan oldotta meg a kérdés eldöntését, kis évődés után a pénzfeldobást választották. Aurélió azért bepróbálkozott a lelki szöveggel, hogy nincsen képe Zsófi szülei elé állni, mert már sokszor megbántotta a rózsaszín lányt.

Zsófi csírájában oltotta el a sumákolást, szembesítette Auréliót azzal, hogy azért nem mond le a nyereményről, mert ő folyamatosan szekálta és emiatt égőnek érzi a találkozást az anyukájával. A pénzfeldobás viccesre sikeredett, négyszer jött ki a Zsófia által választott fej, így a német nyelvlecke helyett majd a rózsaszín családi életbe nyerhetünk bepillantást.

Komment 1