AJÁNLÓ
 
02:26
2014. 01. 15.
Megtörtént az első keddi kiválasztás, így eldőlt, hogy Iza fogja kiválasztani azt az embert,...
A bejegyzés folyatódik
 
02:26
2014. 01. 15.
Bár egyelőre sokat nem lehet tudni a körülményekről, annyi biztos, hogy Aurélió azonnal lehidalt...
A bejegyzés folyatódik
 
02:26
2014. 01. 15.
Kizavarták a lakókat a kertbe levegőzni és mire visszamentek, találtak a nappalijukban egy letakart...
A bejegyzés folyatódik
 
02:26
2014. 01. 15.
Megtörtént, amire mindenki számított, Teóra pakolták jeleiket a lakók. Mi nézők úgy vagyunk...
A bejegyzés folyatódik
 
02:26
2014. 01. 15.
Végre, végre! Olyan játékot játszottak a lakók, amit még legalább hatszor végignéznénk. A...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék: Valóvilág 6

Tegnap éjjel a Valóvilág online streamje egyszerűen nézhetetlen volt, kb. egy órányi agyonszakadozott és félórányi normális, de hóttunalmas közvetítést kaptunk, közben hosszú szünetekkel, míg végül fél háromkor feladtuk. Az egy kérdés, hogy a szünetek azért voltak, mert technikai probléma volt a streammal avagy azért, mert túl sok olyan dolgot kotyogtak ki a villalakók, amit nem kellett volna.

Az új lakó - Dorka - beköltözésével indult az adás, ebben a részben a legfontosabb információ az volt, hogy Simon valamiért büntetésből be van zárva a nyugiszobába (ahol a hal nélküli akvárium van). A villalakók egyfolytában azt hajtogatták, hogy nem szabad beszélniük arról, miért kapta Simon a büntetést, de a streamcenzúra így is elég sokszor vágott közbe néhány másodperces szüneteket. Amikor az új lány körbevezetésénél a nyugiszoba ajtajához értek, Simon persze kiordibált, de nem nagyon lehetett érteni, hogy mit.

Nem fogjátok elhinni, de Dorka mindennek nagyon örült ("Hú! Ó! Azta! Tökjó!"), bár a többiek sztorijai alapján Simontól már most ismeretlenül is úgy tarthat, mint ördög a tömjénfüsttől (Iza elmesélte pl. hogy Simon felvette a bikinijlét és úgy vonult fel, Aurélió szerint pedig Simon a farkára kötözött fogkefével járkál és arra bíztatja a többieket, hogy mossanak fogat, hogy mindkettőjüknek jó legyen). Amúgy Dorka Aurélióval fog aludni, legalábbis este azt ágyat választotta.

A körbejárás után leültették Dorkát az asztalhoz és körben kérdéseket tettek fel neki, Alexa tudálékosakat, Józsi semmilyet, Aurélió pedig olyat, mint pl:

- Svédorszag fővárosa?
- Nem tudom.
- Pedig belőled kinéztük volna, hogy tudod.

Dorka ugye érettségizett, így a villalakók iskolázottabb feléhéz tartozik. Állása persze neki sincs, mint ahogy a többieknek se. (Bár vajon miért jelentkezne valaki a villába, ha van munkája? Én most értettem meg, hogy ez a műsor a munkanélküliekből válogatja a szereplőket.)

Közben olyan érdekes tények derültek ki, minthogy a sütőben feketére égették a sültkrumplit és Iza ma már nyolcszor hányt.

Ezután jött az őszintébbnek szánt cigisarkos rész, ahol Dorka elmondta, hogy már nem hosztesszkedik, mert egyre több volt az olyan megbízás, ahol necces volt a ruha (túl kevés). Józsi pedig elmagyarázza Izának, hogy ő nem buta és hogy Zsolti a buta, mert nem látja át, hogy ő nem buta, hanem butának mutatja magát, tehát Zsolti nem lehet okos. Itt Iza belátta, hogy ezt már Józsi sem látja át, és otthagyta.

Az ezután következő hosszabb adásszünetet csak egy rövid nemadásszünet szakította meg, amikoris volt kép és hang, a fiatalok éppen héliumos lufival cincogtak, majd Dorka bevallotta, hogy ő nem cuccol, csak lájtos cigit próbált már ki, viszont visszakérdezett, hogy a többiekkel mi van. Amikor viszont Iza nekikezdett volna egy hosszabb drogos karrier ecsetelésének, megint elment az adás :-(

Itt majd másfél órás szünet jött, h1-kor folytatódott az őrületes buli. A lakók éppen a frissen kapott szállítmányt hordták szét (a lányok rózsaszín pizsamákat és köntösöket kaptak és mindannyian azt üvöltötték, hogy cukiiiiiii), de volt még pár hordó sör és virsli is. És persze tárgyiasult egy csocsóasztal a cigiző mellett (borzalmas sport). Ezután a lányok és a köntösök bentmaradtak, a fiúk kivonultak, majd lehúzták az elválasztó redőnyt, ma külön ment a buli.

Az érdekesebb nyilván a lányok magasszintű eszmecseréje lett volna, ezért természetesen a fiúkat kellett néznünk, amint csocsóbajnokságot rendeztek szolíd sör-virsli majszolgatás közben, azzal a téttel, hogy a két vesztes reggelit csinál a nyertesnek. Itt csak az törte meg az unalmat, amikor Józsi egy pillanatra benyitott Simonhoz, pedig az elvileg tilos, a többiek vissza is kiabálták az agysebészt az ajtóból. Itt a menetrendszerűen érkező sötétség inkább megkönnyebbülés volt, mint bosszúság.

Breaking: 1:55-kor visszajött az adás, de miután Aurélió lekurvázta egy Anikó nevű - Zsolttal közös - ismerősét, megint elsötétült minden. (Pedig Aurélió szereti a stábot, állandóan ordítva hálálkodik mindenért.)

A tegnapi szuper éjszakai adással szemben a mairól sajnos azt kell mondanunk, hogy kérjük vissza a pénzünket!

Komment 0