Címkék: Valóvilág 6, VV Krisztián, VV Zsófi

Beköltözött a két új lakó a villába, de ezúttal elmaradt a bentlakók szokásos örömködése. Egyrészt Alexa percekkel azelőtt hagyta el a villát és mindenki sírt, ahogy a csövön kifért (Teo dühében kicsit lebontotta a fürdőszobát, be is volt később kötözve az ökle), másrészt az a tény is ledöbbentette a villalakókat, hogy ahelyett, hogy bentmaradtak a legjobb tízben, hirtelen tizenketten lettek. Aurélió volt talán a legboldogabb, mert ő mindig azt hiszi, hogy minden lányt neki küldenek, ráadásul az új lány meglehetősen hasonlít Teóra. És ha jól láttuk, nem kezdett el azonnal sírni.

A beköltözés tiszteletére az RTL kivételesen megajándékozta az online nézőket azzal, hogy néhányszor tíz percre működött a stream. Ebből megtudtuk, hogy újaknak is vannak közös ismerősei a régiekkel - Krisztiánnak Simonnal, Zsófinak Zsolttal, kicsi a világ. Krisztián volt egyébként az akívabb, próbált bekapcsolódni a beszélgetésbe, pl. kiderült, hogy csak tegnap szóltak neki, hogy jönnie kell a villába, Zsófinak, Auréliónak és Teónak viszont egyelőre nyomát sem látni. Piát most nem nagyon kaptak a beköltözési bulira, viszont rengeteg pizza érkezett a villába, ez elsősorban Vikinek okozott boldog perceket.

Megvan tehát a 12 villalakó, akiket tízezrekből választottak ki...

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi, VV Krisztián

Szegény Alexa helyét nem hagyják kihűlni a VV6 szerkesztői, ma este újabb két díszpintyet szabadítanak rá a nézőkre.

Zsófi 20 éves, és már a kisfilmből kiderül, hogy ő lesz a villa affektálósa plázacicája. Meglepő módon hosztesszként dolgozik (ezzel ő a negyedik hasonló foglalkozású lány a villában). Fontos tudni, hogy egyszer már lakott együtt pár barátnőjével, így nem lesz neki szokatlan sok emberrel (11!) együtt élni. Az átlagos pasik tetszenek neki, de van egy listája arról, hogy milyen elvárásai vannak egy férfival kapcsolatban. Erre a listára folyamatosan szüksége van, hiszen ezen keresztül kap viszonyítási alapot arról, hogy éppen milyen a párkapcsolata. Szingli, de szerinte nem fog pasizni a villában. Az arca hasonlít Teoéhoz..

Krisztián 21 éves, felszolgálóként dolgozott egy magyaros étteremben. Büszkének és őszintének vallja magát, aki soha nem fúr másokat, ha békén hagyják. A pénz motiválta a játékra, és szeretné megérezni, hogy milyen az, amikor az emberek felismerik az utcán. “Idővel kialakul minden, akiben látom hogy jó fej, azzal nem fogok kicseszni, de aki gyökérkedik, az számíthat egy-két dologra.” - mondta nem túl sokat sejtetően a fiú, aki hozzátette, hogy azért fogják akarni a nézők, hogy ő bent legyen, mert lesz miért bekapcsolni a tévét egy fáradt, melós nap után. Lássuk meg.

Komment 1