Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi, VV Dávid

Miután Zsófi megsértődött azon, hogy senki sem kérte fel táncolni az egyik feladatban, a műsor szerkesztői azzal próbálták kiengesztelni, hogy bókolásra kényszerítették a fiúkat. Zsófi kedvesen és mosolyogva fogadta a bókokat, egy-két művallomást (főként Dávidét) még mi is majdnem elhittünk. Az összes fiú közül azonban - Dávid nagy csalódására - mégis Auréliót választotta a lány, akit az olasz a szövegéért cserébe olajos masszázsban részesített. Nagyjából fél liter olaj került a lányra, nem spórolt vele a villa arachnofóbiása.

És ez még nem volt elég, Dávid is meglepetést szervezett a lánynak, -  soha többet nem iszom alkoholt Krisztián - dugipálinkájával. Elvitte a lányt a nyugiszobába egy sutyipiálásra és hogy lyukat beszéljen a hasába, és teljesen levehette volna a lábáról. Levehette volna! Ha Zsófi tudná, hogy mit akar, de - döbbenet! - nem tudta. Dávid azt próbálja elhitetni mindenkivel (velünk is) hogy ő tényleg vonzódik a lányhoz, de ezt mi nem hisszük el. Zsófi viszont csak barátként gondol Dávidra, hiszen elég egyértelműen Aurélió lábai előtt hever, legyen bármennyire is tapló vele az exfocista - sőt, annál jobban kell neki - szóval ez a kapcsolat egyelőre nem tűnik túl perspektivikusnak, inkább erőltetettnek.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi, VV Iza, VV Krisztián

A szokásos igazmondó kerekasztalbeszélgetésen most a lakók egymás iránt érzett romantikus kapcsolatai kerültek terítékre. Iza azt akarta megtudni Zsófitól, hogy mi a véleménye Aurélióról. Zsófi szerint az olasz gyerekes, komolytalan és nem őszinte. Aurélió szerint viszont Zsófi határozatlan, hülyének nézi, és csak akkor megy hozzá, ha látja hogy másnak “udvarol”. Viki persze megint rátalált az érzékeny pontra, amikor megkérdezte, hogy Iza és Aurélió smároltak-e tegnap, merthogy voltak ilyen pletykák, mire Iza az egész napos tagadás után végre igennel válaszolt.

Miután világossá vált, hogy Aurélió előző este három csajjal is smárolt, természetesen Zsolt azonnal nekiszegezte a kérdést, hogy szerinte ki csókol a legjobban a villában. Hosszas vacillálás után az ex-focista Zsófit hozta ki győztesnek, mert egy pillanatig elhitte neki, hogy érzelemből csinálja. A második helyezett Iza lett, amit a pesti lány nem nagyon tudodott elviselni, így felfedte, hogy négyszemközt Aurélió neki mást mondott. Az utolsó helyezett Teó viszont este osztotta ki a nála vígaszt keresni próbáló szájhőst azzal, hogy őt nem zavarja, hogy harmadik lett, de panaszkodni inkább menjen a Aurélió ahhoz, akit elsőnek nevezett meg.

A helikopterezőbajnok végre megkapta azt, ami már járt neki egy ideje:

Kínosan nem éreztem magam, csak nagyonnagyon mega giga kínosan.

Saját bevallása szerint szívesebben intézte volna el a dolgot magánbeszélgetésekben, mint a családi tanács színe előtt, ami persze érthető egy három csajjal kavarós este után.

A beszélgetés harmadik szála az Iza-Krisztián tengely volt. Iza Krisztián kérdésére, hogy miért féltette a kizárástól a Simonnal való veszekedés közben, csak félrebeszélni tudott, azt mondta, hogy Krisztiánt még nem ismerte meg és szerinte több is van benne, hát ezért. Viki újra nyomulni kezdett és megkérdezte, hogy Iza Krisztiánnal csak barátságot képzel vagy mást is. Iza némi hebegés után oda lyukadt ki, hogy csak a villában tudna kavarni a fiúval, azon kívül nem. Ezt mondjuk biztosra is vettük.

Az érzelmes hajdúsági fiú azonban máshogy gondolja, neki kifejezetten rosszul esett ez a válasz, különösen azután, hogy ő pár perce bevallotta, bele tudna szerelmesedni Izába. Sok jót ezután sem kapott, Iza elismerte, (azaz inkább csak helyeselt a Viki által szájába adott válaszra) hogy ő mindenkit megbánt és ezt leszarja, ez alól Krisztián sem kivétel. A fiút márpedig mágnesként húzza a lány, de igyekszik ezt a helyén kezelni. Zsolt a beszélgetés után kiment cigizni vele és megpróbált tanácsokat adni neki arról, hogyan kell meghódítani a beképzelt pesti csajokat, mint pl. "sodródj az árral!", "szard le!", stb.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Zsófi

Zsófi látta, hogy Aurélió megint beborult, és próbálta megvigasztalni, amivel sajnos csak meglovagolta férfi hisztit, és ő jött ki rosszul, Aurélió faképnél hagyta a nyugiszobában.

Ami ezután kökvetkezett az nagyon megalázó volt, sajnos Zsófi nem tudott felülkerekedni a hülyegyereken. Szegény lányt párban cincálta Krisztián és Aurélió.
Aurélió szerint ő bikiniben jobban ráz, mint a rózsaszín felhőben élő szivárvány, de ez még mind semmi ahhoz, amit utána kapott. Aurélió azzal alázza, hogy mekkora buta picsa, szerinte ő okosabb, és életrevalóbb is, és nem érti hogy Zsófi ezt miért nem látja.  Zsófit az idegzsába kerülgette, majd bevonult a hálóba. Ezzel azonban nem sikerült csendre bírnia Auréliót, aki üvöltve folytatja a fikázást.

Komment 0 

Címkék: VV Aurélió, VV Teo, VV Zsófi

Nagyon durván tolja Aurélió, egy órán belül mindkét csajával smárolt.
Először persze Zsófit fűzögette, de túl macerásnak tűnt a kislány meghódítása, (és ugye nincs elég ideje) így inkább Teóhoz ment egy kis enyelgésért, amit Józsi élvezett a legjobban. Merthogy a gyúrós volt a legkirályabb, a szemközti ágyon fekve, a világ legnagyobb nyugalmával, totál plánban nézte a csókcsatát és drukkolt, hogy végre élvezhessen egy kis kufircolást is. Persze nem lett semmi, mert Zsófi rájuk nyitott. Meglepő módon a rózsszín lány nem borult ki a rajtaütésen, sőt! A zuhany alatt ő is kívánt még a macsóból.

</object

Komment 3 

Címkék: vv Zsófi

Bevallhatjuk, hogy Zsófi beköltözése óta kicsit félünk attól, hogy álmunkban egyszer egyszer megjelenik ez a fej:

Szerencsére azóta lesminktelenedett, normálisan ilyen:

Szavazz, melyikkel álmodnál szívesebben?

web polls

Komment 0