Címkék: VV Ádám, VV Zsófi

Az igen dicséretes, hogy a villalakók képzik magukat, ám mégis van benne valami tragikomikus. Zsófi és Ádám arról "csevegtek" angolul, hogy melyik országban jártak már, és hogy milyen betegségeik vannak. Zsófi már járt Frankfurtiában, Ádám pedig szavalt egy verset: Hello szia Coratia". Zsófi had bárányhimlő, és big, Ádám pedig strong. A beszélgetés közben történt egy kis birkózós összebújás is, amit Aurélió nem fogadott kitörő örömmel.

Nem kellene tartania Ádámtól, aki a "meggyújtom a pukimat" előadással próbálta elkápráztatni a többieket. Aki még sosem látott ilyet, annak sem lesz túl érdekes, de azért nézze meg, így gyorsabban ki tudja alakítani az Ádámról alkotott véleményét.

Komment 0 

Címkék: VV Ádám, VV Iza, VV Zsófi

Iza és Ádám birkózása után mindenki elment aludni, kivéve őket. Iza kiment a nappaliba, ahova Ádám természetesen követte, így Izának újfent belefért egy kis kacérkodás az új fiúval, aki őszintén elmondta neki, hogy szívesen venné, ha lepippantaná. Később egy beszélgetés közben Iza elmondta azt is, hogy mivel Krisztián nem szeret hanyatt feküdni, ezért kipróbálná kanos Ádámot is.

Nem értem egyébként, hogy miért a villában akarnak szexelni a csak pár napja beérkezett fiúk. Mintha nem lenne hatmilliószor könnyebb dolguk kint, ahol hajszálra pontosan ugyanolyan lányok rohangálnak, mint bent. Csak sokkal többen.

A nap folyamán Ádám kapott egy feladatot, minden lánnyal el kell töltenie öt percet, hogy megismerkedjen velük. Ő ezt a lehetőséget arra akarta kihasználni, hogy minél több infót megtudjon Zsófiról és Izáról, de pechjére Viki kezdte a sort. Viktória elképesztően álszent, de szórakoztató volt. Jól esett nézni, hogyan válik belőle egy másodperc alatt cukimuki jófej boldog macilány annak érdekében, hogy minél több infót kiszedjen és betápláljon az áldozat fejébe. Mindent megtesz azért, hogy rábeszélje Ádámot Izára, ami viszont Krisztiánnal szemben galádság. Még a végén kiderül, hogy szerelmes a szőke hercegbe. 

A randikon sorban jöttek a lányok, és Ádám végül Zsófit választotta. Zsófia nagyon boldog volt, hogy Ádám őt hívta randizni, így ugyanannyira érezhette magát nyeregben, mint amikor Dávid csapta neki a szelet és Izával hasonlítgatta össze. A gonoszarcú lány mosolygós volt végig a randi alatt, nagyon feltöltötte, hogy a többiek nélkül tölthetett egy fél estét.

A randi egyébként jól sikerült, Ádám megtudott minden fontos dolgot Zsófiáról. Minden eredeti rajta amit lát, bár úgy facsarja a szivacsot a melltartójából, mint aki arra született. Na jó, ez csak a mi véleményünk, Ádám erre még nem jött rá. Zsófi egyébként hozta a formáját, távolságtartóan kecsegtető volt.

Ádám másik kiszemeltje Iza, aki folyton tagadja, hogy tetszik neki a herepörgetős, de ez már megszokhattuk tőle. Azt gondolhatnánk, hogy nem akarja megbántani Krisztiánt, de igazából csak nem tud dönteni. A szőke herceg egyébként egyre szimpatikusabb, talán mert nagyon jól kezeli szívfajdalmát és nem esik ki a szerepéből. Iza játsza a debilt, egyszerűen nem hihető, hogy vennyire ne legyen semmiféle érzelmi intelligenciája.

Komment 0 

Címkék: VV Zsófi

Valamelyik nap Zsófika randalírozott a fürdőszobában és egy saját naptárra való fotóanyagot készíttetett valamelyik kameramannal. A képek magukért beszélnek, sokkal kisebb melle van, mint ahogy mutatja, köszönhetően a pushup melltartóinak. Az egyik képen láthatunk egy kivillanó mellbimbót is.

A beszavazón turbómellel láthattuk.

Komment 1 

Címkék: VV Dávid, VV Zsófi

A kiválasztás reggelén Tiesto C’Mon című mixére ébredtek a lakók, amit Dávid értékelt a legjobban, csodálatos táncot láthattunk tőle, igencsak sajátos előadásmódban. Sajnos eddig tartott a kihívó fiú jókedve, a nap folyamán többször már nem rázta a sejhaját. Meglátta ugyanis Auréliót és Zsófit enyelegni az ágyban és teljesen kiborult. Leszűzkurvázta a gonoszarcú lányt, aki eddig még egy csokit sem kapott a tapizós helikopterestől, mégis inkább választja, pedig Dávid a szívét adná.

Charlottenak sem a szíve csücske Zsófi, közölte Dáviddal, hogy a gonoszarcú lány bizony csak arra való és hogy a kinti életben tuti nagy ribi. Dávid nem érti, hogy alázhatja meg magát ennyire Zsófi, “az kell neki, hogy úgy beszéljenek vele, mint a kutyával, annak örül. Ez a csaj egy kapcarongy." Szerintük mi csak azt látjuk, hogy Zsófi egy idióta hülye, mondjuk ebben van valami.

Komment 0 

Címkék: VV Dávid, VV Aurélió, VV Zsófi

Aurélió és Dávid elmodták, hogy milyen számukra az ideális nő. A bemutatót Zsófin tartották, aki közben majdnem elsírta magát. Korábban már írtam, hogy a fiúk nagy hajtást rendeztek a lányért, Dávid például közölte, hogy ha kell, a lány kegyeiért kiviszi párbajozni Auréliót. A mindenkivel csupán barátkozni akaró Zsófi most áldozatául esett a férfi kisstílűségnek, nem bókoltak neki, nem dícsérték az idomait, csupán funkciókat csatoltak hozzá.

Minden férifi álma tehát gombnyomásra működik, vicceket mesél, felizgat, fúj, kedves, főz, mos, érti a mit mondanak neki, kussol ha kell, és büntet. Összességében "ravasz, mint a róka, szopik, mint a fóka", nem szólal meg, a sör a tartályaiból folyik.

Komment 0